2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها سیصد هزار تا برای شوهر من زیر صدهزار تا

تعدادش خیلی مهم نیست مورفولوژی چی؟ولی به نظرم کافیه خدا بخواد

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

بچه ها من امروز رفتم برای جواب پی جی دی گفت از ۷ تا تخمک هر ۷ تا جنیین شده با کیفیت خوب ولی اصلا بینشون پسر نیست ۵ تاش xxy-xxx- xxo- xxx- xxx بود دوتاشم xx بود این دوتا رو گفت میتونی انتقال بدی که من قبول نکردم وانتقال وکنسل کردم بعد یه خانم پایین من داشتم صحبت میکردم با خواهرم شنیده بود هی التماس میکرد تورو خدا بده به من من الان دوسال تو انتظارم هر جنین هم گفتن دونه ای ۷ میلیون منم گفتم باشه برای شما باهاش رفتم جنین شناسی گفتم من میخوام اهدا کنم به این خانم هزینه فریزشم خودش میده از ما اصرار ازاوناانکار که نمیشه شما نمی تونی خودت انتخاب کنی اخر سرم نزاشتن بیانصافا خانم میگفت الان این جنیناروهم نمیدازن دور میان میفروشن به ماها  حالا نمی دونم دیگه حالا من میخوام بدونم این xxx واینا یعنی چی خودش گفت برای همه هست یه عالمه برگه بهم نشون داد از بیمارستان بهمن وارش که اونا هم همین طوری بود وخیلی جالب اصلا پسر نداشت 😳😳😳

بچه ها من امروز رفتم برای جواب پی جی دی گفت از ۷ تا تخمک هر ۷ تا جنیین شده با کیفیت خوب ولی اصلا بین ...

عزیزم من اینا رو نمی دونم🤔🤔🤔🤔 ولی جالبه همه دختر شدن

واسه اهدا هم خوشبختانه یا متاسفانه قانون هست باید ناشناس باشه 

حتی اهدای عضو دور از گوشتون اجازه نمیدن دو طرف همو برای تشکر بشناسن

آره من ۲۸ هفته دادم بازم دکترم گفتش ک شنبه بازم برم سونو پیش متخصص پریناتولوژیست

برا چی دوباره بری؟وزن نی نی چند بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها کسی میدونه مایع آمینیوتیک تو سی هفته باید چند باشه؟برا من 12 سانت نوشته دکتر سونو گفت مواظب باش کمتر نشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام عزیزان من امروز سه روز رفتم داخل هفته نهم امروز ساعت 4 بلند شدم رفتم دستشوی دستمال گداشتگداشت خون روشن دیدم زلال بود اینقدر ترسیدم گریه کردم امپول زدم خوابیدم  صبح ساعت 7 بلند شدم رفتم دستشوی دستمال گذاشتم قهوای تیره یکم قرمزی میزد دیگه ندیدم تا عصر که دوباره قهوای یکم صورتی دیدم دلیل میدونیمیدونی چیه خطر نداره جنین حالش خوبه تورو خدا جواب بدین خیلی نگران

باسلام دوستان 

من بعد از دو سال اقدام  اين ماه وارد سيكل ميكرو شدم روز هشتم شهريور نود و هشت پريود شدم و رفتم سيكل ميكرو از  روز دوم شروع كردم به گونال اف 225 واحد زدم تا چهار روز ، روز ششم صبح گونال اف 150 واحد زدم دور ناف عصر پي دي هوموگ 75 دوتا پودر و با يك آب كه ميشد 150 واحد شبام فوليك اسيد ميخوردم تا روز نهم پريودي گفتن فوليكولات زير ده هستن اگه روز سيزده ام بياي و بزرگ نشده باشه سيكل متوقف ميشه داروهامم گونال اف ديگه نداشتم چون گفتن براي تعداد تخمكه كه من هشت تا داشتم پي دي هوموگ 75 رو كردن سيصد واحد صبح و شب تا سيزدهم بزنم خيلي ناراحت شدم گريه ميكردم ميگفتم لياقت همين مراحل رو هم ندارم تا كه گريه هام تموم شد و با خدا صبحت كردم و گفتم خدايا اگه قرار با اصرار بدي نميخوام هر چي خيرته حتما حكمتت اينه فقط روزي يه ليوان دارچين و عسل و چاي كمرنگ ناشتا خوردم فكر كنم دو ليوان شد تا روز سيزدهم شد

رویا جون باز شرایطت خوبه من همسرم که میاد تازه میفهمم مثانم خیلی وقته پر بوده حالیم نبوده، یعنی تا ه ...

😂😂😂😂😂

اصلا این مثانه واسه ما خانما معضلی شده😁

خوبی آنا جون؟ کوچولوهات چطورن؟ 

چقدر دلم برات تنگ شده😍

برای من آنا مساوی قوت قلب و آرامشه

پس اینایی که جنین اهدا میکنن چجوریه

نمی دونم به خدا به من گفت اگه می خوای اهدا کنی باید هزینه فریز  ورضایت بدی بری دیگه به سلامت منم گفتم ول کن بابا این همه هزینه کردم برای چی هزینه فریز بدم