2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
الهی که نتیجه همه سختی هاتو به شیرینی بگیری عزیزم

فدات بشم عزیزدلم خیییلی ممنونم 🤩😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الان حدود دو ماهه شوهر من روزی ۱۰ ۱۵ بار اب سرد به بیضه اش میگیره و همیشه سرده بیضه هاش،ولی الان حدو ...

عزيزم فكر كنم دليلش همين باشه چون اون موقعها دكتر به همسرم گفت فقط روزي ٣بار زيادش خوب نيست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داد فر مرکز مهزیار کار میکنه؟راستی روز عمل شرایط اسپرم رو بهتون نگفتن؟اونجا هم مورفولوژی صفر بود؟میخ ...

روز پانکچر دکتر دادفر اومده بود مرکز.فقط واسه عمل میاد.مطب ویزیت میکنه

راستش روزی ک شناسنامه جنین ها رو گرفتیم شوهرم رفت. چیزی هم به عنوان تفسیر آز اسپرم بهش ندادن

نمیدونم اگه پیگیر بشم بهم تحویل میدن یا نه.اما اگه چیزی دستگیرم شد نتیجه شو بهت اطلاع میدم

روز پانکچر دکتر دادفر اومده بود مرکز.فقط واسه عمل میاد.مطب ویزیت میکنه راستش روزی ک شناسنامه جنین ه ...

ممنون عزیزم که در جریانم میذاری ،فکر کنم باید بهشون بگی خلاصه پرونده عمل میخوام،به ما جهاد داد،اصفهان هم داده بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان شماها هم ایزوپرین ۱۰ میخورین؟ دکتر طرازی داد ، گفت روزی دو تا صبح و شب بخور،  منم گفتم ...

من میخورم 

مرجان جونم میخورد 

به من گفتن  هر ۸ ساعت 

ولی هر ۱۲ ساعت میخورم 

چون تپش قلب میاره برام 

الان یه ماهه میخورم

ایندفهه که رفتم گفت همیشه نخور به خاطر عوارضش 

دیگه هر وقت درد داشتی 

ولی من همیشه درد دارم😐 روزی یه دونه یا دوتا رو میخورم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم فكر كنم دليلش همين باشه چون اون موقعها دكتر به همسرم گفت فقط روزي ٣بار زيادش خوب نيست 

وای جدی؟حالا چیکار کنم؟شوهرم فکر کرده هر چی بیشتر سرد نگه داره بهتره،شب تا صبح هم شورتشو خیس میکنه که خنک باشه،حالا چن روزه درد داره،درمانش چیه عزیزم؟

منم میخوام دوباره شروع کنم. پری بیاد باید یه سری آزمایش بدم چون آزمایشام همه مال پارسال بود. هیسترو ...

ان شاءلله چند ماه دیگه خبر بارداریتو ببینم اینجا 

خداجونم شکرت       

سلام دوستان .کسی اطلاع داره دکتر رزاقی باز مطب داره یا نه یا فقط توی ابن سینا هستش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من میخورم  مرجان جونم میخورد  به من گفتن  هر ۸ ساعت  ولی هر ۱۲ ساعت میخورم&nb ...

عوارضش چیه عزیزم؟

من وقتی خسته میشم ، مثلا میرم بیرون ، کمی راه میرم و .... کلا بخورو بخواب همیشگیم نیست.

کشاله ران چپم و عصب سیاتیک کمرم اونم سمت چپ درد میگیره.

که با یکی دو ساعت استراحت خوب میشه. ولی از وقتی دکتر داد. دو بار دو شب خوردم ، الانم درد دارم. ولی میدونم با تستراحت خوب میشم. ولی میگم نکنه بخورم بهتره و زودتر آروم میشه دردم و ممکنه این درد برای بچه ها بد باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام بچه ها

من امروز روز هفتم انتقالم هست، دیشب رفتیم مهمونی و بچه دوستمون هی با من بازی میکرد. البته من نشسته بودم ولی هی میومد خودش رو پرت میکرد رو من. مشکلی پیش نمیاد؟ امروز یکم کمر درد گرفتم، دیشب هم یکم ترشح بی رنگ داشتم

همونجاست که حتما باید چادر بزاری بری توو  

نه عزیزم چادری نیست اما در مورد جای پارک چون تو خیابونش پاسگاه و پادگان و بیمارستان ایناست فقط با اسنپ و اینا برین بهتره جا پارک نداره🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم