2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

سلام خانما يه سوال داشتم من الان يه هفته بعد از انتقال منفى هستم يه خانمى روز انتقال با هام بود دبشب بم گفته كه تو سونو كبدش اتفاقى متوجه دو تا فيبروم تو رحمش شدن الان من همش نگرانم ميگم نكنه من هم اين طورى بشم چون ظاهرا علتش از هورمون هستش اخرين سونو يه هفته قبل انتقالم همه چيزم نرمال بود و يه يونو گرافى تخصصى بيرون از مطب واژينال حدودا سه ماه پيش انجام دادم بازم نرمال بودم به نظرتون لازمه دوباره پى گيرى كنم نگرانم

عزیزم ذخیره ات چند بود که ۱۷ تا تخمک داشتی؟

دوستم من امسال آزمایش ندادم ولی پارسال تو رنج نرمال بودم. خوشبختانه دکترم همه آزمایش های پارسال رو که تو یه آزمایشگاه غیر ابن سینا داده بودم قبول کرد مجدد آزمایش ندادم البته بجز ایدز و هپاتیت که در هر صورت برای شروع کار باید جدیدش تو پرونده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان خوبم.

دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتون بدم. ممنونم از همه کسایی که به یادم بودن این مدت و سراغ گرفتن

بعد دوبار بستری شدن تو بیمارستان و کلی ماجرا، بالاخره عمل لیزر رو برام انجام دادن و عروق خونی مشترک جنین ها رو جدا کردن.  خیلی سخت بود و سخت گذشت ولی همش خدا رو شاکر بودم که راهی جلو پام گذاشته بتونم بچه ها رو به کمک دکترا نجات بدم. بیستر از یه لیتر اب از شکمم کشیدن که مربوط به قلی بود که خون بیشتری داشت می گرفت. بعد بهم گفتن هر هفته باید بیای سونو تا پضعیت بچه ها چک بشه ببینیم به شرایط جدید عادت کردن یا نه. منتظر بودم یه هفته بگذره و خیالم راحت شه تا حدودی و بیام بهتون خبر بدم. ولی سه روز بعد زیر دلم درد گرفت و ترشحات بیش از اندازه داشتم. باز رفتم بیمارستان سونو و تست و اینا گفتن مایع امینیون داری از دست میدی. شاید به خاطر عمل لیزر باشه که سوراخ داخل کیسه ایجاد کرده. خلاصه که ازمایش خون گرفتن و عفونت خونم بالا بود و گفتن باید یه هفته بستری شی تا وضعیت استیبل بشه وگرنه خطر جفتشونو تهدید می کنه و‌چون ماه بارداریت پایینه نمیشه براشون کاری کرد. الان از دیروز بیمارستانم. خیلی خسته و دلشکسته ام ولی هنوز نا امید نه. تو این پنج ماه بارداری فقط یه ماهش اب خوش از گلوم پایبن رفته. اما بازم خدا رو شکر. منی که تو سه بار ای وی اف و‌پانکچر اینهمه امپول و سوزن بهم زدن و اخ نگفتم الان حتی موقع خون گرفتن اشکام بی اختیار میاد پایین. خیلی دردم اومده خیلی. ولی بازم از ته دلم خدا رو شکر می کنم بچه ها رو‌تا الان برام نگه داشته. لطفا با دلهای پاکتون برام دعا کنید بتونم بقیه راه رو طی کنم و سلامت بغلشون بگیرم. فقط به امید اون روز زنده ام.

امیدوارم این مدتی که نبودم خیلی از دوستان باردار شده باشن و بارداری راحتی داشته باشن. خیلی تو فکرتون هستم مخصوصا تارا و ثمین و ازی و نیلاسمان و بقیه. 

@نفسی835    ‍ 

@زینبی_بابا    

@arameshemon    

@samaneh_m    

سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

عزیزم ایشالله بلا از خودت و نی نی هات بدور باشه و به سلامتی بدنیا بیاریشون. 

سلام خانما يه سوال داشتم من الان يه هفته بعد از انتقال منفى هستم يه خانمى روز انتقال با هام بود دبشب ...

عزیزم من فکر نکنم تو این مدت کوتاه یهو فیبروم در آورده باشی همه مثل هم نیستن اصن فکرای منفی نکن 

@زینبی_بابا    

سلام زینبی خوبی؟ من امروز اومدم سونو شدم یه کیست به اندازه ۱۷ داشتم دهروهای اصلی رو برام شروع نکردن .گفتن فعلا بوسرلین رو به مدت ۴ روز دیگه ادامه بده روزی نیم سی سی.داروی دیگه ای بهم نداد واسه کیست.بوسرلین باعث کوچک شدن کیست میشه؟ خیلی نگرانم و ناراحت.من هیچ وقت کیست نداشتم حتی دوره قبلی که اومدم سونو هم کیست نبود.نکنه یوقت کلا کنسل بشه بگن از ماه بعد بیا؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
يكي از دوستان يادمه اينجا سه روز قبل انتقال سرم رو زده بود همكارم ميگه ماه قبل انتقالشم زده!! ولي فك ...

سلام ببخشید عزیزم این سرم رو برای چی میزنن؟

من چندبار ivf ناموفق داشتم 

سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

مسی جون مطمئنم تو میتونی و به سلامتی کوچولو هات رو حفظ میکنی. خدا قوت .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مصي جون عزيزم 

شك به دلت راه نده به اميد خدا سالم و سلامت بغلشون ميگيري خدا براي تلاش انسانها خيلي ارزش قائله

ما همه دوستت داريم و براي خودتو ني ني هات دعا ميكنيم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام ببخشید عزیزم این سرم رو برای چی میزنن؟  من چندبار ivf ناموفق داشتم

عزيم يك راه حل براي كسانيه كه سقطهاي مكرر و يا چندين انتقالهاي منفي داشتن البته من فقط يك انتقال داشتم كه مثبت شد و سقط شد ولي دكتر پيشنهاد گرفتن سرم داد كه اگه خدا بخاد اينبار برامون بمونه خودم موافقم ولي همسرم مخالفه حالا ببينم چطور ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزیزم با تمام وجود از خدا و تمام کائنات میخوام که به کمکت بیان و در بهترین شرایط قرار بگیری.همه چیز رو به دست خدا بسپار و در نهایت آرامش باش.

عزیزم ان شاالله که بچه های گلت رو صحیح و سالم بغل میگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

عزیزم تا اینجا خدا کمکت کرده بقیه راه رو هم خدا باهاته،انشأالله سالم نی نی ها رو بغل بگیری گلم،امیدت ب خدای مهربان باشه،ما هم دعات میکنیم

براتون دعامیکنیم،ان شاالله هم خودت هم بچه هات صحیح ویلامت باشین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.