2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ خانمي اگر پسرت فقط شير بالا مياره به نظر من كه رفلاكس نيست .  ببين ...

وای چه قدر خوبه هستی مامان سبحان، اسکرین شات گرفتم بعدا هم بخونم  مرسی بابت تجربه ات🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس من سودای معتدل بودم و گرمی زیاد می خوردم، پس برای شما خیلی خوب نیست معتدل و رو به خنک بخوری ...

راستی دقیقا کجای بازو باید تزیق شه آمپول ها؟

دست راست یا چپ فرقی نداره؟

بعد من چون شاغلم ساعت شش صبح میزنم اشکال نداره؟

گلم هیچ فرقی نداره خیالت راحت اگر مستعد یبوست نیستی و طبعت سرد نیست، و حس بهتری بهت میده ادامه بده

راستی من از وقتی قرص ال دی مصرف کردم هر روز لکه بینی دارم

این طبیعیه یا خطرناکه؟

اولین باره  ال دی مصرف میکنم

دکتر گفت یه ماه بخور ماه بعدivf کنیم

خانمي باور كن اتفاقا ديدم انتقال دادي خيلي خوشحال شدم ، به يادت هستم خانمي ، من دعاگوي همه دوستان اي ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی.خدا بچه هاتو برات حفظ کنه 💙💖😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
روز چندم انتقالی عزیزم؟هنوز تا ۲۱ ام خیلی وقته. احتمالا لک لانه گزینیه. انشالله خیره نگران نباش

دیروز نهم انتقال بود که مختصر لکه بینی داشتم...ممنون عزیزم.ان شاء الله که انتقال خودتم مثبت میشه و مامان میشی 💖💙😍

این وروجکا خیلی زرنگ تر از ما هستن، یعنی بارها دیدم بعد از شیشه گرفتن سراغ سینه مادر نمیرن و تنبلی م ...

اره خیلی زرنگن.یادمه دخترم  میومدم شیر بدم بهش،دهنش قفل میشد باز نمیکرد.فقط زل میزد بهم..منم گفتم خیلی هم دلت بخاد 😁 تحریمش کردم دیگه!! اونم خوشحال از تحریم، از شیر خشک بدمزش لذت برد دو سال😁

انشالله که معجزست. خدا به ایشون زودتر سلامتی بده. ولی خدایی کار خیلی سختی داری،مخصوصا تو شرایطی که ه ...

مرسی عزیزم💖💖

اصلا نگم برات از سختی هاش.بدنم هر لحظه تو یه حال و حسه.منم نگفتم که ای وی اف کردم.جدا از کارهای دکتررفتن و فیزیوتراپی ،مادرشوهرم یه کارهایی تو خونه بهم میگه که تاحالا تو عمرسی سالم انجام ندادم.جاریمم گذاشته رفته خونه مادرش.شوهرش و بچه هاشم صبح تا شب اونجان.انگار رستورانه.هر وعده باید غذای ده نفرو بپزم.یعنی شب میام بخابم میبینم تمام عضلاتم له..فردا صبحم یه عمل داره مادرشوهرم.باید تاشب سرپا باشم تو بیمارستان.باز از جمعه هم میان عیادت، مهمون راه بندازم .قشنگ شدم کوزت 😭 انقدر دلم پره ها...برام دعا کن گلم ❣❣❣

دکتر نصر به من گفته از روز اول روزی چهارتا استرادیول بخورم خوب اینجوری مانع ریختن دیواره قبلی میشه و ...

من از روز سوم روزی چهارتا استرادیول میخورم.هردکتر روش خودشو داره.نگران نباش.ان شاء الله این دفعه مثبتی

راستی بچه ها من چند وقت پیش رفته بودم دکتر زنان برام یه آزمایش بنویسه( دکتر احمدیان خامنه)،یه خانومی ...

من چقدر پسته تازه خوردم تو این ده روز.تازه خوشحالم بودم که دارم به خودم میرسم 😂😂😂😂

سلام عزیزم همه اینایی که گفتی طبیعیه  منم یه روزایی حس می کنم یه روزایی نه  ان شاالله یه ...

ان شالله عزيزم. من بيشتر نگران آب دورش هستم به خاطره همين روي حركاتش حساس شدم كه چقدر در روز عاديه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بسلامتی عزیزم،فکر کردم برگشتین،من همش استرس زمان و مکان دارم،از ی طرف فکر نکنم زیاد به شوهرم مرخصی ب ...

عزیزم من شوهرم بدلیل اینکه تقریبا آزمایشش نزدیک صفر بود کاریوتایب و azf براش نوشتن که هزینش هم دقیقا یادم نیست اما زیاد بود.بعدشم که برگشتیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.