2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سارا جون مبارکه، مامانی ولی دیگه بیشتر مراقب خودتو نی نی تو دلیت باش، برای منم خیلی دعا کن😍😍💝💝 ...

مرسی عزیزم💖💙

ان شاء الله قسمت خودت به زودی زود 😍😍😍😍

عزیزم انتقالم با دکتر بهرامی بود.ولی اول تابستون با دکتر پورمطرود هیسترو لاپارا داشتم.دکتربهرامی کاری نکرد واسم.فقط انتقال داد.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای سارا جونم مبارکت باشه، خیلی خوشحالمممممم😍😍😍😍 شبیه بی بی چک منه، یادش بخیررررر، سارا فقط گیرت ...

قربونت برم یاسی جان😍😍😍 مرسی گلم 

ان شاء الله قسمت خودت بشه دوباره به زودی زود 😉😍

اره والا.چقدر دکتر اصرار کرد بیا ..منم اعتماد به نفس بالا که هیییچ ایرادی ندارم 😁 خداروشکر جواب داد 

خیلی خیلی تبریک میگم بهت.ان شاالله نی نی تووسالم بغل کنی. میتونم بپرسم چه کارا انجام دادی؟تغذیه ت چ ...

مرسی عزیزم 😍😍

ان شاء الله قسمت خودت بشه به زودی 😍😍😍

عزیزم هیچ کار خاصی نکردم.قبل انتقال که پدرشوهرم فوت کرده بود.درگیر ختم و مهمون داری بودم..بعد انتقال هم فقط روز اول استراحت نسبی داشتم.بعدش عادیه عادی بودم.حتی یه روز بعد انتقال پله ها رو دوتا یکی بالا پایین رفتم.اصلا یادم نبود انتقال دادم.از روز دوم سرپام تا همین ساعت امشب.کلی کار سنگین هم انجام دادم.هرشب واسه کلی ادم غذا پختم.جمع کردم شستم.چند بار خونه جارو کشیدم..یه روزشم مجبور شدم برم بازار به اصرار یکی و صبح تا شب سرپا بودم...تنها کاری که کردم داروهامو مرتب مصرف کردم و به خدا توکل کردم..هرروز برای جنین هام قران میخوندم و از ته قلبم از خدا خواستم که کمکم کنه...😍

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

سارا خوبی گلم خداروشکر خیلی خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم انشالله بسلامتی و دلخوش 😍🙏 منم قرار بود اینماه برم ولی دکترم تشریف برد خارج از کشور کارم موند تا ببینیم خواست خدا چیه 🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره عزیزم همون روز رفتم.۳ هزار بود. بعدی شد ده هزار

پس منم همون دوشنبه میرم

ممنون گلم

خداکنه واسه منم دوقلو باشه 🤭 الان خدا میگه چه  پررو شد 😆

التماس دعا گلم

مرسی عزیزم 😍😍 ان شاء الله قسمت خودت بشه به زودی 😍😍😍 عزیزم هیچ کار خاصی نکردم.قبل انتقال که پد ...

داروهات چی بودن سارایی؟

سارا خوبی گلم خداروشکر خیلی خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم انشالله بسلامتی و دلخوش 😍🙏 منم قرار بود این ...

مرسی عزیزدلم

ان شاء الله قسمت خودت باشه به زودی 

خیره ان شاء الله گلم...منتظر خبرای خوبم ازت 😍😍

داروهات چی بودن سارایی؟

داروهای پانکچرم یادم نیست...

ولی واسه انتقال روزی  یه فمبیون، دو بسته اینو فولیک، چهارتا استرادیول،یه شیاف پروژسترون.یه امپول پروژسترون.یه اسپرین.یه انوکسان .

مرسی عزیزدلم ان شاء الله قسمت خودت باشه به زودی  خیره ان شاء الله گلم...منتظر خبرای خوبم ازت ...

ممنون انشاءالله به امید خدا حتما😘😘🙏🙏

داروهای پانکچرم یادم نیست... ولی واسه انتقال روزی  یه فمبیون، دو بسته اینو فولیک، چهارتا اس ...

فاصله پانکچر تا انتقالت چقدر بود عزیزم

مرسی عزیزم 😍😍 ان شاء الله قسمت خودت بشه به زودی 😍😍😍 عزیزم هیچ کار خاصی نکردم.قبل انتقال که پد ...

یعنی اینکه قبل انتقال گرمی بخوری و بعد انتقال نخوری.یا شیرسویا و نشاسته بخوری.هیچکدوم؟استرس چی؟نداشتی؟از ته دل به خدا توکل کرده بودی و اصلا نگران نبودی؟

خدایا شکرت