2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
دوازده لیتر . یعتی از دوازده تا لیتر هم بیشترش کنم ؟؟

جدی میگی عزیزم 😲😲😲😲 نه خیلی زیاده همین 12 لیتر فدات شم، الکترولیت های بدنت داغون میشه 

زن باردار نهایت روزی سه لیتر، دیگه خیلی زیاد 4 لیتر مایعات میخواد 

الهی بگردم این جور که همش دستشویی باید بری

زینیب جون میگم من روزی دوتا شیاف سیکلوژست دارم میگم این شیاف باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه ب نظرت ؟ ...

گلم تا الان همچین چیزی در مورد پروژسترون نه خوندم، نه دیدم نه شنیدم

فقط میدونم مانع از انقباض میشه و یه سری فعل و انفعالات دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نفسی835     ب نظرت شیاف پروژسترون باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه ؟؟؟ من روزی دو تا شیاف ...

نمدونم عزیزم اطلاعی ندارم.منم این موضوع رو.از خاکستری شنیدم فقط

من خودمم شبی ی دونه سبکلوژست 400دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبین.ببخشید شما شیراز هستید؟ دکترتون کی بود واسه انجام کارتون؟

اره عزیزم.من.شیرازم..کارامو بیمارستان زینبیه انجام دادم دکترم لیلا قاسمپور بود ک الان دیکه مطب شخصی داره براخودش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم..خودت وگل پسری خوبید الحمدلله؟ فکرکنم اشتباه جواب دادم به فریماه 🤭 گفتم شاید گفته پنج ش ...

عزیزم.بسلامتی...انشاءالله ک ایندفعه موفق میشی و واسه گل دخترت...خواهر برادر میاری ب لطف خدا🌸🌸

اره گلم منم شنیدم هفته های بالا دیگه نی نی به جای لگد همش کش و قوس میده خودشو.خداکنه اینطور باشه که ...

عزیزم.شخصیتو چک کن جوابتو دادم

ا من تاحالا اصلا لووتیروکسین رو تو ساعت مشخصی نخوردم هرروز یه ساعتی خوردم تازه گاهی اوقات پنج دقیقه ...

گلم برای تاثیر بهتر و بیشتر میگم

چون خودم تو ماه رمضان اصلا اینا رو رعایت نمیتونستم انجام بدم و tsh م شده بود حدود 2 

ولی بعدش رعایت کردم با وجود بارداری عددش به 0.6 رسید

شما هم نگران نباش عزیزم چون تا حالا اثرش رو داشته، از این به بعد رعایت کن و حداقل نیم ساعت بعدش صبحانه میشه خورد به شرطی که پنیر و گردو نباشه چیزی که میخوری، مثلا نون عسل، با اغماض کره مربا و این چیزا

زینب جون اگه با لاپاراسکوپی نشه داخل رحم رو پاکسازی کرد که دیگه فایده اش چیه؟من یادمه خواهرم لاپارا ...

گلم اون لاپرا هیسترو همزمان با هم انجام داده

خیالتون راحت اگر قرار به بررسی هم حفره لگن و هم حفره رحم باشه هر دو رو همزمان با یک بیهوشی انجام میدن😉😉😉

ممنون عزیزم،شوهرم دیگه خواسته سنگ تموم بذاره حتی یه ثانیه هم بیضه اش گرم نشه،اینطوری شد که از این ور ...

😂😂😂😂 آفرین آفرین به آقایون همکار و حرف گوش کن باید مدال طلا داد

دیگه همین که متوجه شدی و بهتره خیالت راحت فکر بد نکن، یه درصد هم اگر خدای نکرده اثر منفی داشته باشه قابل برگشت هست و درست میشه 

ویروس اوریون نیست که تمام سیستم رو بهم بزنه

سلام ب همگی دوستان گلم  ایشالا ک تو این مدت ک نمیومدم اینجا کلی مامان داشته باشیم 🙏🥰 زبنب ج ...

خدا رو شکر عزیزم، ما هم خوبیم

خودت و دختر گلت خوبین؟ 

آنا جون که کار پروژه ایی برداشته و دیگه با دو تا فرشته کمتر فرصت میکنه بیاد 

یه مدت هم اومد این سایت قاطی کرد😐😐😐

مرجان و لوبيا، بله زایمان کرده و شب بیداری های شیرین رو تجربه میکنه

مرجان و آسمان هم دو قلو داره، چند تا مامان دوقلو داریم و دیگه دعا کن بقیه هم زودتر از لیست منتظرا خط بخورن و بیان تو لیست زایمان

گلم اون لاپرا هیسترو همزمان با هم انجام داده خیالتون راحت اگر قرار به بررسی هم حفره لگن و هم حفره ر ...

زینب جون من الان دقیق متوجه نشدم. با لاپارا دقیقا چیکار میکنن؟ یعنی درمان با هیسترو انجام میشه؟ اگه آندو باشه چی با لاپارا برطرف میشه یا هیسترو؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم