2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

الهی عزیزم چقد خوشحال شدم خدایا شکرت که هنوز معجزاتتو اینجوری بهمون نشون میدی و ما رو هم امیدوار میکنی . اگر یادت باشه ما تقریبا انتقالمون نزدیک هم بود من ۲۲ تیر انتقال دادم و ۵ مرداد منفی شدم ـ واسه منم دعا کن عزیزم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

هومت جان اول تبريكمو بگم كه نميدوني چ قدر خوشحال شدم، و بعدش برات تعريف كنم كه شايد باور نكني امروز چقدر ب فكرت بودم، ميخواستم صفرا بر ايت الله تبريزيان بخورم كه يادت افتادم با خودم فك كردم كاش باردار شي منم اميدوارتر شم،،، الان بغض تو گلومه 😭😭😭 هومت جون خدا حفظش كنه، انشالله بارداري راحتي داشته باشي، شما جنين هاتون با كيفيت تشكيل ميشد؟؟؟ مشكل همسرتون چي بود؟؟؟ داروهاي طب إسلامي برا بارداري استفاده كردين خودتون و همسرتون؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خداروشکر 

منم آرزو داشتم قبل میکرو خودم حامله بشم ولی نشد😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مباركت باشه عزيزم😍😍از ته قلب برات خوشحال شدم كاملا هم يادمه شمارو انشالله باردارى عالى و راحت تاا ...

مرسی عزیزم😘😘😘

ان شالله خدا نصیب همه منتظرا بکنه🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

@زینبی_بابا    سلام عزیزم🤩🤩

عااااررررههه دیدی بالاخره شد

یعنی تو فامیل یه جوری ضایع شدم که فک کنم تا سالها فراموش نکنن🤣🤣🤣

همشون میگفتن بشین سرجات دختر شما خودتون طبیعی بچه دار میشین. من میگفتم نههههه نمیشه اگه میخاست بشه تا الان میشد😁

خلاصه پاک ضایع شدیم رفت😁😁

شما نی نی مشخص نشد چیه بالاخره؟؟

من حس میکنم دخمله😍😍

ان شالله سالم و سلامت باشه

چیپسم میخورییییییم. تا ایران بودم پفکم میخوردم

عاشق کله پاچم🤣🤣🤣🤣همسرم دیروز اومد گفت اینجا کله میفروشن میتونیم درست کنم خودم😁😁

حاملگیمم مثه بقیه با کلاس نیست😂😂😂مردم هیچی دلشون نمیخاد تازه من کله پاچه میخام😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم الانم خیالت راحت خدا هدیه داده بهت دیگه اومدی امید دادی حتما حتما ویژه تر حواس خدا و فرشته ه ...

ان شالله🙏🙏

همیشه همینو میگم به خودم

که اینو خدا خودش داده خودش مراقبت میکنه ازش😍😍

پیام قبلی هرکاری کردم ریپلای نشد دیگه بالاش اسمتو نوشتم😊

ای جان عزیزم نمیدونی چقدرررر لبخند اومد رو لبم باخوندن پستت،چقدر جیگرم حال اومد،چقدر یاد خودم افتادم ...

قربونت برم. ممنونم😘😘😘😘

اینارو گفتم که دوستان با منفی شدن فک نکنن دنیا به اخر رسیده

هنوز بدن توانایی داره بخاطر داروهایی که مصرف شده خودش طبیعی باردار بشه

ان شالله قسمت همممممممه دوستان و منتظرا تو این راه سخت🙏🙏🙏🙏

الهی عزیزم چقد خوشحال شدم خدایا شکرت که هنوز معجزاتتو اینجوری بهمون نشون میدی و ما رو هم امیدوار میک ...

ان شالله ان شالله ان شالله 🙏🙏🙏

خدا قسمت همممممتون بکنه😍😍😍

سلام خداروشکر  منم آرزو داشتم قبل میکرو خودم حامله بشم ولی نشد😞😞

ان شالله میشید

ناامید نشین هییییچوقت

من وقتی انتقالم منفی شد بازم امید داشتم🙈🙈

میگفتم تا پریود نشم هنوز امید هست

من کلا هرچی به زبون میاوردم از ناامیدی ولی ته ته دلم همیشه امیدوار بودم ممممممممکنه مثبت بشه😊

ان شالله برا شما هم اینجور معجزه ایی خدا درنظر گرفته🙏🙏🙏

سلام نی نی تپل جون. همسر منم پارسال که منفی شدم گفت ولش کن دیگه، نمیخواد ادامه بدیم.گفت شنیدم این دا ...

لی لا جون از شما چه خبر ؟؟؟ 

همسر من سرد نیست من ناامیدم 

اوایل حتی ناامید رو به زبون نمیاوردم میگفتم منفی هارو جذب نکنم 

ولی دقت که میکنم میبینم واقعا ناامیدم 

خداجونم شکرت       
ان شالله میشید ناامید نشین هییییچوقت من وقتی انتقالم منفی شد بازم امید داشتم🙈🙈 میگفتم تا پریود ...

خیلی خیلی خوشحال شدم برات دوست عزیزم ان شاءلله صحیح و سالم بغل بگیری جیگر طلارو 😍

خداجونم شکرت       
هومت جان اول تبريكمو بگم كه نميدوني چ قدر خوشحال شدم، و بعدش برات تعريف كنم كه شايد باور ن ...

مرسی عزیزم😍😍😍

ان شالله قسمت شماهم

تو رویان که گفتن کیفیتشون خوب بوده ولی کرید و اینا هیچی نگفتن

من بعد از انتقال منفی رفتم طب سنتی

گفت کاش قبل از انتقال میومدی ما رحمتو اماده میکردیم بعد میرفتی انتقال

خلاصه اونجاهم کلی غصه خوردم و یه عالمه دارو گیاهی باخودم برداشتم رفتم شهرمون. همسرم همش میگفت بیا بخور از اینا میگفتن نه الان یه مدت ایناجاییم یه مدت من میرم وسطش فاصله میوفته. بذار نگهشون میدارم وقتی رفتیم میلان قشششنگ باهم میشینیم میخوریم

شبا فقط شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم اونم چون خوشم میومد😁😁وگرنه دلیل دیگه ایی نداشت

دیگه همونجور اونهمه دارو موند رو دستم که ان شالله قسمت همتون بشه داروها رو دستتون باد کنه خودتون حامله بشین😁😁

اینم بگم رویان به ما گفته بود شما مشکل ندارین و نیاز به میکرو و ای وی اف ندارین. من خودم اصرار داشتم به اینکار چون میخواستم قبل از رفتن از ایران حامله باشم که اونجا تو غربت حداقل یه همدم داشته باشم😊

خیلی خیلی خوشحال شدم برات دوست عزیزم ان شاءلله صحیح و سالم بغل بگیری جیگر طلارو 😍

قربونت عزیزم🤩🤩😍😍

ان شالله شماهم به زودی زووووووود🙏🙏🙏

ان شالله میشید ناامید نشین هییییچوقت من وقتی انتقالم منفی شد بازم امید داشتم🙈🙈 میگفتم تا پریود ...

خداروشکر که خوشحالی عزیزم انشاالله خوشحالیت همیشگی باشه منم همیشه منتظر معجزه خدا هستم با اینکه همیشه پریودم نامنظمه همیشه میگم حتما حامله ام باور کن چند تا بی بی چک میزارم ولی خب میخوره تو ذوقم ولی بازمدامید دارم وقتی می شنوم واسه خیلیا اینطوری معجزه شده😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏