2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

عزیزم سلام خوبی اره مگه میشه یادمون نباشه.میخاستی بری خارج و خدارو شکر که طبیعی باردار شدی انشاللله و به سلامتی بغل بگیری 

خدا خیلی بزرگ و ارحم الراحمین🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من از اول خیلی وقتها این حس رو دارم. فکر کنم برای پروژسترونه... بار اولته؟

آره ولی من دوهفته اس پروژسترون میزنم فقط دیشب اینطوری شدم قبلش عادی بودم نه ربطی نداره شما علائم چی دارین؟؟

خدایا...شکرت😍
عوارضش چیه عزیزم؟ من وقتی خسته میشم ، مثلا میرم بیرون ، کمی راه میرم و .... کلا بخورو بخواب همیشگیم ...

من نپرسیدم عوارضش برای من هست یا جنین 

ولی خودم که وقتی میخورم تپش قلب و ضعف و مشکل گوارش دارم 

من برا درد و سنگیینی زیر دلم داده 

برای جلو گیری از زایمان زودرس 

قرص خوبیه کمک کننده ست 

فکر کنم مرجان و لوبیاهاش😁 تا اخر میخورده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
آره ولی من دوهفته اس پروژسترون میزنم فقط دیشب اینطوری شدم قبلش عادی بودم نه ربطی نداره شما علائم چی ...

سلام من روز دهمم. شما تغییری تو سینه هاتون ندارید.مثلا بزرگتر بشن و دردناک؟

آره ولی من دوهفته اس پروژسترون میزنم فقط دیشب اینطوری شدم قبلش عادی بودم نه ربطی نداره شما علائم چی ...

من از اول یه درد خفیفی زیر دلم داشتم و امروز هم کمر درد گرفتم ولی اصلا سینه هام سفت و حساس نشدن که یکی از علایم مثبت شدنه

من از اول یه درد خفیفی زیر دلم داشتم و امروز هم کمر درد گرفتم ولی اصلا سینه هام سفت و حساس نشدن که ی ...

برای منم سینه هام حساس نشدن فقط فشار میدم درد میکنه فقط روزای اول پایین شکمم تیر میکشید یکی دو روزم کمر درد و دل درد پری اومد سراغم

خدایا...شکرت😍