2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
برای من از روز ۶ شروع کردن؟بنطرت دیر نبود؟ زینب جون یادمه یبار گفتی دکترت مشایخی بود تو رویان درسته ...

آره گلم دکترم مشایخی هست

ال و دی و سینافکت دقیقا مثل شما مصرف کردم فقط استرادیول روز سوم شروع کردم نه 6

واسه من دیر بالا رفت و روز 21 انتقال دادن

اطلاعی ندارم میشه از روز 6 شروع کرد یا نه

و اینکه کلا همیشه ضخامتم بدون دارو تو بهترین حالت 7 بود، با توجه به اون دارو دادن

و اینم نمیدونستم با 14 کنسل می کنن

برای من از روز ۶ شروع کردن؟بنطرت دیر نبود؟ زینب جون یادمه یبار گفتی دکترت مشایخی بود تو رویان درسته ...

فکر کنم دفعه بعد کمتر بهت دارو بدن، بدنت زیاد جواب داده با وجود اینکه دیرتر شروع کردی

و اینکه این چیزا گاهی پیش میاد

گاهی بعضی دوستان ضخامت شون بالا نمیره همه جوره هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زعفرون توي غذا هم بده؟ 

نه اصلا، در حد زرشک پلو هیچ مشکلی نداره 

اون مقداری خطرناک هست که مثلا دمنوش زعفرون بخوری، یا دمنوش دارچین 

یا مثلا یهو نیم کیلو زرشک مصرف کنی یا یه لیوان آب زرشک، 

تمام موارد ممنوعه در حد غذا اشکالی نداره

خاك بر سرم من امروز يكم ارده شيره خوردم

عزیزم من دکتر تغذیم تو رژیمم تا هفته ۱۵بارداری هفته ای دو بار حلوا ارده گذاشته فکر نکنم ضرر داشته باشه باز از دکترت بپرس

خدا جونم شکرت...
آره گلم دکترم مشایخی هست ال و دی و سینافکت دقیقا مثل شما مصرف کردم فقط استرادیول روز سوم شروع کردم ...

من سری قبل روز ۱۷ سیکل یه امپول زولادکس داشتم ،از روز اول پری هم استرادیول خوردم همه چی خیلی خوب پیش رفت  روز ۱۵ قاعدگی دوم برا انتقال دادن 

نمیدونم چرا اینبار اینجوری کردن خیلی طولانی شد بنظرم 

آره، منم تو فکر زین و مصی جونم این چند روز اصلا نمیشد منشن کرد، تا میخواست آدم چند تا سوال و جواب کن ...

خدا دوتاشون رو کمک کنه بحق امام حسین ، مصی اون دوستمون بود که دوقلویی مونوکورین مونو آمنیون بودن؟؟ منم بارداریم دقیقا مشابه ایشون بود بعدش دکترها گفتن تنها راه نجاتشون اینه با لیزر جدا بشن البته اون موقع فقط یه بیمارستان از شیراز انجام میداد که من بی اطلاع بودم ، خداروشکر هرسال نسبت به سال گذشته علم پزشکی پیشرفت بیشتری میکنه ،قطعا پزشکها ایشون رو راهنمایی میکنن و بخیر میگذره این دوران 

البته اگه مصی رو با کس دیگه اشتباه نگرفته باشم😶

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
فکر کنم دفعه بعد کمتر بهت دارو بدن، بدنت زیاد جواب داده با وجود اینکه دیرتر شروع کردی و اینکه این چ ...

یعنی تو میگی همه چی درست انجام دادن فقط بدن من جواب نداده؟؟

من ضخامتم خیلی زود بالا میره همش میگم چرا دکتر به این توجه نکرد 

حالا میگه پریود شدی باید بیایی سونو داپلر شی تا بررسی کنیم چرا ضخامتت اینقدر بالا رفت .این یعنی یه دردسر جدید

راستش اعتمادمو نسبت به دکتر و مرکز از دست دادم دیگه

یعنی تو میگی همه چی درست انجام دادن فقط بدن من جواب نداده؟؟ من ضخامتم خیلی زود بالا میره همش میگم چ ...

نمیدونم عزیزم، بهت کاملا حق میدم ناراحت باشی، انتظار ما خودش به اندازه کافی کاسه صبرمون رو لبریز میکنه دیگه بگیر نگیر های این مدلی بدتر اذیت میکنه

ولی خودت ببین استرادیول اگر زودتر وارد بدن بشه زودتر عمل میکنه و ضخامت رو بالا میبره، پس اگر دیرتر شروع شد قاعدتا باید ضخامت کمتر باشه

مگر اینکه این وسط فعل و انفعالاتی باشه تو بدن که من خبر ندارم

یا مثلا خودم شده دوبار یه دارویی رو استفاده کنم ولی هر بار اثری متفاوت ببینم، حالا نه با اختلاف فاحش ولی متفاوت از قبل

شاید هم قسمت نبوده این دوره انتقال بدی، هیچ علمی ندارم گلم، فقط یه متخصص زنان که کار ناباروری انجام میده میتونه این سوالت رو جواب بده که بتونی بهش استناد کنی

راستی گلم اگر دفعه سوم انتقال هستی حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بده

نمیدونم عزیزم، بهت کاملا حق میدم ناراحت باشی، انتظار ما خودش به اندازه کافی کاسه صبرمون رو لبریز میک ...

مرسی از وقتی که برام گداشتی عزیزم

اره واقعا دیگه صبری نمونده واینجکر وقتا همش دنبال چرایی ماجرایی ،من با دکتر مشایخی مشاوره تخصصی شدم دیروز اون میگفت هیچ کوتاهی نبوده وهیچی پس وپیش نشده،فقط اینبار واکنش بدنت این بوده

یبار انتقال دادم اینبار دفعه دوم بود که نشد ،سری قبل میخواستم ازمایشارو بدم ولی دکتر برام ننوشت 

حالا هم اینقدر خسته ام که اصلا دیگه نمیخوام شروع کنم 

سلام عزیزم من با وجود کیست آندومتریوما 4 سانتی پانکچر شدم و بنا به تشخیص دکترم بدون لاپاروسکوپی رفتم ...

ممنون زینبی جان از توضیحاتت چنتا سوال دیگه داشتم می تونی کمکم کنی عزیزم؟

اول اینکه من 11 سال کیست توی تخمدان چپم داشتم که 4 سانت بود چند سال بعد با مصرف 4 ماه سیپرترون کامپاند شد 2 سانت و همون قدری موند و گفتن اندومتریوزه حالا که ازبین نرفته

موقع پریودی تیر خیلی خفیفی می زد تخمدان چپم و درد معمولی پریود تا اینکه ازدواج کردم و چنتا فیبرم در اوردم بعد دیدم بچه دار نمیشم گفتن پلیپ داری  به خاطر پلیپ و فیبرم و همینطور مشکوک به اندومتریوز لاپرا هیسترو کردم با دکتر آصف جاه

بعد از عمل ازش پرسیدم اندومتریوز داشتم گفت نه کیستات مربوط به تخمک گذاری بودن و اندومتریوز هم نداشتی اخه شش ماه قبل عمل هم یه کیست سمت راستم داشتم که درد خفیف داشت اونم مشکوک به اندو بود جواب پاتالوژی که اومد اون کیست 11 ساله تخمدان چپمو زده بود پارااورین

تقریبا هفت ماه بعد از عمل بعد از تخمک گذاریم همش تخمدان چپم تیر می کشید هفته بعدش رفتم سونو زد کیست 1 سانتی اندومتریوز ماه بعدش حس کردم بزرگ شده موقع پریود خوب بودم ولی فرداش تا یه غذای نفاخ خوردم تخمدان چپم انگار سنگین شده بود و ملتهب بود و دردش می زد تو معدم درد شدید داشتم تو تخمدان چپ رفتم سون. کیسته شده بود 46 در 34 م م ماه بعدش دوباره همونجور شدم و ولی درد کمتر ماه بعد درد خیلی خیلی خفیف و ماه بعد اصلا درد نداشتم رفتم سونو کیسته شده بود 3 سانت دکتر قرص تحریک تخمک گذاری داد 2 تا فمارا خوردم روزی و بعد2 تا اچ سی جی زدم 5 تا فولی غالب داشتم و اونم ماه با گرفتگی شدید زیر دل پریود شدم که دردش می زد تو معدم این ماه فقط قرص خوردم امپول نزدم درد داشتم تو تخمدان چپ موقع پری ولی کمتر از ماه پیش 

حالا نمی دونم این کیستم اندو هست من مستعد اندو نبودم که و آیا شما که اندو داشتید درد توی تخمدانی که کیست داشته داشتید یا دردش فرق داره؟ و اصلا درد اندو چه جوریه؟