2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
میدونی چیه لی لا جان، حالا ممکنه محیط واژن یک زن اسپرم های y رو بیشتر نابود کنه گاهی  ولی اغلب ...

زینب جون یادته یکی از بچه ها راجع به تنظیم سطح fsh سوال داشت،الان مطلب پیدا کردم راجع بهش اما یادم نیست کی بود؟ اگه یادت اومد میشه صداش بزنی؟

- اگر سطح FSHخون شما بالا باشد،گیاه پنج انگشت (Vitex) برای رسیدن به سطوح نرمال هورمون کمک کننده است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذاهای برتربرای سلامتی تخمک

• ژل رویال

• UltraGreens برگ سبز تیره

• کلم بروکلی

• توت

• نوعی ماهی پهن بزرگ (Halibut)

• ماهی قزل آلا

• تخمه کدو

• دانه کنجد

• زردچوبه

• زنجبیل

غذاهای مضر برای سلامت تخمک

• سیگار

• کافئین

• الکل

• قند و شکر

• سودا

• رژیم غذایی کم چربی

• غذاهای فراوری شده

• چربی ترانس

• غذاهای GMO (اصلاح ژنتیکی

سلام بچه ها من خيلي ناراحتم كمكم كنيد روز پانزده انتقال تيترم 189 بود روز هفده ام انتقال 289 بود امروز رفتم براي سونو واژينال گفتن كه ساك خيلي ريزه يا ديده نميشه برو تيترت رو تكرار كن رفتم تيترم 1163 بود گفتن كمه پنج روز گذشته بايد بيشتر ميشد برو شنبه بيا تيترت رو تكرار كن اگه بره بالا مشكلي نيست ولي اگه نره بايد داروهامو قطع كنم خيلي ناراحتم البته توكل ميكنم به خدا ولي اگه چيزي ميدونيد كمكم كنيد يعني چي؟

مرجان‌جون شیر خودتو که میدوشیدی با شیشه شیر میدادی یا قطره چکان؟اخه اونروز توی بیمارستان یکیو دیدم م ...

من میدوشیدم با شیشه میدادم.. 

سینه خودمم گرفت بعدش.

الانم‌گاهی با شیشه میدم .. وقتی میخام جایی برم و پیش همسرم بزارمش.

البته من یه سینم‌شیرش خوبه

اون یکی خیلی کمه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خوبه گلم.شیردوش لازمه پس؟از اون برقیا؟من نخریدم اصلا راستی رو به راه شدی بعد سز؟وروجکت چطوره؟😍از ط ...

من تو بیمارستان که لازمم نشد.. اومدم خونه خریدم.هر مدل راحتی بخر.

اره روبراهم شکر خدا.. دیگه چندروز اول درد اینا داری.

وروجکم‌شیطون و گریه کن.. شکرخدا میگذره😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

دوستانی که مشکل اسپرم دارن یه تحقیقی راجع به مومیایی سیاه بکنید. خیلی توصیه شده برای بهبود کیفیت و تحرک و تعداد اسپرم،اما من حتی نمیدونم چه شکلیه، اگه خواستین مصرف کنین همه جوانب رو در نظر بگیرید.

اگرم آیدیه نی نی تپل رو کسی داره ممنون میشم بهش اطلاع بده

مرجان‌جون شیر خودتو که میدوشیدی با شیشه شیر میدادی یا قطره چکان؟اخه اونروز توی بیمارستان یکیو دیدم م ...

خاکستری جون خوبی 

ب سلامتی روزهای آخرو سپری میکنی و بزودی نینی جانو بغل میکنی😍

عزیزم من چون نوک سینه م خیلی کوچیک بود دخترم نمیتونست خوب بگیره و درست سیر نمیشد در صورتیکه شیر زیاد داشتم و نوک سینه من زخم شد شیر دوش برقی گرفتم و شیرمو میدوشیدم میدادم ب دخترم در کنارش هم شیر خشک با شیشه بهش دادم تا ۴.۵ ماهگیش سینه گرفت و دیگه نگرفت و فقط شیر خشک خورد اولش خیلی ناراحت بودم ک بچم دیگه سینه نمیگرفت ک دکتر دخترم گفت اصلا خودتو سرزنش نکن و ناراحت نباش شما نزدیک ۵ ماه بهش شیر خودتون دادید ک این عالیه خیلی از بچه ها از همون بدو تولد شیر خشک میخورن و دکتر میگفت یک سری مواد مغذی در شیر خشک هست ک در شیر مادر نیست

در هر حال الان راحتم ک دخترم شیر خشک میخوره هم من راحتم هم دخترم طفلی خیلی میک میزد تا شیر بخوره فکش درد میگرفت

من تو بیمارستان که لازمم نشد.. اومدم خونه خریدم.هر مدل راحتی بخر. اره روبراهم شکر خدا.. دیگه چندروز ...

سلام عزیزممممممم خوبی قدم نو رسیده مبارک 

در چه حالی هم خودت هم نینی جان؟

ناملد خبری از من نگیریاااااااا🤨😍

سلام دوستان،امروز روز ششم انتقال هست .از دو روز ه گذشته بشدت سرماخوردم حالم اصلا خوب نیست .خیلی میتر ...

به نظرم زنگ بزن از مرکزت بپرس چیکار کنی، چون واسه من هم پیش اومد لین قضیه الان میگم ای کاش به مرکز زنک میزدم و میپرسیدم چیکار کنم....

سلام عزیزممممممم خوبی قدم نو رسیده مبارک  در چه حالی هم خودت هم نینی جان؟ ناملد خبری از من نگ ...

سلام عزززیزم..قربونت برم... خوبی؟؟؟

بخدا بهار جون وقت ندارم سر بخارونم..

تو و دخترت خوبین؟؟

وای که دختر من افتاده رو دور گریه بهار...

چیه این دلدرد و رفلاکس.. 

سلام عزیزممممممم خوبی قدم نو رسیده مبارک  در چه حالی هم خودت هم نینی جان؟ ناملد خبری از من نگ ...

راستی خوب موقعی رسیدم .. عکس دخمل نازتو بزار ببینم...😍

سلام عزززیزم..قربونت برم... خوبی؟؟؟ بخدا بهار جون وقت ندارم سر بخارونم.. تو و دخترت خوبین؟؟ وای ک ...

قربونت عزیزم شکر خوبم دخترم افتاده ب چهار دست و پا رفتن صبح تا شب دنبالشم🥴😂

رفلاکس معمولا بچه ها دارن و سر یک ساعت مشخص اونم شبا میاد سراغشون البته دختر من نداشت ببین مرجان جون سعی کن فعلا شیر و ماست و دوغ نخوری و چیزای نفاخ و ی قطره ای هست ب اسم پدی لاکت روزی ۵ قطره بهش بده البته با دکترش مشورت کن

مرجاااااان تازه اولشه خااااااانوم 😂😂😍😍

هر وقت تونستی پی وی از زایمانت و بیمارستان و اینا واسم تعریف کن😍