2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان خوبید؟ من نذرکرده بودم که انشاالله این انتقالم مثبت شد واسه چهل تا منتظر نی نی ایه الکر ...

سلام. لطفا برای من بخونید . مرسی 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخر ۳۵هفته زایمان کرد .تو دوساک جدا هم بودن ۲تا دختر.ان شاالله شماهم به موقع زایمان کنی وبارداری راح ...

بسلامتی ...انشاالله..چشم حتما

بچه ها تو دستگاه رفتن؟چرا انقدر زود زایمان کردن؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مررررسي گلم نه دكترم چيزي نگفته فعلا  ميشه يواشكي رفت  واسه عمل چون نميخوام مامانم اينا ب ...

نه یواشکی نمیشه رفت، کمک لازم داری 

ولی چون مخصوص خانم های ivf نیست میشه فقط دوقلو داشتن رو بهونه کنی و بگی دکترت فقط فلان جا عمل میکنه 

راه برای پیچوندن هست

ولی لیانا دلت برای ماهیتابه آنا تنگ شده فکر کنم 🍳🍳🍳🍳 این قدر عمل عمل چیه می پرسی

سلام دوستان.  

من برای بار سوم دارم استرادیول میخورم برا انتقال. دوبار قبلی لک دیدم کنسل شد . الان بچه هام ۹ ماهه تو فریزرن. یا هایپر میشم، یا لک میبینم، یا کیست میارم، یا بدموقع پریود میشم میخوره به مسافرت. خلاصه هی عقب میفته این انتقال.  الانم کمردرد شدید دارم 🤪 ولی دارم میخورم استرادیول رو.  دیگه چیکار کنم برا انتقال؟ کلا ۴ تا جنین تو یه نی دارم.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من رفتم مرکز صدر تو خ ولیعصر، با بیمه تامین اجتماعی هم بود شد 60 تومن  خیلی خوشحال بودم این یه ...

خب خداروشکر انشاالله که دیگه هیچ مشکلی وجود نداره...چقدر هزینهش خوبه...بدون نوبت رفتی؟یعنی منم برم چون سرکلاژم قبول نمیکنن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
گلم سوالت کجاست؟ نمیدونم جواب دادم یا نه. 🙈🙈🙈

زینب جان شما که جواب میدی بی زحمت جواب منم بده 😁😁 چیکار کنم قبل انتقال؟ 

خب خداروشکر انشاالله که دیگه هیچ مشکلی وجود نداره...چقدر هزینهش خوبه...بدون نوبت رفتی؟یعنی منم برم چ ...

نه نوبت گرفتم تلفنی ولی اونجا رسیدم خیلی شلوغ بود دکتر تازه رسیده بود گفتم بهشون وضعیتم رو 

خدا رو شکر دکتر آدم فهمیده ایی بود تا شنید قبول کرد و به منشی گفت کارم رو بندازه جلو

دکتر حسام دانش آموز

زینب جان شما که جواب میدی بی زحمت جواب منم بده 😁😁 چیکار کنم قبل انتقال؟ 

ببین گلم کار خاصی نیاز نیست همون زندگی همیشگی رو داشته باش

خودم که زیاد میوه و این چیزا میخوردم خصوصا چیزهای با طبع گرم چون دکتر طب سنتی بهم گفته بود طبعم سرده 

پیاده روی داشتم قبل و بعد انتقال و مایعات زیاد 

مثلا همیشه انبه و آناناس می خوردم اون روزها هم خوردم 

استراحت مطلق نیستم چون دکتر خیلی تاکید کرد خطرناکه ولی اجازه پیاده روی هم ندارم دکترم گفت فقط در حد ...

اهان...دست مامانت دردنکنه