2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم  من از مهرماه سال 97 با بيمارستان لاله دكتر يوسف نژاد آشنا شدم كه گفتن مشكلي نداري ...

به سلامتی عزیزم ان شالله که خیره منم ۲۳ پانچر شدم ۷ تا تخمک شد ولی هر ۷ تاش جنین شد ولی خانم تخت بغلی من باهم دوست شده بودیم ۲۲ تا فولی داشت ۱۰ تا تخمک شد بعد ۵ تاش جنین شد ربطی نداره مهم کیفیت تخمک بعد اسپرمیکه لقاح میدن وازهمه مهم تر جنین شناسی اون مرکز که زحماتتو هدر نده به نظر از دکتر مهم تر تو هر مرکز جنین شناسی اونجاست راستی به من بعد پانچر فقط فولیک ۵ داد و شیاف اندومین  هیچ داروی دیگه ای نداد هزینه ات چقدر شد؟

برا شما وزنش چن بودش ؟

برا من 1600 بود عزیزم انشالله ک مشکلی نیس و همه چی خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان. من روز ۹ انتقالم که فردا هست میخوام برم سرکار. البته کارم بیشتر پشت سیستمه و تحرک چندانی ندارم. لطفا اگه تجربه ای دارین بگین چون بعضیا میگن باید دوهفته استراحت کامل باشه. ممنون میشم راهنماییم کنید بخصوص اگر کسی باوجود سرکاررفتن مثبت شده باشه.

عزیزم انشالله به زودی خدا اساسی برات جبران میکنه.... 

ممنون از لطف شما ان شاءالله با دعای شما دوستان خوب حتما پایان خوشی در انتظار ماست....

از وجودتون انرژی میگیریم💖💖💖

انشاالله دلت شادشه عزیزم،داروهات چی بود قبل پانکچر!!!!

سینال اف.سوپر فکت. HMJ.بعدشم HCJ ....اولش ۱۳تا تخمک داشتم بعد شد ۵تا روز پانکچر شد ۲تا  اینم از شانس من دکتر تعجب کرد گفت ازت خیلی بیشتر از این انتظار داشتم چقد کمه تخمکات. دیگه واقعا کم آوردم خدا بهم نگاه کنه 😔😔😔

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
سلام عزیزم ان شاالله همون دو تا جنین عالی میشن برات و مامان دو قلوها میشی

سلام مهربونم ان شالله با دعاهای شما فداتشم مرسی ک بهم امید میدی ان شالله ب خواسته قلبیت برسی عزیزدلم

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
سلام عزیزم.نه پیدا نکردم. یک جا گفت داریم یه شرکت دیگس. امگا۳ و پریناتال باهمه.نمیدونم چی بود.نخری ...

میگن داروخونه سعادت فیمیبیون دو داره میتونی اگه برا خودت گرفتی برا منم بگیری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم منم خیلی گشتم پریناکر خریدم مخصوص دوران بارداری ویتامین هاش خیلی شبیه فمیبیون 2 هست روزی د ...

ااااا اینم همین بود فک کنم. دو تا توش بود گفت باید باهم بخوری. انگار امگا ۳ و یه چیز دیگه. ۳۰ تاییش ۱۵۰ بود.

گوشیم دنبالم نبود عکس بگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میگن داروخونه سعادت فیمیبیون دو داره میتونی اگه برا خودت گرفتی برا منم بگیری ؟؟

حتما .من ۳ش آینده تا شنبه بعدش میرم. بستگی داره که جواب ان تی ام کی حاضر بشه.

داشت حتما میگیرم براتون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
حتما .من ۳ش آینده تا شنبه بعدش میرم. بستگی داره که جواب ان تی ام کی حاضر بشه. داشت حتما میگیرم برات ...

دست گلت درد نکنه عریزم حتما حتما برام بگیر عزیزممممممم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود