2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام زینب جون خوبی ؟نی نی خوبه؟ میگم زینب جون کمکم کن اگه یادت باشه من آزمایشای ایمنی انعقادی رو نی ...

آره عزیزم کاملا یادمه شرایط شما رو 

ببین آزمایشگاه نيلو خیلی هم معتبر هست خیالت راحت بابت این قضیه

یه چیزی درگوشی بگم خیالت راحت بشه، آزمایشگاه کاج هیچ جای خاصی نیست، فقط ایشون سهام دارش هست و تقریبا تمام سودش از همین بیمارهای ایمنی و انعقادی هست، خودت از بیرون بری یه نگاه بندازی کاملا متوجه میشی چی میگم

میدونی اصلا دوست ندارم از دکتری بد بگم ولی ایشون تا یه مدت قبل هم جواب های نيلو رو قبول داشت هم ابن سینا هم رویان فقط میگفت بهتره کاج برید

الان دیگه نمی دونم چی شده🤔🤔🤔🤔

من علم زرنانی رو قبول دارم ولی این کارش رو نه

و اینکه آزمایش های انعقادی اصلا تکرار نیاز نداره عزیزم چون وقتی مشخص میشه فلان ژن مشکل داره که دیگه تغییر نمیکنه چیزی

فقط احتمال تغییر آیتم های ایمنی هست نهایت بعضی از اونها رو تکرار کن اونم با مشورت طرازی

بعد هم برای سیکل جدید حتما تاکید کن یه جوری دارو بدن بهت که تعداد تخمک ها بالا نره، معمولا از یه حدی بالاتر بره تعداد کیفیت میاد پایین و خوب کیفیت جنین هم میاد پایین

در مورد اینکه یک بار پرد و سرم داشتی و نشده ناامید نشو، اگه یادت باشه یکی از بچه های اینجا دفعه اول سرم زد تازه اولین بار بتا رفت بالا ولی افت کرد، دفعه بعد خدا رو شکر دیگه مامان شد

پس نگو همه کار کردم نشد پس دیگه نمیشه حداقل خیالت راحته که تنها مشکل کیفیت جنین بوده، ان شاء الله این دفعه حتما میشه 

بعد هم سرم عوارضش این نیست که باعث پس زدن جنین بشه، عوارضش احتمالی‌ش به خاطر اینه که از 2000 نفر تهیه شده ولی از نظر ایدز و هپاتیت و... اینا کامل بررسی شده و سیف هست، و شما هم به خاطر شرایطت ریسک هست سرم دریافت نکنی، بنده خدا همسرت و خودت هر بار کلی اذیت میشید باید محکم کاری کنه دکتر، خیالت راحت

نگران نباش بهت قول میدم اثرش مثل همه مرکزی که ما میرفتیم اصلا به هیچکس امپول نمیداد.اعتقاد داشت جفت ...

ممنون عزیزم ، ماه گذشته که انتقالم کنسل شد رفتم اندومترین بگیرم گرون بود آزاد حساب میشد و دفترچه ایی نبود همون سیکلوژست رو گرفتم ، حواسم نبود تو ماشین جاش گرم بود دیدم نرم شده بودن فکرکنم باید دور بندازم دوباره بگیرم،،راستی شما که یزد انتقال دادی چندروز موندی یزد؟؟ با چی برگشتی؟؟ من باید بیام تهران خیلی توفکرم چطور برگردم؟؟  خاکستری جون حالا که نزدیک زایمانته واسه منم دعاکن توهمین ماه صفر باردارشم 😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتم شیر سویا بخورم با نشاسته شنیدم خیلی خوبه برای ضخامت ولی چون قرص تیروئید میخورم نمی تونم ح ...

نه عزیزم اصلا تحت تاثیر بقیه و تقلید نرو دنبال شیرسویا، فیتواستروژن داره و ممکنه دوز استرادیول برات نوسان کنه و برای سینه هات بد باشه 

ان شاالله بعد زایمان اگر دکتر اجازه داد بخور، منم خیلی دوست دارم😋😋😋😋

اره راست میگی🤪😁، ولی خب تازه هیسترو شدم شایدم  یادش باشه 😬

خودتو بزن به اون راه، ولی خیالت راحت اصلا اون جوری که تو ذهنت سناریو چیدی نیست، این بنده خدا نهایت یادش بیاد چهره ت آشناس😂😂😂😂

نه عزیزم اصلا تحت تاثیر بقیه و تقلید نرو دنبال شیرسویا، فیتواستروژن داره و ممکنه دوز استرادیول برات ...

عهه اونم استروژن داره که اینطور 😯😬

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

زینب جون شما رفتی آنومالی؟من دیروز رفتم خدا رو شکر جفتم اومده بالا و هماتومم برطرف شده فقط تو بطن راست ی اکوژن هست که گفتن برطرف میشه که نگرانم کرده

میگم به نظرت ممکنه طول سرویکس کم بشه؟یا جفت دوباره بیاد پایین؟؟دکترم گفت شیافامو روزی یکی کنم امروز که بعد چند وقت ی کم تو خونه کار کردم احسلس ضعف میکنم اصلا نمیتونم سرپا وایسم میترسم شیافارو کم کنم اینم طبیعیه؟😊😊🙈🙈

خدا جونم شکرت...

خانمهایی که تجربه انجام بادکش گرم رحم رو دارید پریودتون عقب افتاد؟؟دکترطب سنتی یه پودر مقوی رحم به اسم محلل ۲۱ قسمتی داده بهم اونم استفاده کردم ولی چندروزه نخوردم دیگه ،

کسی استفاده کرده؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شایدم اینطور باشه گلم ولی برام عجیبه کلا چرا انقد زود دوباره پریود شده.خودشم خیلی ناراحته.من گفتم از ...

بله بهم گفتن روز ۳ پری برم سونو واژینال که بعد عز سونو همون روز هم قرص لتروزول رو شروع کردن و برای بار دوم هم روز ده پری سونو شدم یعنی یک روز بعد از تموم شدن آمپولها که بعد از سونو گفتن اندازه فولیکول ها خوبه و ساعت ۱۲ همون شب ده پری آمپول اچ سی جی تزریق کردن و ساعت ۲ بعد از ظهر روز ۱۲ پری ای یو آی انجام دادن،،،  درمورد زود پری شدن دوبارشون نمیدونم ولی شایدم بخاطر این داروهای هورمونیه که کلا تعادل بدنو از بین میبره

خواهش میکنم ولی زینب جون من فکر میکنم دکتر من خیلی بیخیال باشه بر عکس دکتر طرازی که اونقدر سفت و محک ...

نه عزیزم خیالت راحت وقتی دائم داری چک میشی نترس 

منم فکر میکردم دکترم خیلی ریلکسه ولی دیدم نه به موقع و به جا خیلی هم سخت گیری داره

طرازی هم دیگه خدایی خیلی دارو تجویز میکنه و خیلی خیلی اهل محکم کاری هست، مگه زمان مامان های ما این همه دارو و سونو و غربال بوده، همه هم سالم به دنیا اومدیم

ببین دارو همیشه در کنار منافعش حتما عوارض داره، حالا ما دوز توکلمون بالاست ولی خدا بخیر کنه این همه هورمون وارد بدنمون کردیم

یا دیدی دوستانی که خارج از ایران آی وی اف میکنن بعدش چه قدر کمتر از ما دارو دریافت میکنن، واسه همین نترس عزیزم، فقط به خاطر وضعیت جفتت استراحت بیشتر داشته باش

آره عزیزم کاملا یادمه شرایط شما رو  ببین آزمایشگاه نيلو خیلی هم معتبر هست خیالت راحت بابت این ...

زینب جون ایمنی رو دوسه ماه بعد از اون تکرار کردم تو آزمایشگاه نیلو فقط یه سی دی بالا بود که طرازی گفت مشکلی نداری ولی واسه اطمینان سرم و پرد میدم ولی تو تکرارش حتی اون یه موردم دیگه مشکل نداشت 

بیخیال زرنانی شدم اشتباه کردم خوده دکتر طرازی بهتر میدونه چیکار کنه 

زینب جون اون آزمایشایی که زرنانی نوشته رو نتونستم بخونم میشه بگی کدومارو نوشته تکرار کنم؟؟؟ 

بعد بنظرت به طرازی بگم اینسری بهم سرم نده ؟؟؟ آخه سر سرم خیلی استرس کشیدم خودتم که میدونی قیمتاش خیلی زیاده و اینکه وقتی ایمنی مشکل نداره دیگه سرم برای چی 

خداجونم شکرت       
نه عزیزم اصلا تحت تاثیر بقیه و تقلید نرو دنبال شیرسویا، فیتواستروژن داره و ممکنه دوز استرادیول برات ...

شنیده بودم از یکی که توسیکلای قبلیش استرادیول داشت بخاطر ضخامت پایینش ولی تو این سبکل چون شیر سویا خورده بود نداشت گفتم گیاهی شاید بهتره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
زینب جون شما رفتی آنومالی؟من دیروز رفتم خدا رو شکر جفتم اومده بالا و هماتومم برطرف شده فقط تو بطن را ...

نه گلم فردا نوبت اکو قلب جنین دارم، و شنبه آنومالی😬😬😬😬 قول دادم استرس ندم به خودم

خدا رو شکر عزیزم که جفت بالا اومده خیلی خوبه، دیگه هم پایین نمیاد، چه خوب که دوز پروژسترون‌ت کمتر شد

نگران اون بطن راست هم نباش عزیزم رویا جون هم پسرش این جور بود خدا رو شکر سالمه الان به دنیا اومده

اما در مورد طول سرویکس بعد از این اطلاعی ندارم حتما میپرسم از دکترم و بهت میگم

نه عزیزم خیالت راحت وقتی دائم داری چک میشی نترس  منم فکر میکردم دکترم خیلی ریلکسه ولی دیدم نه ...

ممنون عزیزم من خودم از اینکه الکی دارو بخورم بدم میاد تا دکترم بهم نده هیچوقت حتی برای سردرد ی استامینوفنم نمیخورم اصلا هم دوست ندارم به دکترم بگم بهم فلان دارو رو بده ولی بعضی وقتا میگم نکنه بعد پشیمون بشم ان شاءالله خدا خودش حافظ بچه هامون باشه تا اون نخواد اتفاقی نمیوفته

خدا جونم شکرت...
نه گلم فردا نوبت اکو قلب جنین دارم، و شنبه آنومالی😬😬😬😬 قول دادم استرس ندم به خودم خدا رو شکر عز ...

حتما نی نی گلت سالمه نگران نباش خدا پشت و پناهت🙏🙏ممنون عزیزم لطف میکنی❤❤

خدا جونم شکرت...
گلم خواهر شوهرم پیش مریم اشرفی سزارین کرد نیکان روز بعدش راحت رفت حموم، زیر میزی و اینا هم اهلش نبود ...

زینب جان دخترخالتون که با عارفی بوده بعدش راحت بوده? درد و اینا در چه حدی بوده ? بعدش زود سرپا شده? کدوم بیمارستان بودن?