2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
بله عزیزم، ❤️❤️❤️ فمیبیونیک، کوکیوتن، اوابوست ، فولیک اسید و ب کمپلکس هم‌که‌داشتم 

مرسی عزیزم. فمیبیونیک مکمل چیا توشه؟ من اشتباه کردم قبل پانکچرم اووابوست نگرفتم. گشتم نبودش اصن

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم، ❤️❤️❤️ فمیبیون یک، کوکیوتن، اوابوست ، فولیک اسید و ب کمپلکس هم‌که‌داشتم 

ذخیره شما چنده؟ اوضاع اسپرم چطور؟ ببخشید عزیزم‌سوالام‌زیاد شد

مبارکههههههههه، خیلی هم عالی، یه قدم به مامان شدن نزدیکتر شدی هایپر شدی پس، ولی با رعایت رژیم پر پر ...

خیلی ممنون عزیزم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
راستی دوستان من پیش متخصص آنکولوژی هم رفتم گفت چون ژن غلظت خون‌داری باید فولیک‌اسید ۵ مصرف کنی چون ا ...

هم‌ب من هم همسرم مرکز ناباروی فولیک ۵ داد. همسر من غلظت داره . ولی مال منو نمیدونم چطوری فهمیدن. برای شما رو از ازمایش فهمیدن؟ 

ذخیره شما چنده؟ اوضاع اسپرم چطور؟ ببخشید عزیزم‌سوالام‌زیاد شد

خواهش میکنم عزیزم، ذخیره ام‌تو ازمایشگاهای مختلف فرق داشت، ولی کمترینش تو‌مرکز ناباروری، سه سال پیش  و قبل از پانکچر یک و‌نیم بود، اسپرم ضعیف، مورفو یک، حرکت aصفر b هم‌کم‌بود، خودم هم اندومتریوز و چسبندگی خفیف دارم خدا رحم کنه و این بار دیگه مامان بشم😊، 

خیلی عالیه ساناز جان. اصصصلا برای انتقال هجله نداشته باش بزار روند طبیعی بدنت طی بشه. ذخیرت چند بود ...

مرسی عاطفه جون من خودمم اصلا عجله ندارم من هیچ دارویی جز آمپولا مصرف نکردم چون خودم مشکلی نداشتم آمپولام پیورگان.منوگان و ستروتاید.

اسپرمم خداروشکر آزمایشگاه گفت خوبه

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
هم‌ب من هم همسرم مرکز ناباروی فولیک ۵ داد. همسر من غلظت داره . ولی مال منو نمیدونم چطوری فهمیدن. برا ...

بله اما ازمایش معمولی غلظت نشون‌نمیده اما ازمایش انعقادی که دادم هتروزیگوت بود 

مرسی عاطفه جون من خودمم اصلا عجله ندارم من هیچ دارویی جز آمپولا مصرف نکردم چون خودم مشکلی نداشتم آمپ ...

خداروشکر عزیزم. پس چرا میخوای میکرو کنی عزیزم؟

بله اما ازمایش معمولی غلظت نشون‌نمیده اما ازمایش انعقادی که دادم هتروزیگوت بود 

اسپرم شوهر منم داغووونه. منم ذخیرم س دهمه. روز اول پری سونو کردم ۷ تا فولی داشتم اما روز پانکچر دوتا گرفتن ک گفتن پوچه. ب دکتر ژنتیک اونجا هم گفتم‌برای ازمایش انعقادی بنویسه گفت نیازی نیست گفتم نمیخوام میکرو کنمو منفی بشه بعد تازه بخوام‌این آزمایشو بدم. گفت آزمایش انعقادی الان مث این میمونه از الان بخوای آنژیو کنی ک مبتدا تو سن بالا مشکل قلب نگیری‌ . منم دیدم حرف تو کلش نمیره گفتم حتما نیاز نیس. 

خداروشکر عزیزم. پس چرا میخوای میکرو کنی عزیزم؟

خب اسپرم شوهرم بخاطر شیمی درمانیش تو بچگی ضعیف شده

اسپرم شوهر منم داغووونه. منم ذخیرم س دهمه. روز اول پری سونو کردم ۷ تا فولی داشتم اما روز پانکچر دوتا ...

عزیزم‌دلم ماهایی که تو سیکل میکرو میریم همه داروهای لازم برای غلظت خون ‌رو بهمون میدن مثه آسپرین و انوکسا، برای همین ندادی هم‌زیاد مهم‌نیست ولی خب اگه تونستی هم‌بدی بد نیست که دقیق بدونی چیا مشکل داره و اگه خیلی زیاد باشه داروی بیشتری بگیری یا حتی اگه غلظت خونت شدید باشه از قبل شروع سیکل اسپرین مصرف کنی، شما تا حالا میکرو‌کردی یا این اولین پانکچرت بوده؟