2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
زینب جون با کم اشتهایی و تهوع کنار اومده بودم و میام. اما از دیروز خارش امانمو بریده نمیدونم چرا این ...

خواهر جان آخه بارداری رفتی اپیلاسیون بعد میگی بدنم میخواره😬😬😬😬 خوب طبیعیه 

دیگه هم تا آخر بارداری اصلا و ابدا نکن از این کارا فقط ژیلت😉😉😉😁😁😁

یه کم روغن بچه بزن و تحمل کن، خوب میشی

زینب جون خیلی دوست دارم ایشالله خدا حفظتون کنه واسه گل پسرت اسم انتخاب نکردی؟شوهر من میگه از خیلی سال قبل به خودم گفتم اگر پسردار شدم اسمشو میزارم علی 

ولی من دوس ندارم منتها خدا بهم بچه بده سالم صالح باشه هر اسمی شوهرم بزاره قبوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس احتمال بارداری هست😍😍😍

انشالله رفتم مشهد فکر کن منی که اصلا مذهبی نیستم اونجا واسم اتفاقای خاصی افتاد به امام رضا گفتم من از انتقال خجالت میکشم نمیشه این ماه مامان بشم حالا امیدوارم خودش کمکم کنه 

سلام بچه ها خوبین؟ من سه شنبه انتقال دارم بار دومه که میخام انتقال بدم با سیکل نچرال پیش میرم چون د ...

سلام عزیزم به سلامتی 

من یه لحظه فکر کردم شما باردار هستی اسمت رو دیدم، ان شاء الله که مامانی😍😍

اما برای روز انتقال دقیقا درست گفتن گلم اگر حدود روز 14 تخمک گذاری باشه، بهترین زمان انتقال حدود 5 روز بعد یعنی روز 19 میشه

که حتما تو سونو ها برای شما شرایط جوری هست که روز 20 رو گفتن

نگران نباش در حالت عادی هم بدن حدود روزهای 19 تا 22 پنجره لانه گزینی داره‌(البته با توجه به زمان تخمک گذاری طبیعی) 

انشالله رفتم مشهد فکر کن منی که اصلا مذهبی نیستم اونجا واسم اتفاقای خاصی افتاد به امام رضا گفتم من ا ...

عزیزم هر چی هست شما به فال نیک بگیر، در گوشی یواش میگم مامان شدنت دیگه نزدیکه

فقط یه کار کن این حس بمونه باهات😍😍😍😍

زینب جون خیلی دوست دارم ایشالله خدا حفظتون کنه واسه گل پسرت اسم انتخاب نکردی؟شوهر من میگه از خیلی سا ...

عزیزم مهربونم ان شاالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده

واسه اسم چند تا گزینه هست تا ببینیم چی میشه

بیشتر به دختر فکر کرده بودم تا پسر😂😂😂

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

جااانم مبارك باشه عزيزم 😍😍نامدار بشه واست 😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم مهربونم ان شاالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده واسه اسم چند تا گزینه هست تا ببینیم چی میشه ...

آخی ایشالله بهترین و لایق ترین اسم نصیب پسرتون میشه ایشالله به سلامتی بیاد تو بغلت نامدار باشه براتون 🥰😘🥰😘

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم  تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نم ...

زينب جان با سونو آنومالي جنسيتشو فهميدي ؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦