2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
سلام عزیزم خوبی؟من امروز پانکچر شدم با هفت تا تخمک ولی نگفتن کیفیتشون چطوره،بهم گفتن پس فردا بیا برا ...

راستی عزیزم‌شما ذخیرت چند بود؟ اسپرم‌شوهرت چی؟

قبلا فکنم پرسیدم ولی گشتم‌پیدا‌نکردم‌پستو ک چ امپولاییو چندتا داشتی؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
برای دوستم سه روزه هشت سلولی گرید a گفتن  اما طفلی خیلی نگرانه میگه حتما اون قدر خوب نبودن که ...

نه عزیزم اصلا بلاست کردن برای همه نیست، اصلا این تفکر که باید برای همه بلاست کنن غلطه کاملا

بلاست کردن دلیل و علت می خواد وگرنه پروتکل اصلی انتقال جنین سه روزه و دو روزه هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زیاد برات خوشحال شدم. امیدوارم که بقیه اش رو تو آرامش بگذرونی عزیزم

ان شاالله، واقعا روزای سختی بود که گذشت

اصلا یادم نمیره چهارشنبه دکترم داشت برام در مورد سرکلاژ صحبت می کرد یهو غش کردم به زور رگ گرفتن و سرم زدن

روز عمل از استرس 6 بار حالم بهم خورد، بماند باز دستام سوراخ شد تا رگ گرفتن، از شدت استرس تمام رگهای دستم کلاپس کرده بود 

ولی اشکال نداره فقط سلامتش برام مهمه

ان شاالله شما هم زودی مامان بشی و بارداری آسونی داشته باشی

زینب جون انشالله این روزها هم میگذره و به سلامتی زایمان میکنی و نی نی خوشگلت  رو بغل میکنی

زینب جون دومین پریودی بعد پانکچر با تاخیر میاد؟؟؟

اولیش ک ده روز بعد پانکچر اومد

میخوام برنامه ریزی کنم همش ذهنم درگیرشه.آخه باید هیسترو کنم

پریودی بعد انتقال رو میدونم دیر میاد.میخوام بدونم برا پانکچر هم همینطوره؟ اکثرا چطورن؟؟؟

دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شاءالله به سلامت بیاد بغلت😍😍

خدا جونم شکرت...
خداروشکررر، خیلی خوشحال شدم عزیزم. کیفیتشون خوب بوده ک گفتن بیا انتقال چون اگه کیفیت خوب نباشه ک جنی ...

فدات شم عزیزم مرسی،انشالله که شما هم معجزه خدا شامل حالت میشه وطبیعی باردار میشی،از کیفیت اسپرم همسرم خبر ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راستی عزیزم‌شما ذخیرت چند بود؟ اسپرم‌شوهرت چی؟ قبلا فکنم پرسیدم ولی گشتم‌پیدا‌نکردم‌پستو ک چ امپولا ...

ذخیره ام یک گلم ،آمپولهامم پیورگان،پرگووریس وستروتاید،شوهرم خیلی ضعیفه،مورفولوژی صفر تحرک هم صفر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سونو ان تی۱۲هفته ۳۱بود،سونو هجده هفته آنومالی۲۷شده،تا یازده روز دیگه نباید پایین بیاد اگر بیاد اورژا ...

سلام بچه ها تو غربال ۲ وزن نینیتون چند گرم بود؟؟⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
راستی عزیزم‌شما ذخیرت چند بود؟ اسپرم‌شوهرت چی؟ قبلا فکنم پرسیدم ولی گشتم‌پیدا‌نکردم‌پستو ک چ امپولا ...

عزیزم پیورگان از روز ۳ قاعدگی تا ۴ روز ۴۵۰ واحد،بعدش از روز ۷تا روز نهم روزی ۱۵۰ واحد پیورگان،دو تا هم پرگووریس،و اورگالترون روزی یکی (به جای ستروتاید)روز ده و یازده روزی دوتا پرگووریس و ستروتاید بعدش هم آمپول آزاد سازی که اسمش یادم نیست

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون بابت انتقال تجربه‌ت یه تبریک جانانه هم واسه مادر شدنت بعد از اون همه سخت ...

ممنون از شما زینب جان بابت مهربونی و وقتی که میذاری و سعی میکنی به همه کمک کنی. خیلی خوشحال شدم جواب سلفری اوکی بود، ایشالا از باقی روزای بارداریت لذت ببری❤️❤️

راستش منم با این که صدای قلب رو دو بار شنیدم ولی هر دفعه که قراره برم سونو فکر می‌کنم برای هر چیزی باید آماده باشم و کلی استرس دارم

خداروشكر عزيزم  زينب جان من يه بار بعد انتقال ناموفق پريود شدم الان دفعه دوم بعد از انتقاله كه ...

elin جون

برای من هم همین اتفاق افتاده البته تا امروز برای من می شه 15 روز تاخیر

شما پرسیدین که آیا این موضوع طبیعی هست یانه؟

زینب جون انشالله این روزها هم میگذره و به سلامتی زایمان میکنی و نی نی خوشگلت  رو بغل میکنی زین ...

آره گلم دیر تر ممکنه بیاد، اگر قبلا با آمپول کسی پریود میشده باز هم ممکنه همون مدل قبل بشه 

حجم‌ هم ممکنه زیاد و کم بشه

تا سه_چهار دوره آدم بهم میریزه