2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
من باورت میشه اصلا روند کار رو یادم رفته؟!اره برا ای وی اف هم از روز دوم شروع کردیم امپولارو...نمیدو ...

حالا من دو بار آی یو آی شدم از روز 5 شروع کردن داروهامو البته آمپول نبود کلومیفن بود، اون آخرا آمپول داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی همه این استرادیولو دارن

نه گلم بستگی داره مثلا من همیشه خدا ضخامتم نهایت 7 میشد که نزدیک انتقال روزی 4 تا استرادیول داشتم

روز انتقال یه بنده خدا روزی 3 تا داشت 

یکی دیگه اصلا استرادیول نداشت 

دوستان کسی میدونه علت خون دماغ شدن چیه تو بارداری؟

علتش کم شدن مقاومت عروق و بالا رفتن حجم خون هست

یه کوچولو به بینی ت فشار بیاد یا محکم فین کنی خون میزنه بیرون، اون لحظه محکم فشارش بده و سرتو بالا بگیر و کمپرس سرد بذار

اگر خیلی تکرار شد حتما به دکتر اطلاع بده

علتش کم شدن مقاومت عروق و بالا رفتن حجم خون هست یه کوچولو به بینی ت فشار بیاد یا محکم فین کنی خون م ...

اصلا بهش دست نزده بودم یه دفعه خیش شد بینیم‌

ولی الان ۳ چهار هفته ای بود فین که میکردم یکم خون بود 

ولی امشب دوبار شده 

گفتم شاید چون امپول سلکسان مینزم اینجوری شده 

اخه یه ۱۲ روزیه شروع کردم زدن قبلا فقط اسپرین‌داشتم‌

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره عزیز طبعم سرده حالا بهم گفته پریود شدی بیا سونو داپلر تا ضخامت بررسی شه ،حالااونو میرم ببینم چه ...

عزیزم کاملا قبول دارم، الانم هر چی بگم آرومت نمی کنه ولی خدا رو شکر بهت گفتن بیایی به خاطر سلامت خودته عزیزم نه حالا صرفا بچه، پس پشت گوش ننداز

پس اگر طبعت رو میدونی گرمی اوکی هست

خیلی کار خوبی می کنی یه مدت بی خیال بشی چون از همه چی بیشتر آرامش اثر داره 

نمیدونم دقت کردی یا نه طرف بعد از کلی دوندگی به زور باردار میشه بعد که بچه به دنیا میاد یهو طبیعی هم حامله میشه 

خوب این یعنی استرس خیلی اثر داشته 

تو همین تاپیک یه مامانی بعد از چند سال ناباروری و آی وی اف حامله میشه، بچه دوم غافلگیر میشه و کلی خوشحال 

بعد فکر کن بچه سوم هم دوباره غافلگیر میشه، اصلا نمی‌دونست بخنده، گریه کنه، چی کار کنه 

از یه طرف دوتا بچه کوچیک دیگه، شیربه شیر، خرج و مخارج، از یه طرف میگفت اون همه دوندگی و آی وی اف منفی

خلاصه خواهر گلم دنبال آرامش رفتن بهترین راهه، خدا رو چه دیدی شاید این وسط طبیعی باردار شدی که خیلی بهتر از آی وی اف هم هست

عزیزم عفونت ادراری گرفتی احتمال زیاد، آب زیاد بخور برو دکتر یه چند یورو پیاده شدی رفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀ ...

اخه سوزش ندارم

وقتی دراز می‌کنم هم فشارش کمتر میشه

میشه نی نی باشه که داره فشار میاره؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اصلا بهش دست نزده بودم یه دفعه خیش شد بینیم‌ ولی الان ۳ چهار هفته ای بود فین که میکردم یکم خون بود& ...

اون هم بی تاثیر نیست

ولی حتی اگر ضد انعقاد هم نداشتی خون دماغ شدن تو بارداری جای نگرانی نداره

یه علت دیگه هم پر خون شدن عروق بینی هست، دیدی بینی آدم بزرگ میشه و گاهی آبریزش داره، واسه همینه

خیالت راحت ولی اگر دیدی داره تکرار میشه احتمالا باید دوز انوکسا یا آسپرین تغییر کنه

اخه سوزش ندارم وقتی دراز می‌کنم هم فشارش کمتر میشه میشه نی نی باشه که داره فشار میاره؟؟

آهان خب خیلی نشونه خوبیه سوزش نداری

آره عزیزم به خاطر فشار رحم روی مثانه تکرر ادرار تو سه ماهه اول پیش میاد بعد تو سه ماهه دوم خوب میشی 

دوباره سه ماهه سوم تشریف میارن 😁😁😁

نمیدونم من اصلا از ای یو ای سردرنمیارم.یعنی بخاطر این بوده؟اصلا تاثیر نداشته امپول؟

عزیزم منم وقتی ای یو آی شدم از روز ۳ پری به مدت ۵ روز دوتا لتروزول بهم دادن و روز ۷و ۸و ۹ پری آمپول اچ ام جی داشتم، فکر کنم بنا به مدت سيكل پری هر شخصی آمپول تجویز شده برای دوستتون درست بوده

عزیزم منم وقتی ای یو آی شدم از روز ۳ پری به مدت ۵ روز دوتا لتروزول بهم دادن و روز ۷و ۸و ۹ پری آمپول ...

شایدم اینطور باشه گلم ولی برام عجیبه کلا چرا انقد زود دوباره پریود شده.خودشم خیلی ناراحته.من گفتم از دوستام میپرسم ببینم دلیلشو میدونن یا نه

راستی قبل استفاده از داروها سونو شدی دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان کسی میدونه علت خون دماغ شدن چیه تو بارداری؟

اخ منم دو سه باری اینجوری شدم.فشارمم چک کردم.شنیدم طبیعیه.چون کلا بینی پر خون میشه جریان خون بیشتر میشه اون قسمت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه خاله جون نمیدونم گلم چرا این جور شده حتما سونو بشه ببینن چی بوده عل ...

الان که پریوده گلم صبر کنه تموم شد سونو بشه یا همین الان؟خودمم خیلی تعجب کردم.راستی گونال رو روی بازو میزده.میتونه دلیلش این باشه؟یعنی ممکنه اصلا دارو اثر نکرده باشه؟ولی خب بازم دلیل نمیشه پریود شه به این زودی😐اصلا اولین باره میشنوم.شاید مشکلی چیزی بوده از قبل.بنظرم باید دکترش سونو میکرد قبل شروع داروها

حالا من دو بار آی یو آی شدم از روز 5 شروع کردن داروهامو البته آمپول نبود کلومیفن بود، اون آخرا آمپول ...

پس ممکنه سیکلش درست بوده باشه؟میدونم‌به دوستمم قرص دادن اما نمیدونم چه قرصی دقیقا...من راستش اصلا از ای یو ای سر درنمیارم گفتم برات میپرسم شاید کسی بوده این مشکل براش پیش اومده باشه

عزیزم  شما هم اوایل حرکت نینیت توی مثانه بود یانه؟ من ضربه اش ارومه ولی پایینه خیلی  ای ...

سلام گلم اره طبیعیه اون‌اوایل نی نی کوچولوعه و همش اون‌پایین ماییناس.بعد رحم میاد بالاتر و بزرگتر میشه و وروجکت هم با بزرگتر شدن میاد بالاتر و ضربه هاشو بالاتر حس میکنی.منم اوایل همش پایین بود حرکاتش.الان با اینکه بریچه زیاد لگد نمیزنه اون پایین.ولی کش و قوساشو همیشه بغل نافم و زیر سینه م حس میکنم...سکسکه که میکنه اون پایین حس میکنم😁جفتت پایینه‌مگه عزیزم؟