2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خودتون میدونیدکه آی وی اف بایدمیرفتم امااقای شوهر قبول نداره ک ما آی وی افی هستیم میگه صبرکن آخه باج ...

سلام گلم، اگر همسرتون راضی نیست یه مدت صبر کن و بعدش دیگه کارت شروع کن، خیلی هم وقت تلف کردن خوب نیست

سلام گلم، اگر همسرتون راضی نیست یه مدت صبر کن و بعدش دیگه کارت شروع کن، خیلی هم وقت تلف کردن خوب نیس ...

چی بگم 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می فهمم گلم، حسابی براشون دعا بخون و قرآن تا قوی باشن و عالی رشد کنن

زینب جون ۶ تا جنین با کیفیت برام تشکیل شده که دوتاشونم رفتن واسه پنج روزه شدن 😍😍

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام دوستان من ۲۳ ام پانچر شدم از ۹ تا فولی ۷تا تخمک شد گفتن وضعینشون خوبه ۲۶ ام بیا تاببنیم رشد کرد ...

عزیزم روز انتقال ، جنسیت رو بهت میگن.برای من که بیمارستان آبان انتقال دادم اینطوری بود.

منفی فکر نکن ...همش به این فکر کن که همه جنین ها به امید خدا همون جنسیتی رو دارن که تو میخوای.ولی همیشه یه درصدی هم هست که اونی که ما میخواییم نمیشه و خواست خدا حتما برای ما بهتره. 

دوستانی که تجربه انتقال منفی دارن،من امروز 36 روز از اولین روزسیکل بعد از انتقالم میگذره (ماه قبل 23 پریود شدم)ولی هنوز پریود نشدم.بیبی چک هم امروز منفی بود.این طبیعیه یا برم دکتر؟

سلام انا جون وای چقد خوبه وقتی شما میاین هر چقدرم کوتاه سر میزنید...پستاتون ک دیدم کلی ذوق کردم...ان ...

فدات عزیزم.... 

اینجا صاحبخونن.... 

من خودم کلی انرژی میگیرم وقتی اینجا میام.... 

انگاری که تو غربت بودم به وطن برگشته باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااای آنا جون مرسی خانمی از جوابت ، خیلی خوشحالم با این تاپیک همراهم انقدر همه اینجا خوب و با محبت ه ...

عزیزم حتما جواب میگیری.... 

آره اینجا یه حس عجیبی داره.... 

حتی منی که الان دو تا فرشته ناز دارم خدا شاهده میام اینجا انگاری خودمو پیدا میکنم.... 

یه حس و دلبستگی عجیبی به این خونه دارم.... 

انشالله این خونه شاهد شادی و قهقهه دردونه هامون باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من مدتها خواننده خاموش بودم از مطالب مفیدی که اینحا هست استفاده میکنم  اواخر پاییز میخ ...

سلام به روی ماهت عزیزم.... 

عزیزم ببین وهله اول داشتن یه انرژی خوب و + هست.... 

تغذیه مناسب طبع بدون تقلید کورکورانه از تغذیه دیگران، آب زیاد خوردن، بعد انتقاد به بند نخوابیدن و لااقل هر از گاهی به دوری تو خونه بزنین.... 

بعد انتقال سعی کن خودتو سرگرم کنی تا با آرامش و بیخیالی بیشتری بگذرونی.... 

ساام دوستان  منم فردا میرم سونوگرافی که معلوم بشه انتقالم کی هست احتمالا هفته آینده  هست ب ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.... 

آنا جان خیلی خوشحالم که دوباره اومدی و پیامهاتو می بینم.امیدوارم مشکلاتت حل شده باشه عزیزم

فدات عزیزم.... 

اومدن که قاچاقی میام سر میزنم.... 

انشالله شرایط جور بشه بیشتر کنارتون باشم.... 

آره خیلی عالیه آنا میاد، اغلب هم شانسم وقتی میاد که من آنلاین نیستم 

عزیزم خدارو شکر دلم قرصه به شما دوستان که میدونم چراغدار این خونه هستین.... 

عزیز دلم خدا میدونه خیلی به اینجا نیاز دارم.... 

بهم انرژی خاصی میداد.... 

وقتی میدیدم یه کمک کوچیکم چه قدر میتونه دلی رو شاد کنه خیلی دلم آروم میشد.... 

اما یه مدته به سختی میتونم وقت خالی پیدا کنم.... 

اما بدونین دلم باهاتونه و هر لحظه دعگوتونم.... 

انشالله تو هم فرشته نازتو به سلامتی بغل کنی.... 

عزیزمی، اولین نفر به خودم کمک می کنم دلم به دعای شما و عزیزانم گرمه

دقیقا باهات موافقم.... 

کمک به دوستان حتی خیلی خیلی کوچیکم باشه آرامش عجیبی به آدم میده..... 

من با همه بی‌خوابی و سختیاش وقتی اینجا بودم  خستگیو به ندرت حس میکردم.... 

الان از وقتی مجبورم کمتر بیام انگاری روحم تشنه و گشنه مونده..... 

آخی 😍😍😍😍 یادش بخیر.... من تا از دستشویی میومدم بیرون دوباره باید میرفتم اون تو😂😂😂😂 الان اص ...

رویا جون باز شرایطت خوبه من همسرم که میاد تازه میفهمم مثانم خیلی وقته پر بوده حالیم نبوده، یعنی تا همسرم میرسه خونه انگاری زودپز بخواد بترکه یهویی سوت میکشه..... 

خخخخخخ.... 

بچه هامن 4ماهه قاعده نشدم تستم دادن منفی بوده چراآیااینجوری شدم

آز خون دادی عزیزم؟ 

اگه از خونت منفی شده حتما یه چکاپ برو و سونو چکاپ هورمونی شو.... 

دوستانی که تجربه انتقال منفی دارن،من امروز 36 روز از اولین روزسیکل بعد از انتقالم میگذره (ماه قبل 23 ...

آره عزیزم طبیعیه.... 

من فکر کنم تا بیست روز تاخیر داشتم.... 

از دوستان یادمه پنجاه روز تاخیرم داشتن و الان مامانم شدن.... 

اگه دیگه خیلی طولانی شد برو یه چکی بکنن ولی کلا این به هم ریختنها بعد هورمون تراپی طبیعیه....