2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشكر عزيزم  زينب جان من يه بار بعد انتقال ناموفق پريود شدم الان دفعه دوم بعد از انتقاله كه ...

طبيعيه گلم ولی اگر بیشتر شد بی بی چک بزن حتما

ان شاالله مامان شدی یا با این انتقال مامان بشی😍😍😍

حتما آزمایش های انعقادی رو انجام بده 

طبيعيه گلم ولی اگر بیشتر شد بی بی چک بزن حتما ان شاالله مامان شدی یا با این انتقال مامان بشی😍😍😍 ...

مامان كه نمي تونم بشم لوله هامو برداشتن

قربونت بشم مهربون انشاالله

مرجان چقدر خوشحال شدم دیدم تیکرت رو........انشاله ببینم تیکر بقیه هم تازه بعد مدتها از صفحه اخر شروع ...

ممنون عزیزم. خدا کنه تا آخر خوب پیش بره.

ان شاالله به زودی برای شما.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خداروشکر عزیزم....😍دیگه منتظر جنسیتشیم😃..انشاءالله بقیه بارداریت راحت وخوش بگذرونی🌸...ب حد کافی سختی و استرس کشیدی دیگه تاالان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خدارو صد هزار مرتبه شكر گلم الكي استرس دادي به خودت 

انشاالله تا آخر بارداريت همه چي عالي باشه 🤲🏻🤲🏻🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
والا خنگا ننوشتن دختره یا پسر، باید تو خماریش بمونم حالا فردا زنگ میزنم می پرسم 

انشاالله كه سالم بياد بغلت 

حس خودت چي ميگه دختر يا پسر ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
طبيعيه گلم ولی اگر بیشتر شد بی بی چک بزن حتما ان شاالله مامان شدی یا با این انتقال مامان بشی😍😍😍 ...

زینب جان از وقتی که پیامای چندتا از دوستان رو خوندم که ذخیرشون از من بالاتره مثل تارا و... حالم خیلی بد شده. چرا با وجود شرایط خوب نتیجه منفی گرفتن چرا با وجود شرایط خوب دکتر بهشون گفته اهدایی... خودم همینطوری بشدت استرس داشتم الانم دیگه بدتر شدم... خیلی حالم بده ناامید شدم. ببخشید بهت انرژی منفی میدم واقعا ندونستم با کی حرف بزنم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه زودتر برو اگر قرار شد انتقال ندن جنین رو از فریز بیرون نیارن

مگه جنین دو روزه رو فریز میکنن ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

وااااای خدا روشکر عزیزم،از اول هم مشخص بود سالمه گلم،انشالله که از این به بعد باردایت بدون استرس سپری بشه و از لحظه به لحظه اش لذت ببری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اینبار حتما اووبوست بخور رو خیلیا جواب میده

سلام عزیزم

تارا جان من این دفه رفتم زیر نظر دکتر طرازی. گفتش که یک ماه اووبوست و ویتامین ای و کوکیوتن و کلسیم دی و پردنیزولون و ال دی بخورم پریود شدم برم برا شروع آمپولا.یه بار 97پانکچر شدم الان دکتر طرازی رزرو تخمدان رو واسم تکرار کرد 1.6بود(بازه نرمال ابن سینا بین 1تا7.8هست) و چندوقت دیگه 28سالم تموم میشه. ولی شما  با شرایط بهتر از من ذخیره بالاتر چرا تا الان جواب نگرفتی؟!!! قربون خدا برم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

@زینبی_بابا    

زینبی جان قرص آهن رو چه موقع بخوریم بهتره؟

من شبا میخورم اما بعدش تا صب همش حالت تهوع و سنگینی معده دارم.مثل اینکه شب یه غذای سنگین بخوری بعد بلافاصله بخوابی همونطور رو معدم احساس سنگینی میکنم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.