2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست
منم با اینکه ویزیت و سونوش اینقدر گرونه خیلی مخالفم. ولی جالبه آزمایشای منو خیلی با دقت نگاه کرد خیل ...

نه عزيزم يك خط قرمز داره به اسم 42 با همون جلو ميره 

دكتر بدي نيست انشالله بقيه دوستان باهاش جواب بگيرند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من باهاش صمیمی حرف زدم که رحت باشه هرچی تو ذهنشه بریزه بیرون  دکتر بدی نیست ولی تو چارچوب و کل ...

تارا جان من پیش پروفسور حسینی رفته بودم گفت اگر قبل انتقال همه چی خوب باشه یعنی جنین خوب تشکیل بشه با احتمال خیلی بالا بقیه اش به خوبی پیش میره. من اگه جنین داشتم شک نکن انتقال میدادم.دختر تو جنین داری و میخوای بیخیال شی؟ تو بدترین حالت اینه که منفی شی دیگه.بعدم صدای قلب که همون پنج شش هفته اول شنیده میشه،معمولا هم بعد تشکیل قلب ندرتا سقط اتفاق بیوفته. شیطون رو لعنت کن و این جنینات رو انتقال بده.به بزرگی خدا ایمان داشته باش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان من پیش پروفسور حسینی رفته بودم گفت اگر قبل انتقال همه چی خوب باشه یعنی جنین خوب تشکیل بشه ب ...

واي لي لا نميدونه با لودر از روم رد شد اونم ساعت 12 شب! بعد 4 ساعت معطلي 

اصلا در عجبم از رفتارش يعني من تازه نشستم داشتم توضيح ميدادم كه اين آزمايش MAH. LH. FSH و .... 

يهو پريد وسط حرفم گفت حالا منظورت از اين حرفا چيه؟ منظورت اينه كه ميخاي با تخمك خودت بچه دار بشي؟ نميشه اصلا تخمك بدرد بخور نداري تو اين سن كه جنين بشه! گفتم اجازه بدين بقيه داستانو بگم بعد ادامه دادم كه پارسال پانكچر شدم و ... مثبت شدم و ساك رو ديدن باز يهو پريد تو حرفم كه سقط شد! يعني يجوري انگار مامور آزار و اذيت منه! 

بعد ميگه عدم تشكيل قلب تو سنهاي پايينتر علتش دلايل محيطيه مال تو ولي سنته انگار من تو كره مريخ زندگي ميكنم حالا بفرضم كه اينطوري باشه خب اين حرفو يجوري بگو من سكته نكنم اقلا  

مثل بلا ديشب رو سرم نازل شدا از اتاقش اومدم بيرون دستام ميلرزيد...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دکتر گفت سلکسان  البته من نمیدونستم چه فرقی با هپارین یا انکوسا داره برا همین اونجا نپرسیدم&nb ...

سلکسان فک کنم همون آنوکساست. یکیش خارجیشه ک نیست و پیدا نمیشه. یکیش ایرانیشه.

هپارین فرق داره با اینا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ای جااااااانم، خدا رو شکر  ببین حاملگی دوم هست قطعا تجربه داری حس می کنی ولی من تا یه لگد جان ...

ان شاالله لگد بارونت که کرد ، همش از دستش به باباش شکایت میکنی.

من پسرم وقتی براش کتابایی که از اول بارداری میخوندم و قرآن که میخوندم یا ویسشو میذاشتم ، دقیقا شروع به لگد میزد.

یعنی اینا بیشتر از خوردن شیرینی ، هوشیارش میکرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم چرا داری لتروزول  میخوری؟؟واسه انتقال مجدد؟؟ من چندوقت یکبار میام تاپبک خیلی در جریان نیس ...

نه ديگه جنين ندارم متاسفانه انتقالي هم دركار نيست برا اقدام معمولي چون من ديگه از ميكرو ك نتيجه اي نگرفتم مجبورم قيد ميكرو رو بزنم هيچ كدوم از اون دوبار نتيجه نداد ديگه نميتونم برم ميكرو باز برگردن بگن جنين با كيفيت نشد ديگه حوصله ندارم توان ندارم جونشو ندارم منفي شدن يه درده جنين با كيفيت نداشتن يه درد ديگست كه روش أنبار ميشه

نميدونم آدمي تو همچو شرايط بايد چ كنه باور كنه كه...😭

...
به سلامتي عزيزمممم ميشه از رويان برام توضيح بيشتري بدي گلم 

ببین گلم من راضی بودم به چند دلیل 

اولا امکاناتش عالیه، نظم دارم، معطل بودنش معقول هست(قبلا خیلی معطل میشدن مردم الان نه) 

دکتری که اونجا باهاش پرونده دارم واقعا فرشته س، جوری که نمی تونم به هیچ کس دیگه واسه زایمان اعتماد کنم(دکتر مشایخی) البته با بقیه هم ویزیت شدم و از بین اونها دکتر مصطفایی، دکتر شیوا و دکتر غفاری و دکتر طاهری هم عالی بودن، خیلی با دقت پرونده‌ام رو بررسی کردن

تعرفه ها با اینکه با هیچ بیمه ای قرارداد ندارن خیلی معقول هست، 

چون کار تیمی هست دائم مسائلی که باید چک می‌شه از چند تا فیلتر

روزای تعطیلی اگر 2 روز پشت سر هم باشه، حتما یک روز موسسه باز هست و اگر دکتر خودم مرخصی باشه کسی دیگه هست کارمو انجام بده، دیگه نگران تعطیلات و نبود دکتر خودم نیستم

از لحاظ به روز بودن پروتکل ها واقعا راضی بودم 

داروخانه تقریبا 90 درصد داروهای کمیاب رو همیشه داره با رعایت زنجیره سرد برای داروهای لازم و خود داروخانه داروهایی که تایید بیمه نیاز داره رو گوشزد میکنه و بعد از تشکیل پرونده تو بیمه دیگه خودشون تایید نسخه های بعدی رو میگیرن

بعد از بارداری هم تمام امکانات ‌‌برای بارداری های پر خطر هست و سرگردون نمیشم واسه سونو و پریناتولوژیست، و برای ویزیت همیشه باردار ها تو اولویت هستن، اگر بدحال باشه آدم که بی نوبت میفرستن پیش دکتر، شماره تماس برای سوالات ضروری شبانه روزی هست، هر چند شبها اگر زنگ بزنی اول یه آقایی جواب میده و اگر خیلی اورژانسی بود به دکتر وصل میکنه

دکتر مردان همسرم خوب بود فقط دکتر سجادی بهتر از ایشون هست به خاطر اینکه اعتماد به نفس کاذب به آقایون نمیدن😉😉😉

اما معایبش، اینه همیشه ممکنه با دکتر خودت نباشی، 

گاهی بعضی دکتر ها تک نفری ویزیت نمیکنن، یعنی تو اتاق تنها نیستی که واسه من مهم نبود زیاد 

خلاصه من راضی بودم خصوصا که دکتر خودم و همسرم اصلا اصلا پولکی نیستن

ولی باید خودت هم بری ببینی شاید خوشت نیاد

اینم بگم هیچ وقت از اول ما اصرار بر میکرو نداشتیم و پشیمون نیستم، درسته سه سال طول کشید از زمان تشکیل پرونده تا نتیجه گیری ولی مطمئن بودم تو هر مرحله بهترین درمان داره برامون انتخاب میشه، البته نه چشم بسته ها کلی تحقیق می کردم می دیدم درست میگن دیگه اعتماد می کردم

سلام دوستان

کسی میدونه واسه خوب بودن وخطی شدن اندومتر واسه اینکه انتقال بدن جنین و به رحم باید چیکار کرد من ماه قبل و دکترم کنسل کرد با اینکه خراش داده بودم و کلی دارو استفاده کرده بودم گفت که مناسب نیس وبهم ال دی داد تا ۱۵ عدد بخورم وباز که پر شدم برم واسه سونو اگه کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه چیکارکنم ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
ببین گلم من راضی بودم به چند دلیل  اولا امکاناتش عالیه، نظم دارم، معطل بودنش معقول هست(قبلا خی ...

خيلي ممنونمممم از توضيح كاملت توكل به خدا خيلي تعريفش رو شنيدم ميرم ايشالله كه منم بزودي به مراد دلم برسمممم بازم مرسي  

خدايا دل همه مونو شاد كن                                                                   https://www.instagram.com/unique_meson/                
خيلي ممنونمممم از توضيح كاملت توكل به خدا خيلي تعريفش رو شنيدم ميرم ايشالله كه منم بزودي به مراد دلم ...

خواهش میکنم عزیزم، ولی باز هم تاکید می کنم حتما ببین دل خودت چه جوریه اونجا، یعنی فقط صرفا به خاطر اینکه من راضی بودم و نتیجه گرفتم نباشه 

حتما حتما خودت رو اونجا در نظر بگیر

سلام دوستان کسی میدونه واسه خوب بودن وخطی شدن اندومتر واسه اینکه انتقال بدن جنین و به رحم باید چیکا ...

گلم پیاده روی و آب زیاد و میوه زیاد

گوجه فرنگی و لوبيا سبز هم دوستان خیلی نتیجه گرفتن ازش 

اگر لووتیروکسین مصرف نمی کنی، شیر سویا هم عالیه

مصرف آب رو خودم تاثیرش رو دیدم

نه ديگه جنين ندارم متاسفانه انتقالي هم دركار نيست برا اقدام معمولي چون من ديگه از ميكرو ك نتيجه ...

عزیززززززم😢😢😢درکت میکنم هم حال روحتو هم جسمت. .  بخدا منم خسته ام از خودم از زندگیم از این ازدواجی که کردم تا به خوشبختی برسم ولی زندگیمو تباه کرد ... حوصله هیچکس و هیچ چیز رو ندارم خونه خودم از تنهایی کلافه ام میام خونه پدرم از شلوغی کلافه میشم و زود برمیگردم .. نمیتونم بهت بگم امیدت بخدا باشه چون خودم هیچ امیدی به خدا ندارم احساس میکنم انقدر ازم بیزاره که تا اسمشو  صدا میزنم دست میزاره روی گوشش که صدامو نشنوه😢😢😢 هرشب فقط میگم خدایا هیچی ازت نمیخوام فقط صبح رو نبینم ..

ماهم زن هستیم با یک دنیا حس مادرانگی و عاطفه ولی انقدر این حس توی وجودمون  سرکوب شد که تبدیل شدیم به این موجودات پژمرده  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊