2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خ ...

عزیزم یه خانمی بود از مثلا 8 تا جنینیش فقط 2 تا بلاست شد و بهش انتقال دادن مامان شد، کلا بلاست شدن صد درصدی نیست ، کاش مثلا 2 تاش را بلاست میکردن و 2 تاش را 3 روزه انتقال میدادن، چون همه چی دست خداست ،هیچی صد درصدی نیست ،هیچکس هم بدنش مثل هم نیست. درسته چیزی که واست اتفاق افتاده سخته ولی مثلا من انتقال دادم، پول انتقال ، بعدش کلی آمپول پروژسترون آخرش هم منفی شد. دیگه ناراحتی داره ولی چیکار میشه کرد گلم!

سلام عزیزم اینا رو حتما به دکترت بگو ولی به هیچ وجه پرد رو ناگهانی نباید قطع کنی  حتی دکتر هم ...

نه من قطع نمیکنم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم الان ترست خیلی بدتر داره کارو خراب میکنه  ان شاالله دکتر میری و اقدامات لازم رو انجام می ...

قربانت.من چون قبلا رماتیسم داشتم حدود شش ماه پردنیزولون میخوردم اما تپش قلب نگرفته بودم ولی خیلی ازش بدم میومد .چاقو زشت شده بود پوست دستم اگر سیاه میشد دیگه رنگش نمیرفت زانوم انقد باد کرده بود نمیتونستم بشینم پاشم واسه همین خیلی از این قرص میترسم با اینکه این دوزی که استفاده میکنم از اون دوزی که استفاده میکردم خیلی کمتره .ولی ارزو میکنم لااقل نتسجه بگیرم از این میترسم که مجبور بشم تا اخر بارداری بخورمش

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام. انشالله که +++++++++.عزیزم از حالات و علائمت یه کم توضیح بده...

سلام والا الان که احساس دل درد دارم ولی این دو سه روز آخر هیچ علامتی نداشتم وکلا جز روز ششم که زیر شکمم سوزن سوزن شد و احساس میکردم رحمم سفت شده و یکی دوروز دل دردی که از انتقال جنین داشتم ادامه پیدا کرد و از روز نهم تقریبا دیگه علامتی نداشتم جز اینکه گاهی احساس میکروم نافم به داخل کشیده میشه  ماه پیش 18 ام پریود شده بودم البته همیشه منظم و 28 روزه بوده از وقتی اقدام به بارداری کردم از 25 روز تا 32 روز داشتم ولی کلا لک هم تا الان ندیدم

سلام زینبی جون من از دوشنبه شب که لکه بینیم قرمز و شدید شد اسپیرینمو قطع کردم و الان خیلی کمتر شده لکه بینیم ولی هنوز هست دیروز زنگ زدم دکترم گفت آسپیرینو قطع کن ولی انوکسا رو بزن  با شیاف پروژسترون گفتم بیام سونو گفت آخر ماه بیا الان نشون نمی ده کمی کمر و دامن درد میکنه از سقط میترسم کسی بوده با لکه بینی اوایل بارداری قلب نی نیش تشکیل شده باشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام والا الان که احساس دل درد دارم ولی این دو سه روز آخر هیچ علامتی نداشتم وکلا جز روز ششم که زیر ش ...

انشالله که همش علائم بارداریه نگران نباش.حتما جواب + رو گرفتی بیا بگو خوشحال شیم

من روز هشتمم اما هیچ علائمی ندارم

سلام رفتم آزمایش دادم بعد از دوهفته انتظار دوساعت دیگه جواب میدن برام خیلی دعا کنید لطفا

سلام عزیزم، انشاالله که خوش خبر باشی❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

هر وقت میرم دستشویی با ترس و لرز میرم بعد میبینم باز لک هست میترسم میگم نکنه میخواد سقط شه شیاف پروژسترون الکی میزنم نگهش دارم آیا پروژسترون جلوی سقطو میگیره یا اگه بخواد بشه با اونم میشه؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
هردوش یه معنی میده حرفت.مثل معاینه از واژن و از دهانه رحم کاتتر رو رد میکنن و جنینا رو به اصطلاح تزر ...

خب اینجوری که خوبه، یه نفر بهم گفت همینجوری با فشار میدن تو حالا هرجا رفت

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️