2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

بهترين مادرشوهر دنيا ميشي 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپلیکاتور نمیخواد مگه اسم شیافت چیه؟  اندازه یک تا دو بند انگشت کافیه

سیکلوژست۴۰۰... دو بند انگشت میترسم.شاید یک بند انگشت بشه اشکال نداره؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم،در مورد شیاف هیچی بلد نیستم

ممنونم....اثرش با واژینال یکیه؟شما از اول مقعدی استفاده کردی؟

عزيزم واژينال با ركتال اثرش يكيه 

من اويل واژينال ميزاشتم با اينكه با اپليكاتور يك بار مصرف انجام ميدادم عفونت كم گرفتم ولي الان ركتال ميزارم عاليه واسه يبوست هم خوبه به نظرم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا خودش کمک کنه تو این مملکت برای منو تو ان تی زده ۶اسفند تو آنومالی زده ۲اسفند نمیدونم کدوم درسته ...

ان تی درسته

منم امروز رو نگاه نکردم زده چندم 😂😂😂

آره منم به خاطر کیستم فکر نکنم طبیعی بشه

ممنونم....اثرش با واژینال یکیه؟شما از اول مقعدی استفاده کردی؟

آره گلم یکی هست

من اول واژینال میذاشتم بعد یه روز خیلی فشار دادم لکه بینی پیدا کردم دیگه بعد از اون میترسم واژینال، مقعدی میذارم 

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

انشااله مبارک باشه و به سلامتی به دنیا بیاد خوشبحال اون دختری که عروس شما بشه😍😍😍

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
ان تی درسته منم امروز رو نگاه نکردم زده چندم 😂😂😂 آره منم به خاطر کیستم فکر نکنم طبیعی بشه

زينب جون يه سوال واسه غربالگيري اول سونوش چقدر طول ميكشه آخه با همسرم ميرم ميخوام بدونم چقدر داخل اتاقم 

بعد واسه من زده سونو واژينال براي طول سروكس

ميخوام بدونم بارچه ميندازه رو پاهام يا مثل سونو زنان داخل مطب 😫

آخه من واژينيسموس داشتم الان يخورده حالم بد شده

زينب جون يه سوال واسه غربالگيري اول سونوش چقدر طول ميكشه آخه با همسرم ميرم ميخوام بدونم چقدر داخل ات ...

نه خیلی طولانی نیست 

آره عزیزم واژینال بود واسه من 

ولی رویان شلوار سونو داره، این جور مواقع می پوشیم، دیگه آدم معذب نیست 

عزیزم سونو واژینال که خودت داشتی تا حالا راحته اصلا شبیه معاینه نیست، نه فشار میده دکتر نه چیزی، کلا اذیت نمیشی