2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
هومت جون تو کی باردار شدی؟من چرا نفهمیدم؟

عزیزم😁😁😁

تازه چند روز پیش اومدم تو سایت گفتم. تقصیر شما نیست😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام من نیت کردم برای ۳۱۳ نفر که منتظر مادر شدن هستن آیت الکرسی بخونم تو تاپیکم  ۲۳ نفر لایک کر ...

برای منم دعا کنید مامان بشم 🙏🙏🙏🙏🙏

امروز ۹ روزه که انتقال دادم. بعد از چند بار انتقال و جواب منفی  دیگه طاقت دیدن جواب منفی را ندارم 😭😭😭😭

ولی با انرژی که اینجا از شما میگیرم خیلی امید دارم 🙏🙏🙏🙏

ایشاالله که دامن همه چشم انتظارها به زودی سبز بشه ما هم بین اونها 🥰🙏❤🙏❤🙏🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه  بچه ها کسایی ک پیش دکتر طرازی سزارین کردین میشه شرح حالتون بعد عمل بهم بگین؟یا ای ...

عزیزم شما با دکتر ط ر ازی ivf  کردی؟ ابن سینا بودی یا آبان؟ من آبان هیسترو شدم اما ابن سینا خیلی برام راحتتره نمی دونم اگه اول تا سوم‌پریود برم ابن سینا اشکالی نداره؟ دکتر ط ر ازی ناراحت نمیشه؟ به نظرتون کیفیت کارش فرقی نمی کنه

سلام بچه ها از دیشبه زیر شکمم بیشتر راست سمت پهلو تیر میکشه یه تیر سوزناک تیرمیزنه میسوزه انگار حین تیرکشیدن که یهو دادم درمیاد.ازچیه ینی؟ امشبم داره میزنه اما مرتب نیس فاصله بینش

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم شما با دکتر ط ر ازی ivf  کردی؟ ابن سینا بودی یا آبان؟ من آبان هیسترو شدم اما ابن سینا خیل ...

من با دکتر طرازی ای وی افم بیمارستان ابان بود عزیزم ن چرا ناراحت بشن ولی فکر کنم عمل هاش بیمارستان ابانه حالا باز بپرس ازش

سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

الهی شکر 🤲. خدایا شکرت 🙏.مبارکه دوستم خیلی خیلی مبارکه 😘😘😘

ایشالله خبر بارداری تک تک منتظرا رو بشنویم😍😘🎂🌺

من با دکتر طرازی ای وی افم بیمارستان ابان بود عزیزم ن چرا ناراحت بشن ولی فکر کنم عمل هاش بیمارستان ا ...

من پرسیدم گفتن اگه سیکل رو‌تو مطب شروع کنی عملاشون آبانه، ولی اگه ابن سینا بری عملهای پانکچر و انتقال رو همونجا انجام میدن، شما آبان راضی بودی، من هیسترو انجام دادم، راستش بیمارستانش یه جوری بود شوهرم خیلی بدش اومده میگه دیگه حق نداری بری اونجا، بعدم رفت و‌آمد ابن سینا برام راحتتره، اما میگم شاید برای مریضهای مطبش بهتر باشه و‌بیستر تلاش کنه😬، والا خل شدیم از فکر و خیال این دکترا🤪🥴🤣

سلام خاکستری جان خوبی عزیزم شما که رفتی یزد نحوه نوبت گیریش چطوریه؟کدوم یک از پزشکا کارش خوبه؟ممنون ...

سلام گلم خوبی؟نحوه ی نوبت گیریش حضوریه فقط.باید صبح زود ساعتای ۵-۶ بری نوبت بگیری ولی معمولا زود کارت راه میفته

دوتا پرفسور داره یکیش افلاطونیان یکیش کریمزاده.که من با افلاطونیان بودم.چون بیشتر درمودش شنیده بودم.اما هردو عالی هستن

دکترهای خانم هم داره که من اصلا ویزیت نشدم باهاشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم،منم بخاطر دکتر افلاطونیان رفتم یزد،با اینکه مسافت تا اونجا برامون خیلی زیاد بود،منم با دید ...

عزیزمی.هرسوالی بود بپرس.بتونم حتما راهنمایی میکنم.اره گلم منم بالای ۱۰ ساعت مسافت رو رفتم ولی الان‌که بهش فکرمیکنم واقعا ارزش داشت.مطمئنم خیلی زود نتیجه میگیری و میای میگی مامان شدی😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم