بچه ها من اخرین بار ۳۰ هفته رفتم دکتر که تو مطبش سونو داشت و چک کرد گفت مایع امنیوتیک ۱۰ هست که عالی نیست ولی خب بد هم نیست.بهم گفت مصرف مایعاتتو کمتر نکن...ولی یه نفر منو ترسوند گفت اب خوردن زیادی باعث میشه مشکلی برای مغز بچه به وجود بیاد😳
منم ترسیدم از اون به بعد حدودا ۱۰-۱۲ تا لیولن به زور میخوردم...تا اینکه میخواستم برم سونو رشد ولی هرجا زنگ زدم گفتن تعطیله و رفتن مسافرت!
تا دیروز دیگه کلافه شدم مجبور شدم برم همون سونویی که گفتم دستگاهش قدیمیه و یه بار قبلا بهم گفته بود آب دور بچه ۷ هست!
نوبت گرفتم و امشب رفتم سونو بررسی کرد گفت نی نی هنوز بریچه،با حساب سونو ان تی امروز ۳۵ هفته شدم ولی سونو گفت ۳۶ هستی...وزنش ۲۸۰۰ بود.نمیدونم درست بوده یا نه چون من شکم ندارم اصلا!انقد شکمم کوچیکه که میگفتم فکرکنم وزن نی نی به ۲ کیلو هم نرسیده باشه الانا
ولی گفت همهچیش خوبه.فقط بهم گفت نشتی یا ابریزش داری؟گفتم نه!
گفت اب دورش کمه!قبلا خوب بوده؟گفتم یه بار هفته ی ۳۰ رفتم سونو گفت ۱۰ هست.گفت الان خیلی کمه
۶۷ میلیمتره.یعنی مث اوندفعه که رفتم این سونو و بهم گفته بود ۷ هست.سه هفته بعدش رفتم یه سونوی دیگه گفت ۱۱ هست...البته توی این سه هفته ۵تا سرم زدم و روزی حدود ۲۰ لیوان آب میخوردم!تا شنبه که برم دکتر استرس دارم..بچه ها یعنی توی این هفته ها جبران میشه کمبود اب دورش؟بنظرتون سرم جواب میده؟من باید حداقل تا ۳۷ هفته برسونم!از فردا باز اب ۲۰ لیوان میخورم و اب هندونه هم میخورم
دلستر هم همینطور...دعا کنین مشکلی پیش نیاد تو این هفته های اخر...هنوز زوده اخه فکرکنم ریه ی نی نی کامل نشده...نمیدونم شایدم برم دکتر بهم امپول بتا بده!
راستی درمورد هماتومهم پرسیدم گفت چیزی ندیدم و نیست.با این حساب پس باید شیافو قطع کنم
من قبلا شنیدم مصرف پروژسترون ممکنهروی حجم کیسه ی اب تاثیر بذاره.ممکنه بخاطر این باشه؟چون من اصلا متوجه نشتی اینا نشدم
بعد اون تست امنیوشور خطری نداره؟