2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خب بعدبتات چندبود؟چیشد؟اخه ممکنه نی نی پسرباشه مثل اینکه اشتباه نکنم پسردیرتروکندترلانه گزینی میکنه ...

عزیزم فک کنم همون روز یازدهم هفتاد بود انگاری.هفته پنجم یادمه بتا دادم هزاربود.بعدم قلب تشکیل نشدوسقط کردم هفته نهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرمي هاي ممنوع چيه؟

زعفران. دارچین. فلفل زیاد در حدی که خییلی تند بشه نه در حدی که به طور معمول استفاده میکنیم.جگر. شوید (بعضی ها میگن اشکال نداره اما من سه ماهه اول نخوردم). آویشن. زیره. ارده. کنجد (کنجد روی نون کمه. اشکال نداره). 

@تارا_777     تارا جان منم مشکل تیرویید پیدا کردم میشه بگی شما کدوم دکتر غدد میری؟ &nbs ...

سلام عزيزم دكتر بنفشه شاه نظري ميرم روبوري آزمايشگاه نيلو مطبشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم فک کنم همون روز یازدهم هفتاد بود انگاری.هفته پنجم یادمه بتا دادم هزاربود.بعدم قلب تشکیل نشدوسق ...

عزيزم متاسفم 

دوستم روز يازدهم بي بي چكش منفي شد ولي روز 15 رفت آز داد بتاش 750 بود 

نگران نباش

دوستان كسي سونوگرافي دكتر پيري رفته ؟چطوره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جان جواب غربالگری برای یکی از قل ها تریزومی ۲۱ زده ۱:۷۸۷ و نوشته intermediate risk نظرتون چیه ...

مرجان جون به سلامتي غربالگيري خوب بود ؟من چند روزه نبودم 

كجا رفتين واسه سونو؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر خوبیه راضی هستی شما؟

بنظرم اطلاعاتش بروزه وقت ميگذاره و هرچي سوال كني جواب ميده 

يكسري آزمايش واسه من نوشت و خب مشكل خاصي رو نشون نداد آزمايشام فقط يك مقدار anti tpo  بالا بود كه گفت در اين مقدار نميشه گفت مشكل ايمني جدي داري ولي پيشنهاد ميكنم انتقال بعدي ivig بزني 

برام ليوتيروكسين با دوز پايين تجويز كرد و ويتامين اي

در عين حال گفت سقط سه ماهه اول ربطي به ايمني نداره ميتونه به احتمال خيلي زياد بعلت مشكل كروموزومي جنين باشه و به احتمال خيلي كمتر مشكل انعقادي 

سونوي تيروئيد هم نوشت برام كه انجام دادم يك ندول داشتم از اون نمونه گرفت كه اونم گفتن خوش خيمه ديگه هم نرفتم سراغش واقعا ديگه از محيط مطب و بيمارستان و ... حالم بد ميشه

ممنون عزیزم، ولی خوب من اصلا درد ندارم. شاید بخاطر هماتوم یا دوقلویی داده.

مرجان جون رفتي سونو هماتوم برطرف شده بود ؟

بنظرم اطلاعاتش بروزه وقت ميگذاره و هرچي سوال كني جواب ميده  يكسري آزمايش واسه من نوشت و خب مشك ...

وای منم از هر چی دکتر و دوا و درمونه بیزارم

من تیروییدم 2.8 هست و آنتی تی پی او هم بالا

حالا برم پیشش ببینم نظرش چیه

واسه من از روز سوم پریود شروع شد، یعنی یک ماه از 45 روز ال دی خوردم و از اواسطش تقریبا بوسرلین زدم، ...

برای من از روز ۶ شروع کردن؟بنطرت دیر نبود؟

زینب جون یادمه یبار گفتی دکترت مشایخی بود تو رویان درسته؟

من دیروز سیکلم انتقالم کنسل شد ،همش فک میکنم برام کم کاری کردن وتاریخا رو درست پیش نرفتن 

منم سیکلم ۴۵ روزه بود از روز ۵ ال دی خوردم تا اخر بسته اش،از ۱۸ سیکلم سینافکت زدم ،روز ۵ پریود دوم سونو شدم وگفتن از فردا روزی ۲ تا استرادیول بخور تا یه هفته سه روز هم ۳ تایی بخور بعدش بیا سونو،دیردز وقتی رفتم سونو گفتم ضخامت ۱۴ است بالاس دیگه نمیشه انتقال داد و کنسل

دیروز روز ۱۷ قاعدگی دومم بود ،همش فکر میکنم دیر بود 

میشه نظرتو بهم بگی  در مورد این؟