فدات بشم عزیزم کار خوبی کردی، دقیقا منم برا همین میگم باید شرایطش درست سنجیده بشه....
چون من که نمیدونم شرایطش چطوره.....
کیستاشم ریز بودن بالای 4 سانت عمل نیازه....
در مورد شمارو نمیدونم ولی من شخصا حس میکنم باید لاپرا میکردم چون دوبار قبلشم تجربه منفی داشتم (درسته مشکل ایمنی انعقادی هم داشتم اما من پسرمو با وجود همه مشکلات اسپرم و ایمن ی و انعقادی باردار شدم که تنها مانعی که از سر راه کنار رفته بود آندومتریوز بود) و از طرفی چون من هر بار تعداد جنینام کم بودن نمیتونستم دیگه ریسک کنم و انتقال بدم برا همین به توصیه دکترم عمل کردم و واقعا هم از عمل راضی بودم چون هم بعد 20 سال زجر کشیدن معنی زندگی بدون درد رو فهمیدم، هم فکر کنم به احتمال 99 درصد بعد خدا پسرمو مدیون همین لاپرا هستم....
یعنی برا من واقعا عمل نتیجه بخش بود....
برا من هم رو کیفیت تخمکام اثر کرد....
هم دردای وحشتناک و فلج کننده پریودیم رفت...
هم شانس بارداری طبیعی بهم برگردونده شد....
پس تشخیص درست واقعا خیلی مهمه....
که شانس من برا من تشخیص درست و مهمتر از اون جراحی عالی اتفاق افتاد....
برا شما احتمالا انقدرها حیاتی نبوده که بدون عمل جواب گرفتین....
یه چیز دیگه هم که من مصمم شدم قبل انتقال لاپرا کنم وحشتناک بودن دردهای پریودیم بود....
چون با خودم فکر کردم من به تنهایی وقتی پریودم یکی میخواد جمع و جورم کنه و واقعا همسرم از کارش میموند و مجبور بود مرخصی بگیره و کنارم باشه و هر ماه عملا چند روز درگیرم بود، با خودم فکر کردم که اگه با یه بچه کوچیک بازم دردهای پریودی داشته باشم اوضام بدترم میشه و واقعا بچه به مادر سالم نیاز داره....
حتی یادمه همسرم گفت میخوایی بعد انتقال و مامان شدنت لاپرا کنیم اما گفتم نه قبلش باید از این درد خلاص بشم....
الان میبینم بهترین کارو انجام دادم چون واقعا با دو تا بچه اصلا نمیتونستم زندگیمونو اداره کنم چون واقعا تو اون شرایط نیاز بود یکی به خودم برسه.....
یعنی میتونم بگم 99 درصد انگیزم برا عملم دردام بودن تا نتیجه + گرفتن!!!