2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
مبارک باشه.  منکه هر شب با رویای این لحظه خوابم میبره.نمیدونم خدا تا کی میخواد مارو منتظر بزار ...

عزیزم ان شاالله چیزی دیگه نمونده

امروز یه خانمی دیدم بعد از 18 سال و کلی درمان دوقلو باردار شده بود، فکر کنم برای ان تی اومده بود

خیلی خوشحال شدم براش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک ۳/۵ بود ولی زیر ده نوشته بود منفی ،نشون دکتر ازمایشگاهم دادم گفت منفی، واسه انتقالم که ازمایش ...

والا حس می کنم یه اتفاقایی داشته میافتاده، اگر پریود نشدی تو چند روز آینده تکرار کن حداقل مشخص میشه 

منم غیر این دفعه که + شد دفعات قبل بتا زیر 2 میشد

عزیزم شاید چون هوا رو به سردی داره میره پوستت خشک شده. با حمام بدتر میشه مخصوصا اگه صابون بزنی، یه ر ...

مرسی عزیزم منم امتحان میکنم  واقعا از روغن بادام خوشم نمیاد حس میکنم خیلی چری و چیلی می‌شم

سلام خانمای گل کسی هست رویان تحت درمان باشه و دکتراش بشناسه؟ میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه هم زنان و ...

آها راستی گلم یادم رفت بگم هر دفعه سونو هات با یه دکتر هست 

و من چون کیست آندومتریوما داشتم دکترم خودش هماهنگ می‌کرد سونو های سیکل پانکچر با خودش باشم ولی انتقال و یکی دو تا سونو سیکل انتقال با خودش نبودم

اینم بگم من اونجا راحتم و مشکلی نداشتم، ‌‌‌‌و اغلب هم چون از امکانات جنین شناسی و پروتکل درمان خیالم راحت بود دیگه معطل شدن برام مهم نبود، یا مثلا فلان پرسنل یا ماما اگر روزی خوش اخلاق نبود اهمیت نمی‌دادم، میگفتم همه جا همه جور آدم هست

مثلا با دکتر شیوا چند بار بحث داشتم ولی خیالم راحت بود کارش خوبه و دقت داره

شاید هم شما بری خوشت نیاد، یعنی اگر من اوکی بودم دلیل نمیشه بقیه هم از اونجا خوششون بیاد

والا حس می کنم یه اتفاقایی داشته میافتاده، اگر پریود نشدی تو چند روز آینده تکرار کن حداقل مشخص میشه& ...

زینب جون آزمایش منم بار اول ۶ ونیم بود،یعنی ممکنه که اون موقع تا ی جایی رشد کرده و بعدش رشدش متوقف شده،دو روز بعد که آز دادم یک بود البته تیتر نبود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

مبارک باشه خداروشکر...💙💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
حالم خیلی بده‌😭😭😭😭 دوباره نشد .... باز هم جواب آزمایشم منفی شد دارم دیوووونه میشم 😭😭😭😭😭 ...

عزیزم درک میکنم خدابزرگه.....نامید نشو

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
اره عزيزم دوهفته انتقال تا مثبت شد  من بستني و فالوده زياد خوردم  ماست با غذا ميخوردم دو ...

دوست عزیز فالوده وبستنی خوبه آخه من قبلا شنیده بودم که خوب نیست بعد انتقال...؟

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه 😍😍😍😍 ان شاالله بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی و به سلام ...

مرسی عزیز دلم، فکر میکنی با این بتا ممکنه دو قلو باشه؟ کلا باید چند باشه بتا توی روز 15؟

دقیقا منم این جوریم بیشتر هم شبها میاد سراغم دکترم گفت تو حموم صابون گلیسیرین دار بزنم لباس نخی بپ ...

قربونت عزیزم...والا یکم.ترسیدم گفتم ی وقت چیزبدی نباشه..شوهرمم بسکه حساسه میره تو نت میخونه میگه خارش شدید علامت فلان مریضی هست واینا..بنده خدا اونم.میترسه😬

ی بارم.اوایل بارداری خارش داشتم ک رفع شد...یکماه پیش انزیمای کبد ازمایش دادم نرمال بود..البت چیز دبگه ا ازمایش ندادم..اونموقع خارش هم نداشتم..حالاروغن بچه رو امتحان کنم ببینم چطوریه...توکل بخدا اکه تا دوروز دیگه بهتر نشدم میرم دکترم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم رویان بخش یا دکتر برای آندومتریوز نداره، حتی اگر بنا بر عمل باشه معرفی می کنن ابن سینا ولی دکتر ...

سلام خوبید؟ برام یه سوال پیش اومده اینجا مطالب خانمها رو که میخونم اکثرا که مشکل دارن لاپاراسکوپی یا یه عملهایی شبیه این انجام دادن ، منم که تو عکس رنگی مشخص شد یکی از لوله هام بسته ست ولی نه دکتر مصطفایی نه دکتر محیطی هیچ کدوم لاپاراسکوپی و ... رو نگفتن انجام بده بلکه هر دو بار تشخیصشون ای یو ای بودش که اولین بار دکتر مصطفایی گفت ای یو ای و انجام دادم و منفی شدش و دومین بار دکتر محیطی گفت که من قبول نکردم ، حالا واقعاً منظورم این نیست که چرا نگفتن لاپاراسکوپی منظورم اینه که چطوریه پس با یه لوله بسته من هیچ اشاره ای در طول درمان به این قضیه نشده بنظر شما؟؟؟ یعنی شرایط دیگه منو دیدن ؟؟؟!!!!!