2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
خدا خودش کمک کنه تو این مملکت برای منو تو ان تی زده ۶اسفند تو آنومالی زده ۲اسفند نمیدونم کدوم درسته ...

عزيزم لباس گرم كه همون آستين بلند جلو دكمه دار رو بايد بالاخره براش بگيري دختر من كه ٢٤ اسفند به دنيا اومد تقريبا تا اواخر ارديبهشت وقتي هوا خنك بود توي خونه هم آستين بلند تنش ميكردم ولي ديگه لباس خيلي گرمتر رو تا ٣ ماه فكر نكنم لازم باشه بگيري چون اون اوايل بيرون هم كه خيلي نميرن .

عزیزم ...نشد ک.نداریم...خدا بخاد هر چیزی ممکنه...برو ازمایش.. اینطوری حداقل خیالت راحت میشه..

بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی میخوام داروگیاهی قاعده اور بخورم میگم حالا شاید نیم درصد مثبت بود برم ازمایش بدم ، واسه ازمایش حتما باید قبلش برم دکتر بنویسه؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی میخوام داروگیاهی قاعده اور بخورم میگم حالا شاید نیم درصد مثبت بود برم ا ...

عزيزم حتما برو آزمايش ان شا الله كه خوش خبري ، نبايد دكتر بنويسه برو آزمايشگاه تيتر بتا انجام بده .

عزیزم نگران نباش توی انتقال جنین به یه مرکز دیگه فکر نمی کنم کیفیت بیاد پایین. ولی به نظر من یه دکتر ...

نه بهمن هست گلم ، انقدر پیش دکتر نصر رفتم و همه کارامو باهاش انجام دادم دیگه میترسم به پزشک دیگه ای اعتماد کنم راه طولانی رفتم رحمم دوشاخس پیش خودش لاپارا و هیسترو سپتوسکوپی کردم اصلاح رحممو خودش میدونه میترسم برم پیش دکتر دیگه ای عزیز دلم ، خیلی دل چرکینم از انتقال به مرکز دیگه ، حالا چند نفر هستیم همه باهم داریم اعتراض میکنیم انشالله همون بهمن انجام بده خیلی نگرانم

@زینبی_بابا جواب آز تیترمو گرفتم 2716 بود روز 5 از عقب افتادنم فقط از ظهر افتادم به لکه بینی زنگ ز ...

مبارکه‍ههههههههههههههههههههه عزیزم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم حتما برو آزمايش ان شا الله كه خوش خبري ، نبايد دكتر بنويسه برو آزمايشگاه تيتر بتا انجام بده .

اخه چندباری ازمایش دادم ازم دفترچه گرفتن و نسخه خواستن ، خوبه که لازم نیست دکتر بنویسه اگه تا فردا پریود نشم میرم اونم صرفا بخاطر اینکه دیگه فکرو خیال نکنم وگرنه میدونم خبری نیست

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اخه چندباری ازمایش دادم ازم دفترچه گرفتن و نسخه خواستن ، خوبه که لازم نیست دکتر بنویسه اگه تا فردا پ ...

عزيزم مهم نيست نسخه نباشه فقط هزينه آزاد حساب ميشه كه اون هم با دفترچه زياد فرقي نداره ان شا الله خوش خبري 

اخه چندباری ازمایش دادم ازم دفترچه گرفتن و نسخه خواستن ، خوبه که لازم نیست دکتر بنویسه اگه تا فردا پ ...

من تا ۱۳ روز بعد پری وایسادم😁😁

چون اصلا فکر نمیکردم حامله باشم

بعد دیگه میخاستم برم دندونپزشکی. گفتم بذار یه آز بدم که با خیال راحت برم هرررررچند میدونم منفیه🤪🤪

خدا یه جوری نشونم داد که زبونم بند اومد

که اینکه هیچی دست تو نیست. همه چیز به من بستگی داره

اگه من نخوام تو حتی علائم هم نخواهی داشت

من طبق عادت هرماه سینه درد خفیف داشتم بعد نزدیک پری یا روز پری از بین میرفت. که این اتفاق هم افتاد و من منتظر پریود بودم که جواب ازم مثبت شد

اینارو گفتم که تا لحظه اخر هم ناامید نباشی. مگه اینکه واقعا منفی باشه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ممنون توکلم به خداست ولی لکه بینی و کمر دردم نگرانم کرده

تو رخدا استراحت کن.همیشه که آدم حامله نمیشه.بخدا سرکاررفتن ارزش نداره مرخصی بگیرم.کمردرد که عادیه.لک بینی هم تموم میشه،استراحت کن بذارطعم شیرین مامان شدن ر بچشی.همه چی فداسر دردونه ت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من تا ۱۳ روز بعد پری وایسادم😁😁 چون اصلا فکر نمیکردم حامله باشم بعد دیگه میخاستم برم دندونپزشکی. ...

ممنون از منتقل کردن حس خوبت عزیز ، من این ماه یک هفته رفتم کمک خواهرشوهرم خونه کشی داشتن بعدش یه مهمونی پاگشا آنچنانی داشتم که کلی فشار بهم وارد شد این اواخر هم سفر رفتم کلی پیاده روی داشتم واسه همین یک درصدم احتمال نمیدم باردار باشم ، آهاا روزی که موعدم بود کلی حلقه هم زدم😂😂 روزهای موعدم ترشحات قبل از پری هم داشتم حتی پوشک گذاشتم.. 

از نظر عقلی و علمی با این شرایط محاله باردار باشم فقط و فقط مگه اینکه خدا نگاه به دل شکسته ام کرده باشه ، حالا بخاطر اینکه مطمین شم یه ازمایشم میدم