2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
سلام عزیزم، شما گرید جنیناتون چیه؟ منم ماه بعد قراره برام بلاست انتقال بدن یعنی دکترم جنین سه روزه ر ...

سلام عزیزم 

باور کن اصلا نپرسیدم که گریدشون چیه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش می کنم عزیزم.من آمپول می دیدم فشارم میفتاد ولی بعدها دیدم که خیلی به خودم سخت می گرفتم و تزریق ...

دقیقا مثل من.دیروز که خواستم گونال رو تزریق کنم دستم میلرزید از اون طرف شوهرم جلوم داشت بال بال میزد از ترس و نگرانی😀 .میگفت آخه چطور گفتن خودت باید تزریق کنی؟ اونم دور ناف.همش میگفت من نمیتونم نگاه کنم.از یه طرف خودم استرس تزریقشو داشتم از یه طرف شوهرمو که میدیدم خندم میگرفت .بهش گفتم تو که نوزده روز خودت برام آمپولا رو تزریق کردی  دیگه نباید این حرفو بزنی.بزار من بترسم.ولی خداییش اصلا درد نداشت تزریق گونال.خیلی راحت بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

تو تایپیک  کسی هست که ازمایشات ایمنی سر دربیاره 😥😥😥😥

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سارا جون خیره..انشاءالله ...لک.لانه گزینیه حتما😍دید مثبت نگا کن خانومی.. پریود کجا بود..افکار منفی ...

خدا کنه همینطور باشه عزیزم ❣❣

من که اصلا استراحت نداشتم این هشت روزو.هرروز مجبورم مادرشوهرمو ببرم فیزیوتراپی..اونجا هم کلی بردار بزارش میکنم..خودشم تپله ماشاالله ..یعنی یه وضعی..از صبح سرپام تااخر شب...😔

اگه لک لانه گزینی باشه که خوده معجزه س...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها كسي جديدا ديفرلين گرفته ؟ ميدونين كجا دارن؟

عزیزم داروخونه بیمارستان صارم هم بیشتر داروها رو داره..فکرکنم داشته باشه.تلفنی هم جواب میدن که دارن یا نه ۰۲۱۴۷۰۲

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فکر نکنم ترسناک یا خطرناک باشه فقط ایرادش اینه که بعد زایمان بیچاره میشی تا وزن کم کنی.واسه همین با ...

واقعا اشتباه کردم آخه من همش سه کیلو اضافه وزن داشتم با اون رژیم همینطور وزنم داشت میومد پایین ۷کیلو کم کردم برای همین دیگه بیخیالش شدم حتما باید برم

خدا جونم شکرت...
آره گلم میشه دکترت رو عوض کنی  ما اول همسرم با سجادی بود، بعد رفتیم صدیقی چون شنیده بودم خیلی ...

دکتر صدیقی کجاست مطبش

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
آخه تو ی هفته ۷۰۰گرم اضافه شده زیاد نیست؟

باز بپرس از دکترت شاید هر هفته اینجوری نباشی شانسی این هفته انقدر اضافه شدی.کلا دکتر میگه از چند ماه هفته ای چقدر اضافه کنی خوبه؟⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان از @elhamiiiiiiiii   خبر ندارین؟؟

من تقریبا ۱۵-۱۶ روز پیش بهش پیام دادم جواب نداده

حالا سوالم بکنار   بالاخره یه دکتر ایرانی منصف پیدا کردم تو میلان

ولی خیلی نگرانش شدم. چرا نمیاد تا‌یک سر بزنه؟؟😕😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تاراجان شما اطلاع داری که داروخونه های طرف قرارداد با شرکت داروهای آی وی اف رو دارن؟

نميدونم دلارام جان من تا حالا سعي ميكردم داروهامو يا از داروخانه روبروي مطب دكترم بگيرم يا داروخانه اي كه مركز معرفي ميكنه . الان ميبينم داروها خيلي كمياب شده واسه دو بسته ب كمپلكس مارك يوروويتال 100 تا داروخانه رفتم آخرش تو يك داروخانه اي پيدا كردم كه فقط مكمل ميفروخت! 

حالا كه ديفرلين پيدا نميشه ميگند ايرانيش هست فقط

ولي تو تاييد داروها و نسخه ها تيم فعلي همكاري خوبي دارند هر دارويي ميبرم تاييد ميكنند.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم