2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
ممنون از منتقل کردن حس خوبت عزیز ، من این ماه یک هفته رفتم کمک خواهرشوهرم خونه کشی داشتن بعدش یه مهم ...

اتفاقا منم کاری نبود نکرده باشم

سه بار پارکینگ مامانمو شستم و تی کشیدم جوری که کمرم گرفت

حیاطشونو کامل شستم اخراش با جارو و نشسته

روز بعد قابلمه های نذری رو شستم که حاجت بگیرم

بعد شبش مامانم گفت بیا کمکم گازای بزرگ و قابلمه های بزرگ و سنگین رو بذاریم سرجاشون که نمیدونی تو چه شرایطی رو پله وایساده بودم😁😁😁🤣🤣🤣🤣

فقط زود عصبی میشدم که فکر میکردم بخاطر پریه

اصلا به این چیزا نیست. این اتفاقا دقیقا تو روز موعدم و یکی دو روز اینوتر اونورتر افتاد

همه چیز دست خودشه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی میخوام داروگیاهی قاعده اور بخورم میگم حالا شاید نیم درصد مثبت بود برم ا ...

نه عزیزم خودت میتونی بری ازمایشگاه بگو تیتر بتا میخام...نسخه دکتر فقط واسه اینکه بادفترچه ی خرده هزینش کمتربشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اتفاقا منم کاری نبود نکرده باشم سه بار پارکینگ مامانمو شستم و تی کشیدم جوری که کمرم گرفت حیاطشونو ...

حرفهات بهم حس خوب داد حتی دلم لرزید ، واسم دعاکن دوستم از خدا بخواه این شب سیه منم رو به سپیدی بره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
حرفهات بهم حس خوب داد حتی دلم لرزید ، واسم دعاکن دوستم از خدا بخواه این شب سیه منم رو به سپیدی بره

ان شالله عزیزم🙏🙏

ما دیگه خودمون درد کشیده اییم. لازم نیست بگی برات دعا کنم😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
برای منم نزده . عددش ۶ بوده که اون موقع طرازی گفت خوبه. سی دی ۱۶ ام ۸.۲۳ و سی ۵۶ ام ۸.۶۳ بوده که ...

شما سرم ای وی جی هم میزنین؟؟؟

مال منم ده هست...

خیلی ناراحتم😔😔😔دارم دق میکنم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه بهمن هست گلم ، انقدر پیش دکتر نصر رفتم و همه کارامو باهاش انجام دادم دیگه میترسم به پزشک دیگه ای ...

عزیطم انتقالتون کی هست؟

امروز تو گاندی میگفتن دکتر نصر گفته دیگه نجا پانکچر نمیکنه ولی تا دو ماه انتقالهاشو میاد انجام میده ممکنه بهمنم همینطور بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

خاکستری جون تا زایمان نکردی ، لطفا همه اطلاعاتتو به من بده.گل دخترت بیاد دیگه نمیشه پیدات کرد.

شما سونوی غربالگری دوم رو هم دادی؟ کجا؟ 

بندر؟ چه دکتری؟

شماره هاشونم بدی ممنون میشم.

با لندی کرافت رفتی یا شناور؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جونم ممنونم ازت ایشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت 🥰😍🥰😍گلم از دست این دکتر نصر از دیشب ...

موناجون راضي هستي از دكتر نصر؟ من در حال انتخاب دكترم

كار اي وي افش چه طوره؟

...
شما سرم ای وی جی هم میزنین؟؟؟ مال منم ده هست... خیلی ناراحتم😔😔😔دارم دق میکنم

نه عزیزم.

اینایی ک طرازی داد واسه من جز ویتامین دی ، همه خوب بود.

اما خودم رفتم دکتر دیگه ، تکمیلترهاشو گفتم نوشت.

و  IGgام فقط مشکل داشت که آنوکسا میزنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام بچه ها خوبین؟

من سه شنبه انتقال دارم بار دومه که میخام انتقال بدم با سیکل نچرال پیش میرم چون دارو ضخامت اندومترم و ضخیم میکرد ایندفعه شکر خدا بدون دارو خوب بود وقراره جنین بلاست انتقال بدم فقط سوالی که دارم اینه که روز ۲۰ سیکلم میشه بنظرتون دور نیس ضخامتم زیاد نمیشه که بخاد پری شروع بشه بعد اینا میخان انتقال بدن؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
نه عزیزم. اینایی ک طرازی داد واسه من جز ویتامین دی ، همه خوب بود. اما خودم رفتم دکتر دیگه ، تکمیلت ...

خداروشکرعزیزم انشالله سلامت بارتو زمین بزاری

امیدوار بودم اینا مشکل داشته باشن ...

آهااا igg برای انعقادیه

Igm نمیدونین برای چیه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیطم انتقالتون کی هست؟ امروز تو گاندی میگفتن دکتر نصر گفته دیگه نجا پانکچر نمیکنه ولی تا دو ماه ان ...

انتقالم ایشالله تو ماه اینده انجام میشع توکل به خدا ،واقعا امیدوارم یه تایمی بده که منم استرس نگیرم همون بهمن انجام بدم