2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
گلم خیالت راحت هر دوتاشون خوبن و سالم  فتال فرکشن یعنی میزان DNA جنین ها در خون مادر اگر بالا ...

ای بابا.

آره عجیبه برام.

یکی از بچه برادرش رو گذاشته بود ، جنسیت رو زده بود قشنگ.

البته برای من گفت چون دو قلو هستند اصلا نمیشه 

جنسیت رو گفت ، ولی به نظرم اگر هردو جنسیتشون یکی باشه ، میتونن بگن ، ولی اینا دیگه خودشون رو راحت میکنن و از اول میگن نمیشه برای دوقلو.

کلا امروز که سرچ کردم ، دیدم زیاد برای دوقلو توصیه نمیشه ، انگار بی خودی دادم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوتایی هارو فکر کنم فقط متخصص با توجه به بقیه آزمایشات و شرایط میتونه تفسیر کنه. من که دادم یه متخصص ...

دقیقا ایمونولوژی جزء سنگین ترین و پیچیده ترین مباحث علم پزشکی هست

کلی تناقض هست که فقط و فقط متخصص خودش سردرمیاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیالت راحت هر دوتاشون خوبن و سالم  فتال فرکشن یعنی میزان DNA جنین ها در خون مادر اگر بالا ...

عزیزم چون طول میکشه ب دکار نشون بدم ، برات میفرستم ، اگر لطف کنی با واسه خودت مقایسه کنی ، اگر ایرادی داشت بگی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگرم اینجا که دوستمون گفت نداشتن زنگ بزن اطلاعات دارویی،تو محدوده منزلتون آدرس داروخانه ای داره رو م ...

لي لا جون زنگ زدم چند جا شماره داد همشون ايرانيشو دارن فقط يك داروخانه تو رودهن و يكي تو چيذر ميگن فرانسوي داريم

نميدونم ديفرلين اصل فرانسويه يا آلماني؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای بابا. آره عجیبه برام. یکی از بچه برادرش رو گذاشته بود ، جنسیت رو زده بود قشنگ. البته برای من گ ...

مهم نیست گلی فدای سر جوجه هات😍😍😍😍

منم بعدا به این نتیجه رسیدم خودم هم الکی آزمایش دادم، حداقل کاش جای دیگه میرفتم با هزینه کمتر، ولی دیگه ارزش حرص خوردن نداره

خدا رو شکر سالمن بچه ها 

نه عزیزم فریز بودن سه روزه بودن قرار بود بلاست بشن

یکی از جنین های فریز منم سه روزه هست میخوان اونم بلاست کنن گفتن دوشنبه برم 

گرید چند بودن جنین هات؟ 

مگه نباید دوروز مونده بود انتقال از فریز درارن اونا تقسیم شن به بلاست برسن؟ رشدشون کند هست شاید

باورت میشه انقد نگران این درجه ها بودم دیگه نمیدونستم ۹۰ درجه کجاست ۱۸۰ درجه چی بود،۴۵ درجه اصلا مگه ...

میگم برا بار دوم هم باید رو همون ۱۵۰ تنظیم کنم؟تو رو خدا استرس دارم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم خدا رو شکر اثرش بد نبوده نه عزیزم ان شاالله از بین نمیره به این چیزا فکر نکن فقط براش دع ...

چشم حتما 

حالا من هتل رزرو کردم که چهارروز انتقال اونجا باشم الان یکی از بچه ها گفت قرار بود سه روزه فریز رو بلاست کنن امروز روز انتقالش بود گفتن رشد نکرده، از این ورم استرس اینو گرفتم که برم بگن هنوز بلاست نشده 

اون همه هزینه هتل هیچ بشه 

تهوع خیلی بده..خیلی ناجوره.تموم جون ادمو میگیره..ان شاء الله که یه بارداری راحت و بی دردسر داشته باش ...

یعنی قشنگ پیغام توبه کن تا سرت نیومده مشخصه 😂😂😂 ماها که تهوع کشیدیم فقط می دونیم😖😖😖😖🥴🥴🥴

سلام دوستان من از دیروز که لکه بینیم قرمز و شدید شد خیلی استرس گرفتم البته الان یه مقدار کمتر شده هم ...

گلم دکتر اعصاب چیه دیگه 

پروپرانولول هم دیگه اصلا نخور، شما حتما آسپرين رو قطع کن

حتی میخوام بگم انوکسا هم قطع کنی هیچ خطری نداره 

ولی فعلا همون آسپرين رو قطع کن، شاید هماتوم داری، اگر همین جور ادامه بدی هماتوم بزرگ تر میشه ها 

دقیقا ایمونولوژی جزء سنگین ترین و پیچیده ترین مباحث علم پزشکی هست کلی تناقض هست که فقط و فقط متخصص ...

زينب جون امروز رفتم ويزيت دكتر زرناني و نه تنها سرم رو تاييد نكرد بلكه گفت اينبار كلا پردنيزولون رو هم لازم نيست بگيري! 

سوال كردم چرا؟ گفت چون دفعه قبل anti TG 180 بود و بعد از مصرف پردنيزولون در دوره قبل به حدود صفر رسيده بالا بودن چند واحد در مورد  anti TPO هم نياز به سرم و ... نداره! يك كمي چونه زدم باهاش ديگه گفت تفسير اين آزمايشا به اين راحتيا نيست 

برام جالب بود شما هم الان همين حرفو زدي درست همين امروز

باز هم موكدا گفت سقط سه ماهه اول ربطي به عوامل ايمونولوژيك و انعقادي نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم