2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

عزیزان یه سوال  چه زمانی  پی ار پی  یا تزریق  خون تو رحم  خوبه  من بار دوم  انتقال  ۵ تا جنین  دارم  می خوام  ۳تا بلاست بزارم  هر کاری که  لازم  انجام  بدم  ! به عمق  رحم  بستگی داره؟؟؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكر كنم عزيزم ميدوني دوسال بي بي چك منفي ديدم باورم نميشه اصلا

ای جونم شوخی میکنم باهات. حق داری.

امیدوارم به زودی عوق زدنا رو هم تجربه کنی. به نظرم حتی عوق زدن هاش هم شیرینه. ویار داشته باشی فکر کنم منو بکشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش عزیزم ان شالله تا یکشنبه حتما کوچیک شده،   قبلا هم کیست داشتید یا اولین بارتون بود؟؟ ...

بیهوشی که چیز خاصی نیست یه سری سواله درباره سابقه بیماری هایی که داشتین و حساسیت ها.و اینکه چه داروهای خاصی استفاده میکنی.چیز حاصی نیست.کیست هم تاحالا نداشتم اولین بار بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ايشالا قسمت همه منتظرا باشه بي بي چك دو خط پررنگ 🥰😍😍😍

عزیزم  چندتا  گذاشتنی  و چند روزه  بود  ای جانم  مبارکت  باشه  واسم همه ما هم  دعا کن 

نیلا جون مگه بیمارستان بهت خلاصه پرونده و شرح عمل و ندادن؟ انقدر سخت نگیر برو پیشش بهش توضیح بده که ...

چرا داده یعنی ندادن اول ، خودم رفتم گرفتم از قسمت ترخیص، ولی نمی دونم چی نوشته، باشه عزیزم ممنون لطف کردی، تو‌خوبی زی زی جون، نی نی نازت خوبه؟ 🥰😍💝

دوستان ی دکتر غدد توی تهران که ازش راضی باشید بهم معرفی میکنید بی زحمت

دکتر حسینی   تو شیخ  بهایی  تو رویان  هم هست  من پیشش  رفتم 

ای جااااااانم سکسکه 😍😍😍😍 ببین مهم اینه یهو کوتاه نشه طولش، اگر برای شما تو چک آپ ها خصوصا هفته ...

نه تو سونو نوشته بود که فانلینگ نداره،متوجه شدم عزیزم مرسی،راستی الان استراحت شما در چه حده چیکارامیکنی توخونه؟بیرونم میری یا نباید بری؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

خانوما پارسال به دکترم گفتم یه سری برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه برام نوشت  انجام دادم کلی براش پول دادم جوابو بردم پیشش اینقدر سرش شلوغ بود اصلا هیچی نگفت فقط گذلشت لای پرونده از اون روز هر وقت میرفتم پیشش اثلا تو پروندم ندیدم اون آزمایشارو فقط یکسری ازم نگرفت میخوام بدونم اینا چیه جوابش چطوره ممنون اگه بلدید بهم بگید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انا جان خداروشکر  از اول تایپیکو خوندم   خیلی سختی کشیدی  ولی  شکر خدا جواب گرفت ...

لي لا شما رو دكتر رزاقي كجا ويزيت كردن؟؟؟ من احتياج دارم ايشونو ببينم، چ جوري ميتونم سريع وقت بگيرم؟؟

...
همین الان از دکتر اومدیم خیلی اعصابم خورده خیلیییی از دست دکتر و شوهرم ناراحتم انقد که دکتر اصرار کر ...

عزیزممم حرص نخور خیلیا با ای یو ای جواب گرفتن ایشال توم اندفعه  جواب میکیری انرژی مثبت بفرست برای خودت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود