2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست

کلا اکثر متخصصای نازایی به حفظ ژن اهمیتی نمیدن فقط میخان طرف رو زودتر به نتیجه برسونن شایدم ۰ون درصد موفقیت تو سن بالا کمه کار درستی میکنن

ولی اخرش بهم گفت خاستی انتقال بدی اینبار سرم بگیر ولی نتیجه مشخصه انتقال میدی مثبت میشی و دوباره سقط میشه! شاید تو ماههای بالاتر ولی 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی عزیزم از راهنماییت صبح منشیش جواب میده؟به نظرت زنگ بزنم همون روز نوبت میده بهم؟

اره چهارشنبه صبح زنگ بزن واسه همون دوز نوبت میده معطلیش ولی زیاده

اگه نصر قبولت میکنه ویزیت اونم برو خودت مقایسه کن نصر انتقالش خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا بهش گفتم حیفه من بچه از خودم نداشته باشم عاقل اندر سفیه نگام کرد حوصله نداشتم براش توضیح بدم ...

ببین یه بسته جنین عالی داری، بعد از تعیین تکلیف تیروئید اونها رو انتقال بده ان شاالله مامان میشی به چیز دیگه هم فکر نکن

طرازی دکتر با تجربه ایی هست ولی به شدت اهل محکم کاری زیاد هست و کار بدون ریسک، اینو از نحوه تجویز داروهاش میگم و توصیه به بیمارهاش، که اصلا هم بد نیست، دوست داره بیمارش نتیجه بگیره یا اگر حامله هست جای اما و اگر براش نمیذاره و با وسواس زیاد دارو میده

اما در مورد جنین های شما به خدا حیفم میاد انتقال ندی، یه جاهایی یه کم ریسک لازمه

شک ندارم ریسکش زیاد نیست، اگر بود بقیه متخصص ها هم قاطعانه منصرفت می کردن

خب دختر گل بگو دگزا داشتی، این خودش باعث آزاد سازی تخمک میشه  نه سونو نمی خواد، من فکر کردم هی ...

عه دگزا باعث ازادسازي ميشه؟؟ چ جالب نميدونستم، آمپول نبودااا، قرص بود اونم نصف قرص،ده شب دارم، واقعا باعث ازادسازي ميشه؟؟؟

...
کلا اکثر متخصصای نازایی به حفظ ژن اهمیتی نمیدن فقط میخان طرف رو زودتر به نتیجه برسونن شایدم ۰ون درصد ...

بابا حداقل بگو ایشالا می مونه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دیگه طرف خودش می دونه امکان هر چیزی هست و به اندازه کافی استرس داره، حداقل نا امیدش نکن 

حرارت سونو ؟؟؟؟؟؟؟     محیا سونو حرارت نداره دختر. تو چرا دوباره اینقدر دچار استرس شدی؟

صنم ميبيني باز قاطي كردم درد تخمدان منجر ب فعال شدن يك استرس شد، والا حرارت سونو رو هم از ي دكتر احمقي شنيده بودم سابقا طي اين پروسه، اونم رفته تو مُخم يه سونو راحت نميتونم بعد اقدام برم ببينم اون تخمكه بالاخره ازاد شده يا نه

...
ببین یه بسته جنین عالی داری، بعد از تعیین تکلیف تیروئید اونها رو انتقال بده ان شاالله مامان میشی به ...

حس کردم خیلی درگیر اسمهاست

چون گفت رحمت بررسی شده؟ هیسترو شدی؟

گفتم‌ پارسال آصف عملم کرد واسه فیبروم هیسترو هم کرده گفت پس هیچی دیگه رحمت اوکیه یا تا اسم زرنانی اوروم کلا سنگرشو عوض کرد 

دکتر بدی بنظر نمیاد ولی واقعا در اون اشلی که ازش تعریف میکنن نیست بنظرم 

بهش گفتم پس فرق من با اونی که همسن منه و میره پانکچر و هیچ جنینی تشکیل نمیشه چیه؟ گفت هیچی فقط اون از تو خوش شانستره چون تکلیفش از اول مشخصه!

من این حرفشو قبول ندارم

بهرحال هر قاعده کلی استثنا هم داره 

کلا اکثر متخصصای نازایی به حفظ ژن اهمیتی نمیدن فقط میخان طرف رو زودتر به نتیجه برسونن شایدم ۰ون درصد ...

وااا چ دكتري يعني چ ك قطعانه تو كار خدا دخالت ميكنه يعني ك چي خب وقتي يكي جنين با كيفيت داره اين مزخرفات چيه

...
صنم ميبيني باز قاطي كردم درد تخمدان منجر ب فعال شدن يك استرس شد، والا حرارت سونو رو هم از ي دكت ...

محیا جان سونو 4 بعدی حرارت روی پوست جنین ایجاد میکنه، ولی سونولوژیست کاملا بلده چه جور پروب رو نگه داره که به بچه آسیب نزنه، سونو دو بعدی که میریم حرارت کجا بود آخه 

ولی لازم نیست بری، با پولش برید رستورانی چیزی یه کم حال کنین

آره گلم باعث آزاد سازی میشه، خیالت راحت راحت، سونو و اینا هم لازم نیست 😉😉😉😉

مرسي زينبي خيلي لطف كردي اصلا نميدونستم خيلي درگير بودم، لطف كردي گفتي، انشالله صحيح و سلامت نيني گلتو بغل بگيري و برا ماهم دعا كن، ميگم اين كه ٥ تا قرص داده كه از ٥سيكل تا ١٥ سيكل شبي نصف بخورم به مدت ده شب يعني برا همين بوده كه ازاد بشه؟ اونوقت اين مثل هاش سي جي نيست كه معلوم بشه كِي ازاد ميشه؟؟؟

...
وااا چ دكتري يعني چ ك قطعانه تو كار خدا دخالت ميكنه يعني ك چي خب وقتي يكي جنين با كيفيت داره اين مزخ ...

من باهاش صمیمی حرف زدم که رحت باشه هرچی تو ذهنشه بریزه بیرون 

دکتر بدی نیست ولی تو چارچوب و کلیشه جلو میره

من قبل پانکچر بدتر از ایناشو شنیدم خواهر 

دکتر نصر بمن گفت بیا بنویسم امضا کنم ۲۰ تا تخمکم بدی همش پوچه جنینی تشکیل نمیشه

ولی خدایی که منو تا اینجا اورد بقیشم بلده ببره اگه بخاد البته

حس کردم خیلی درگیر اسمهاست چون گفت رحمت بررسی شده؟ هیسترو شدی؟ گفتم‌ پارسال آصف عملم کرد واسه فیبر ...

چه میشه کرد خواهر هر کسی مزایا و معایبی داره، گل بی عیب خداست

بالاخره کلی از بچه ها پیش ایشون نتیجه گرفتن

واسه همینه میگن ارتباط برقرار کردن خیلی مهمه حتی به نظرم بخش مهمی از درمانه

مرسي زينبي خيلي لطف كردي اصلا نميدونستم خيلي درگير بودم، لطف كردي گفتي، انشالله صحيح و سلامت نيني گل ...

آره گلم برای آزاد سازی بودن

در مورد زمانش نه نمی دونم ولی خیلی شبیه تخمک گذاری طبیعی هست، در واقع هر وقت تخمک به بلوغ رسید آزاد میشه 

فکر کنم با این درد که گفتی الان در حال آزاد سازی باشه 

حتما عزيزم خیلی دعا می کنم برای شما و همه دوستان

حالا برو دختر واسه اقدام، اگر هنوز بیداره 🙈🙈🙈🙈