2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
راستی یادم رفت بگم اگه به یوگا علاقه داری کلاس یوگا برو ..یا حتی میتونی سی دی ش رو تهیه کنی تو خونه ...

چه قدر خوب

این یوگا و حرکاتش رو میشه تو بارداری انجام داد؟مشکلی نداره واسه ماها که باید مراعات داشته باشیم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،منم قراره ای وی اف کنم،پیش دکتر افلاطونیان رفتم فقط برام دو مدل امپول نوشت یکی گونالف 45 ...

سلام عزیزم ان شاالله جواب میگیری

گونال که واسه تحریک تخمدان هست

اما سوماتوتروپین هورمون رشد محسوب میشه و نمی دونم چرا تجویز کردن، در واقع از اثرش در سیکل پانکچر بی خبرم

فقط یه سوال کم کاری تیروئید که نداری؟ هر چند اگر داشته باشی هم فقط دکترت باید خبر داشته، همین کافیه 

چه قدر خوب این یوگا و حرکاتش رو میشه تو بارداری انجام داد؟مشکلی نداره واسه ماها که باید مراعات داشت ...

گلم کلا خیلی از حرکاتش مخصوص خانمهای بارداره مثل حرکت درخت . حرکت کبوتر و حرکت پل ... اگه بتونی بری کلا روحت جلا پیدا میکنه ... با اون موزیک ملایم و آرامش بخش مراقبه انجام میدی انگار توی آسمونها هستی اون حرکاتی هم که مناسب باردار ها نیست استاد خودش میگه ...  بتونی کلاس رو با استاد حاذق بری که عالیه متاسفانه من از وقتی وارد سیکل میکرو شدم دیگه ورزش رو کلا کنار گذاشتم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم کلا خیلی از حرکاتش مخصوص خانمهای بارداره مثل حرکت درخت . حرکت کبوتر و حرکت پل ... اگه بتونی بری ...

دستت درد نکنه گلم، یک دنیا ممنون

بیرون که فعلا اصلا امکانش نیست برم، باید برم تو نت دانلود کنم و تو خونه انجام بدم 

این حرکات که گفتی رو حتما در میارم انجام میدم واقعا نیاز دارم روحیه بگیرم

اصلا نمیفهمم فازشون چیه یجوری با اقایون صحبت میکنن که امکان نداره واسه دفه دوم برند مطبشون  از ...

وای راست میگی واقعا.همسر من جواب آزمایش اسپرمش تو سه جا با هم زمین تا آسمون تفاوت داشت.واریکوسل هم داره.رفتیم پیش اورولوژی میگفت من با این آزمایشها عمل نمیکنم.اون آزمایشگاهی که من قبولش دارم نتایجش خوبه.گفتم ما دو سال اقدامیم نتیجه نگرفتیم تو چشام نگاخه میکنه میگه حتما تخمک مشکل داره ما که نمیتونیم تخمک رو بیاریم بیرون چک کنیم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
دستت درد نکنه گلم، یک دنیا ممنون بیرون که فعلا اصلا امکانش نیست برم، باید برم تو نت دانلود کنم و تو ...

خواهش میکنم گلم. . فقط اینکه چند نکته بگم چون شما کلاس شو  نمیری

اول اینکه توی نت یه مقدار در مورد یوگا مطالعه کنه خیلی مفید

موزیکهاشو بتونی دانلود کنی خیلی آرامش بخشه و با اون ها مراقبه انجام بدی و آخر مراقبه از تمامی نعمات خدا شکر گزاری کنی . سعی کن وقتی تنهایی یوگا کار کنی که ذهنت بهم نریزه و با تمرکز انجام بدی ... یه قسمت از خونت رو واسه یوگا درنظر بگیر دیگه اون قسمت همیشه بهت آرامش میده وقتی هم حالت بده اون نقطه از اتاقت آرومت میکنه ... خواستی سرچ کنی در مورد مراقبه یوگا و حرکاتش که بهش آسانا میگن سرچ کن

یکی از نکات جالبش طریقه تنفس درسته که اونم یاد بگیر ... این تنفس عادی ما صحیح نیست 

امیدوارم علاقه مند بشی و بعداز زایمانت با دخمل نازت بری کلاسش😙😙😙 

حالا نمیدونم چرا گفتم دخمل اومد تو ذهنم😆

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم ان شاالله جواب میگیری گونال که واسه تحریک تخمدان هست اما سوماتوتروپین هورمون رشد محسوب ...

ن عزیزم تیروئید ندارم انتی تی پی او هم نرمال بود کلا همه ازمایشا خوب بود،حالا چون از بقیه ندیدم ک امپول سوماتروپین استفاده کردن برام تازگی داشت این امپول،از داروخونه پرسیدم گفتن امپول رشد برای افراد زیر 15 سال هست ک بعضی از دکترا برا رشد فولیکول هم میدن،دیگه دکتر افلاطونیان ک قدیمی هست پس باید بهش اعتماد کرد

تقویتی ه؟

اره‌عزیزم 

مکمله چون بدنم‌ضعیف بود دکتر داد بعد سرکلاژ بود فکر کنم 

ولی هفته ی ۱۹ که رفتم ننوشت نمی دونم یادش رفت یا کافیه دیگه خوردنش 

چون نفر اخر بودم عجله داشت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چی بگم والا، آخه دو تا آزمایشگاه متفاوت بوده، هر دو مرکز ناباروری بودن؟  همسرتون این مدت تب ند ...

آره هر دو ناباروری بوده تب و سرماخوردگی نه راننده آژانس هستش حرارت و بی تحرکی رو داره

بهتر نیس هفته دیگه برم ساری امتحانش کنم؟

وای راست میگی واقعا.همسر من جواب آزمایش اسپرمش تو سه جا با هم زمین تا آسمون تفاوت داشت.واریکوسل هم د ...

عزیزم‌ تو میکرو که تخمک رو میارن بیرون‌ نگاشم میکنن 

جنین بلاست شده حاملگی داده بعد سقط بازم بعضی وکترای بی انصاف میگن اسپرم اوکی بوده مسکل از تخمکه!

اخه بگو نطفه ای که تشکیل شده الان تو از کجا فهمیدی مشکل از تخمک بوده اون دیگه قابل تشخبص نیست که.

البته شاید تجربشون میگه اگه به مردا فشار بیارن واسه درمان کلا همه چیزو رها میکنن خبر ندارن همین الانشم فقط خانمها هستن که پیگیرن و جونشونو کف دستشون گرفتن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم آی وی افی ها هر جنین تو یه کیسه جداس و همسان نیستن.ی نمونه مثل مصی جون فرق داره ایشون ی جنینش ...

مرررررسي گلم ممنووووون از توضيحت 

خودمم داشتم فكر ميكردم پس چرا مصي جون ني نيهاش تو يه كيسه ان 😃

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم اون آزمایش ها رو که حتما تکمیل انجام بده  جنین های بیمارستان آبان رو بهتره انتقال بدی درست ...

این مرکز تازه یک ماهه افتتاح شده هنوز اصلا میکرو انجام ندادن سه سال پیش باز شده بود یکی از دکترایش که میکرو انجام میداد میگفت به خاطر دستگاهاش اونجا نمی ره الان دیگه نمیدونم

آزمایش یه بار ابن سینا داده بود که تحرک و مورفو صرف ولی تعداد 8میلیون بود اگه در حد سه چهار میلیونیم بود تعجب نمی کردم 

برای فریز اسپرم به نظرت بدم همین مرکز گرگان که سابقه بسته شدن داره یا بیام تهران فریز کنم؟

اشکال نداره عزیزم فعلا مایعات زیاد رو دریاب و اون ماساژ ساق پا، و منقبض و منبسط کردن عضلات پاهات گا ...

مرررررسي زينب جون چشم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷