2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045848 بازدید | 684485 پست
والا اون دکتر به من گفت 14 روز اول نباید مصرف شه. شما که اصلا هفته 8 شروع کردی عزیزم

مرررسي گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     دوستان دکتر طرازی بخاطر داشتن هماتوم بهم ۳ش پیش گفت آسپرین نخور ، حالا ی ...

واسه آسپرين عزیزم نگران نباش، آنا جون هم تا دو ماه همه چی رو براش قطع کرده بودن تا جذب کامل هماتوم

واسه جفت هم یکی از سونو ها احتمالا دقیق نگفته چون جای جفت تا حالا ندیدم پایین تر بیاد 

سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

سلام عزیزم اصلا یک لحظه هم از ذهنم بیرون نمیایی همش خودمو جای شما میذارم و برات دعا میکنم

همش میگم خدایا این مصی و دو قلوهاش رو آخرش خوش تموم کن و بیان بغلش و دیگه به هیچ چی دیگه جز این نمیتونم فکر کنم

الانم همه دوستان اینجا مطمئن باش از ته قلب براتون دعا یه دعا میکنیم که سالم به دنیا بیان تو بغلت 

@زینبی_بابا     سلام زینبی خوبی؟ من امروز اومدم سونو شدم یه کیست به اندازه ۱۷ داشتم دهرو ...

نگران نباش عزیزم منم قبل انتقال یه تا کیست سمت راستم داشتم یکیش 15 میلی بود همون بوسرلین رو ادامه دادم درست شد، ولی پریودم خیلی کم بود حجمش و دیر شروع شد 

اضافه فکر نکنم چیزی بیشتر بگیره البته مطمین نیستم ولی همسرم کلا از بهمن خوشش میاد نزدیک خونمون هم هس ...

ان شاالله همه چی عالی پیش بره 

به نظر منم نزدیک بودن محل زندگی به بیمارستان فاکتور خیلی مهمی تو شهرهای شلوغ و پرترافیک حساب میشه خصوصا برای موارد اورژانسی خدای نکرده 

حتما ازش بپرس عزیزم. اما یه پزشک بهم گفت اوایل بارداری ویتامین د نباید مصرف بشه. کاش زودتر زنگ بزنی ...

آخه من ویتامین دی همیشه پایین بود فوقش ۱۲ بود بخاطر همین دادن اتفاقا به زن داداشم سه ماه اوله مینداخت تعجب میکنم😐

خدایا...شکرت😍
سلام من اى وى افم منفى شد و بعد از ٤ روز امروز پريود شدم ولى خون ريزيم زياد خيلى و خون مثل لخته لحته ...

عزیزم اون تیکه های گوشت مانند به خاطر ضخامت رحم و بارداری شیمیایی بوده، چون یادمه تیتر شما اولش 17 بود اگر درست گفته باشم

پس چرا مال من پریودی سبک بود ولی با خون تیره، فکر کنم اصلا ضخیم نشدم!!!

نه خیلی ربطی نداره برای بعضیا کمتر میشه 

از بس این داروها سیستم بدن رو بهم میزنن این جور میشه

گلم فکر کنم رحمت سرد شده طب سنتی خوب برو

اخه من باید قبلش تصمیم بگیرم که سیکل رو کجا شروع کنم بعدم اگه برم ابن سینا و‌ برخوردش خوب نباشه دیگه ...

نیلا جون مگه بیمارستان بهت خلاصه پرونده و شرح عمل و ندادن؟ انقدر سخت نگیر برو پیشش بهش توضیح بده که نمیتونی بری مطبش و ابن سینا برات راحت تره اصولا باید درکت کنه اگرم برخورد بدی کرد میتونی همونجا بری پیش ی دکتر دیگه ولی اگه خیلی برات مهمه حتما با طرازی ادامه بدی و نمیخوای هیچ جوره از دستش بدی همون برو مطبش

خدا جونم شکرت...
وای خوشبحالت نه من یکی از ازمایشام آماده نبود این ماه نشد کوتاه یعنی چی؟ چی بهت دارو داد چندتا تخمک ...

گلم این اطلاعات رو آنا جون جمع آوری کرده با اجازه ش میذارم، یه جورایی پروتکل کلی هست این سیکل های پایین و ممکنه یه مقدار داروها و دوز ها برای هر کس جابجا بشه

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!