2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
قربونت گلم فکرکنم عوارض کلومیفن کمتر از لتروزوله.اره خواهرم بعد عکس رنگیش دکترشو عوض کرد بهش کلومیف ...

ساراجون متوجه نشدم یعنی منظورت اینه خواهرت با لترزول ج نگرفت ولی با کلومفین گرفت؟

...
همین الان از دکتر اومدیم خیلی اعصابم خورده خیلیییی از دست دکتر و شوهرم ناراحتم انقد که دکتر اصرار کر ...

عزیزم نگران نباش انشاللله با ای یو ای بارداری به سلامتی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن والا من سرکردونم نمیدونم چ قراره بکنم😟 برا ای یو ای ب شما چ داروهایی داد؟

مثل منی منم گیج شدم خودمم نمی دونم دارم چیکار می کنم ...

به من از روز دوم پریودی روزی ۲ تا لترزول داد تا پنجم پریودی ، روز ۶ و ۷ و ۸ پریودی هم هرروز روزی ۳ تا HMGبا ۲ تا آب بزنم همون روز هم برم واس سونوگرافی ! حالا بنظرخودم داروهام زیاده انگاری🤔😓

عزیزم نگران نباش انشاللله با ای یو ای بارداری به سلامتی🌷🌷🌷

فدات عزیزدلم انشالله خدا از زبونت بشنوه،بنظرت با آی یو آی امیدی به بارداری هست ؟تاحالا شنیدی کسی با این روش باردار بشه ؟

سلام عزیزم به ما گفته بودن ترجیحا با نزدیکی نباشه ولی خوب عملی نبود  خیلی اثر نمیذاره، حتی روز ...

آره عزیزم منم الان که با دکتر ویزیت شدم بهش گفتم که اینجوری نمونه دادیم گفت اشکالی نداره اونقدرا هم تاثیر نداره ! میگم آقای دکتر، دکتر آزمایشگاه خودتون گفتن بهم میگه اونارو گوش نده ببین من چی میگم😐آدم نمی دونه کدومو باور کنه بخدا

خدارو شکر عزیزم خدا حفظتون کنه و انشاللله زایمان راحت و خوبی داشته باشی🌷🌷🌷

ممنون.عزیزم...همچنین😚😚🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دو ماه قبل روزی فقط یک عدد، ماه قبل شبی سه تا با دگزا،بدون امپول ازادسازی، الان موندم چ بخورم؟ دکتر ...

عزیزم ببخشید کاری پیش اومد رفتم

عزیزم به نظرم ای یو ای با اقدام طبیعی هییییچ فرقی نداره.به نظرمن مثل ماه پیش سه تا لتروزول با یه دگزا رو بخور.نتیجه میگیری ان شاء الله.اگه تونستی وسط سیکل بعداز مصرف داروها برو ببین فولیکولات سایزشون چطوره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مثل منی منم گیج شدم خودمم نمی دونم دارم چیکار می کنم ... به من از روز دوم پریودی روزی ۲ تا لترزول د ...

یعنی بدون سونو بعد از مصرف لتروزولها ،امپول اچ ام جی بزنی؟؟؟

خوب شاید زیاد باشه واسه ت..به نظرم بعد مصرف لتروزول بهتره که یه بار سونو برید ببینید اوضاع چطوره..من خودم به لتروزول خیلی خوب جواب میده تخمدانام.اصلا احتیاجی به امپول نداشتم 

ساراجون متوجه نشدم یعنی منظورت اینه خواهرت با لترزول ج نگرفت ولی با کلومفین گرفت؟

اره ولی به نظرم بیشتر تاثیر عکس رنگیش بود.شاید اگه قبل لتروزول عکس رنگی مینداخت با همون لتروزول هم باردار میشد...

مثل منی منم گیج شدم خودمم نمی دونم دارم چیکار می کنم ... به من از روز دوم پریودی روزی ۲ تا لترزول د ...

عزیزم ان شاالله که با همین آی یو آی باردار میشی دیگه نیازی به میکرو نیست.تو کانال تلگرامی مامانای موفق میکرویی یه بنده خدایی با آی یو آی سه قلو باردار شده بود.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه از چند روز قبل از انتقال هست و در صورت + شدن تا سه ماهه اول باید ادامه دا‌شته باشه

زینب جان زرنانی اکیدا گفت مخالف سرم هستم چون مشکل ایمنی جدی نداری 

دکتر خودم بعد سقط گفت دفعه بعد برات سرم میزنیم ولی امروز که رفتم ویزیتش گفت هزینه اضافیه و لازم نیست هن پردنیزولون کافیه برات با اینحال اگه خاستی بیا سرم بنویسم

انوکسا رو برام 6 هزار نوشت البته من فعلا نمیرم انتقال ولی چون دمترم دوباره داره میره خارج از کشور رفتم که داروهامو بنویسه

دکتر غددگفت بهتره سرم بگیری

شوهرمم مخالفه سرمه  

موندم چکار کنم؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم اگر زیر سی سال هستی خودت و ذخیره ات هم تو رنج نرماله، iui درسته احتمالش کمتره ولی واقعا عوارضش ک ...

مرسی عزیزم واقعا حرفایی رو نوشتی که الان دکتر بهم گفت باورت میشه ! بخدا الان کامنتتو برای شوهرم خوندم تعجب کرد گفت چه جالب😁

عزیزم من متولد شهریور ۷۱ هستم اتفاقا دکترمم بیشتر تاکیدش برای آی یو آی روی سنم بود می گفت برای میکرو همیشه وقت هست می گفتش که تو فرانسه حتی تا ۱۰ بار آی یو آی انجام میشه بعد میکرو تایید میشه حتی ! 

ذخیرمم نپرسیدم اما گفت خوبه دیگه نمی دونم راستش عددش چند بود.

امروز نمونه ی همسرم تعدادش ۳۰ میلیون بود مرفولوژی ۱۵ درصد حرکتشم یادم نیس اما اونم کم بود اما دکتر گفت خوبه آزمایش مشکلی نداره من از تعجب کم مونده بود شاخ دربیارم...اما دکتر گفت حتی تعیین جنسیت هم اگه بخوای میتونی انجام بدی😨

عزیزم ان شاالله که با همین آی یو آی باردار میشی دیگه نیازی به میکرو نیست.تو کانال تلگرامی مامانای مو ...

قربونت برم عزیزم انشالله خدا فرشته ی نازتو برات نگهداره 

امیدوارم کردی خدا کنه منم دیگه خسته شدم بخدا دکتر بهم گفت برو روانپزشک دارو بگیر کمک می کنه بهت چقد استرس داری 😥

یعنی بدون سونو بعد از مصرف لتروزولها ،امپول اچ ام جی بزنی؟؟؟ خوب شاید زیاد باشه واسه ت..به نظرم بعد ...

آره دقیقا منم همین فکرو می کنم آخه چطور ممکنه بدونه سونو آمپول بزنم ! منم بدنم خوب جواب میده به لترزول اما نمی دونم چرا دکتر اینجوری گفت آخه