2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مرسی عزیزم 😍😍 ان شاء الله قسمت خودت بشه به زودی 😍😍😍 عزیزم هیچ کار خاصی نکردم.قبل انتقال که پد ...

چرا اینقد کار سنگین انجام دادی؟واقعا نگران نبودی؟خوش به حالت.

خدایا شکرت  
دقیقا ابان سال گذشته پانکچر شدم.فروردین انتقال دادم منفی شد.بار دومم بود

آها پس فریز انتقال دادی انشأالله به سلامتی واقعا تبریک میگم خدا سالم بزارتش تو بغلت ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اینکه قبل انتقال گرمی بخوری و بعد انتقال نخوری.یا شیرسویا و نشاسته بخوری.هیچکدوم؟استرس چی؟نداشت ...

نه اصلا.اصلا گرمی نخوردم.تغذیه عادیمو داشتم.هرکی هرچی میخورد باهاش همراهی میکردم 😁  استرسم داشتم اتفاقا.ولی خوب میگم فقط خدا باید بخاد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه اصلا.اصلا گرمی نخوردم.تغذیه عادیمو داشتم.هرکی هرچی میخورد باهاش همراهی میکردم 😁  استرسم داش ...

اصلا سخته بخوای رعایت کنی😁😬

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
داروهای پانکچرم یادم نیست... ولی واسه انتقال روزی  یه فمبیون، دو بسته اینو فولیک، چهارتا اس ...

تبریک میگم عزیزم، شما همونی بودی که از مادرشوهر مراقبت میکردی؟! احتمالا فعالیت داشتن برای شما بهتر نتیجه داده تا استراحت کردن، بالاخره خدا خواسته و مقدماتش را هم گذاشته! همه اش فکر میکردم با این همه فعالیتی که واسه مادرشوهر میکنی چی میشه آخرش...

چرا اینقد کار سنگین انجام دادی؟واقعا نگران نبودی؟خوش به حالت.

گیر افتاده بودم خواهر 🤕 

اتفاقا شبها میومدم خونه اشکم درمیومد از یاداوری کارهایی که کردم ...

ان شاء الله خدا به شماهم معجزه شو نشون بده به زودی زود ❣❣

آها پس فریز انتقال دادی انشأالله به سلامتی واقعا تبریک میگم خدا سالم بزارتش تو بغلت ممنون عزیزم

مرسی گلم 😍😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها 

داروهای پانکچرم یادم نیست... ولی واسه انتقال روزی  یه فمبیون، دو بسته اینو فولیک، چهارتا اس ...

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه

منم برای پانکچر اینوفولیک خوردم ولی بعدش قطعش کردم، حالا ماه بعد انتقال دارم باید بازم بخورم یا لازم نیست دیگه؟ آخه من فکر کردم فقط روی تخمدان اثر داره نه رحم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
تبریک میگم عزیزم، شما همونی بودی که از مادرشوهر مراقبت میکردی؟! احتمالا فعالیت داشتن برای شما بهتر ن ...

ممنون عزیزم

اره خودشم 🤕😁 

از اول میگفتم اگه مثبت شم معجزه س .. از خدا ممنونم بابت هدیه ی قشنگش 😍

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه منم برای پانکچر اینوفولیک خوردم ولی بعدش قطعش کردم، حالا ماه بعد انتقال ...

مرسی عزیزم.اتفاقا دکتر بهرامی واسه انتقال اینو واسم تجویز کرد.قبلش نداشتم

[QUOTE=107924513]منم منتظرم پری بیاد برم برای آزهای هورمونی و هیسترو. پارسال یه بار میکرو ناموفق داشتم. فریز هم ندارم ...[

انشأالله موفق باشی عزیزم و ب زودی مامان شی گلم،منم امشب ساعت 12 آمپول ازاد سازی رو زدم یکشنبه 8 صبح میرم برا تخمک کشی،دعا کن تخمک درست و حسابی داشتم باشم