2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام،این آمپول سوپر فوت رو برای چی میدن!!!چطور ب من ندادن!ب من فقط ال دی،بعد تمام شدن سوماتروپین،بعد ...

سلام عزیزم خب چون پروتکل ها فرق داره عزیز دلم 

اصلا مقایسه نکن گلی

حتی ممکنه به یه نفر تو دو تا سیکل داروهای متفاوت بدن

با خیال راحت ادامه بده گلی هیچ اشتباهی نشده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

سلام عزیزم فکر کنم با خود دکتر صحبت نکردی

خون ریزی یعنی فعلا ضد انعقاد نیاز نداری

گلم دکترها اغلب این جور مواقع قطع میکنن هر دو رو 

بعد با انوکسا شروع میکنن 

به نظرم الان قطع کنی ضرر نداره

سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

آسپرین رو قطع کن. آنوکسا رو قطع نکن. اما با نظر دکترت پروژسترون رو اضافه کن. دکتر من آمپول پروژسترون هم در کنار شیاف تجویز میکرد. بعضی دکترها هم اینجور مواقع شیاف رو هر دوازده ساعت تجویز میکنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من چرا وزنم انقدر زیادی داره میره بالا تو ی هفته ۷۰۰گرم اضافه شدم غذا هم زیاد نمیخورم ولی میا ...

برو دکتر تغذیه 

منم وقت گرفتم بعد، دیدم خیلی دارم یهو تپل میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام دوستان من چند روزه انتقال جنین دادم (جنین اهدایی) گرفتم. میشه لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم ای ...

سلام عزیزم. اولین و موثرترین کار سعی کن آرامش داشته باشی

بعد هم آب زیاد و پیاده روی ملایم در حد ده دقیقه در روز و میوه های متنوع عالیه

هفته ایی سه بار تخم مرغ

مصرف 4 مغز و کلا چیزهای سالم و مقوی

انشالله که اثر داره عزیزم و همین دفعه مادر میشید ،، من مرکز رویان تهران میرم ، الان ال دی میخورم از ...

اره عزیزم بار اولم هست،35 سالمه،مشکلم تنبلی تخمدان،نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی و سقط،از نظر ژنتیک و ایمنی اینا بررسی شدم فعلا میگن تخمکام بی کیفیت هستن،انشأالله شما هم با همین مرحله مامان میشی گلم😊