2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خداروشکر عزیزم. ایشالله ب سلامتیو راحتی بغلش کنی😍😍😍😘

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام‌دوستای گلم، منم بالاخره با دکتر ط ر ازی ویزیت شدم، راستش منم همون شرایط مطب و‌هزینه زیادی رو که میگیره و معطلی زیاد که دوستان گفته بودند رو دیدم ، ولی راستشو بخواین انقدر هدفم‌برام مهمه که این چیزا زیاد برام‌مهم نیست، البته نمی گم صد در صد پیش دکتر ط ر ازی نتیجه میگیرم اما الان سه ساله که درمان رو شروع کردم و تو این سه سال خیلی محیط و طرز برخورد و‌چیزای دیگه برام مهم بود اما حالا میبینم که وقتم رو تلف کردم و چیزای مهمتری باید برام‌اهمیت داشته باشه، البته مطمئنا خواست خدا هم بوده ، ما باید تو زندگی فولاد آبدیده بشیم، با حرفهایی که از دوستان شنیده بودم خودمو‌اماده کرده بودم اگه دکتر هرچی گفت سفت و سخت وایسمو ازش درمان بخوام و‌بگم اومدم‌ که هرچند با احتمال کم اما میخوام برام‌انجام بدین، اما خداروشکر هم دکتر برخورد خیلی خوبی داشت و هم همه چیز رو بررسی کرد و داروها و مراحلی که گذروندم رو‌پرسید، پیشنهاد هیسترو و‌خراش داد، داروهای تقویت تخمدان هم برام‌نوشت تا به امید خدا ماه بعد برم‌تو‌سیکل میکرو، ببخشید سرتون‌رو‌درد اوردم اما به نظرم هممون باید هم خوب راجع به شرایط خودمون تحقیق کنیم و هم راجع به دکترها، اگه واقعا در انتها تصمیمی رو‌گرفتیم و دکتر رو هم‌انتخاب کردیم باید قانعش کنیم برای رسیدن به خواستمون تلاش کنه حتی اگه به نظرش احتمالش کمه و ریسک داشته باشه، اما اگه واقعا هنوز به شرایط خودمون مطمئن نیستیم بهتره باچندتا دکتر دیگه هم مشورت کنیم و از حرفاشون‌ناراحت نشیم شاید به نفعمون حرفی رو‌میزنن هرچند خوشآیندمون نباشه، دوستون‌دارم و از ته دلم برای همتون‌آرزوی سربلندی و‌موفقیت و آرامش میکنم، اینم‌بگم‌کهخیلی چیزا از همتون‌یاد گرفتم و از همتون‌ممنونم، برام‌خیلی دعا کنین😊❤️🥰

سلام عزیزم امروز پانکچر داشتم گفتن ۱۶ تا تخمک خوب داشتی خیلی خوشحالم😍

مبارکههههههههه، خیلی هم عالی، یه قدم به مامان شدن نزدیکتر شدی

هایپر شدی پس، ولی با رعایت رژیم پر پروتیین نذار علائمش بیاد سراغت، دوغ شور رو پیشنهاد نمی کنم چون بیشتر باعث احتباس آب و نمک و درنتیجه ورم میشه

جنسیت نی نی معلوم شد زینب جان؟

والا تو سلفری چیزی ننوشته، زنگ زدم نيلو گفتن مقدور نبوده و این حرفا

اما خودم حس می کنم چون زیاد تماس گرفتم و گذاشته بودن جزء دسته اورژانس دیگه روی جنسیت وقت نذاشتن

فعلا تو خماریش هستیم تا سونو بعد😍😍😍😍

سلام عزیزم امروز پانکچر داشتم گفتن ۱۶ تا تخمک خوب داشتی خیلی خوشحالم😍

خیلی عالیه ساناز جان. اصصصلا برای انتقال هجله نداشته باش بزار روند طبیعی بدنت طی بشه. ذخیرت چند بود عزیزم.؟

چ داروهایی استفاده کردیو چندتا؟

اسپرم شوهرت خوبه عزیزم.؟

سلام‌دوستای گلم، منم بالاخره با دکتر ط ر ازی ویزیت شدم، راستش منم همون شرایط مطب و‌هزینه زیادی ...

عزیزم میشه بگی تقویتی براتون چیا نوشت دقیقا؟

درسته الان خاطرم اومد،😉🙈😉😉🙈 حتی یادم اومد خدا رو شکر مشکلی نبود

چرا 🤣🤣🤣باید هپارین و آسپرین مصرف کنم. دو سه ماهه خودم آسپرین مصرف میکنم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)