2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

البته امیدم به خدا و صاحب این ماههای عزیزه صبح هم قرص فشار و اعصابم و نخوردم رفتم بتا تیتر دادم بعد از ظهر گفت آماده میشه نمیدونم چیکار کنم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

دل در و کمر درد کمی هم دارم سینه هامم مثل پریودی دردناک شده میترسم دوباره اسپرم بی کیفیت بوده باشه دیگه تحملشو ندارم خدا خودش کمک همه بکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی الان چند وقتته

اره عزیزم..الان دیگه ماه 8هستم...شماهم ب فال نیک بگیر درداتو..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
البته امیدم به خدا و صاحب این ماههای عزیزه صبح هم قرص فشار و اعصابم و نخوردم رفتم بتا تیتر دادم بعد ...

خداروشکر عزیزم.مبارکت...انشاءالله ک بتات هم عالیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یک کم روغن زیتون ر با آب ولرم،همسرتون تنقیه کنند به مقعد،وسیله تنقیه ر از داروخونه بخرین. یامیتونین ...

منم می خواستم بگم سر سرنگ رو بردارن این کارو انجام بدن ولی بعد پشیمون شدم گفتم خدای نکرده اگه خیلی بعد رقیق بشه اونطوری هم اذیت شن ولی این راه که شما گفتی جواب میده

دل در و کمر درد کمی هم دارم سینه هامم مثل پریودی دردناک شده میترسم دوباره اسپرم بی کیفیت بوده باشه د ...

مبارکه عزیزم چرا با افکار منفی شیرینی این اتفاق خوب رو کم میکنی فقط مثبت فکر کن همه چی خوب پیش بیاد ایشالله که همه چی بخیر و خوشی پیش میره و نی نی سالم میاد تو بغلتون 

سلام     من اومدم یه سر ببینم اینجا چه خبره تورک انا هنوز هستی

به به خوش اومدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان من امروز صبح بعد از یک ماه که شوهرم عمل واریکوسل انجام داده بود برای موفولوژی صفر بیبی چ ...

مبارکههههههههههع

همه چی بعد خدا،بستگی به انرژی مثبت خودت داره،مثبت باشی و انرژی مثبت بدی،مستاجرکوچولوی نه ماهه ت اومده تودلت لونه کرده.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان من امروز صبح بعد از یک ماه که شوهرم عمل واریکوسل انجام داده بود برای موفولوژی صفر بیبی چ ...

حتما اگه ایمنی وانعقادی داری داروهای ر زود شروع به مصرف کن،مطمین باش به فضل خدا برات میمونه ویه نی نی کوچولوی خشملو میادبغلت

خداروشکر عزیزم.مبارکت...انشاءالله ک بتات هم عالیه

نفسی جون چطوره؟

همه سیسمونی آماده شده دیگه  بیمارستانها ر هم انتخاب کردی؟

حتما اگه ایمنی وانعقادی داری داروهای ر زود شروع به مصرف کن،مطمین باش به فضل خدا برات میمونه ویه نی ن ...

ممنون امیدوارم خدا و امام حسین و دخترش حضرت رقیه آرزوهای همه رو براورده کنه و برای منم همینطور بشه من به سه ساله امام حسین متوسل شدم امیدوارم دست رد به سینم نزنه تمام آزمایشامو به دکتر عارفی نشون دادم فقط بهم آسپیرین و متفورمین و کیوتن و یه ویتامین دیگه داد و گفت اسپرم همسرت مشکل داره برو پیش ارولوژ نامه بیار که رفتیم عمل واریکوسل و اینجوری شد حالا جواب آز تیترم بیاد دوباره باید برم پیشش

ممنون امیدوارم خدا و امام حسین و دخترش حضرت رقیه آرزوهای همه رو براورده کنه و برای منم همینطور بشه م ...

حتما فردا با جواب تیتر ،بدون نوبت برو پیشش،آسپرینت رهم مصرف کن.مامان خانم  

فردا سرکارم تا ساعت چند مطبه بدون نوبت قبول میکنه؟

فردا ازساعت۱۰ صبح میاد تاغروب هست.بیای وضعت ر بگی منشی قبول می‌کنه و سریع به دکتر میگه و دکترهم قبول می‌کنه.

من که چند مورد اینطور دیدم