2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
خیلی سخته عزیزم😔 اینکه بعد نازایی باردار میشی و تازه میخوای احساس خوشبختی و خوشحالی داشته باشی ولی ...

اره واقعا منکه با گذشت ۶ماه هروقت یادش میفتم زار زار گریه میکنم😭😭

ممنون عزیزم همچنین😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره واقعا منکه با گذشت ۶ماه هروقت یادش میفتم زار زار گریه میکنم😭😭 ممنون عزیزم همچنین😍😍

ان شالله به زودی نی نی سالم میاد تو دلت تا یکم از سختی هایی که کشیدی و بتونی فراموش کنی🙏🏻

💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم،،انشالله خدا ارزوی همه رو براورده کنه

الهی آمین عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
😊😊😊😊😊نمیدونم تا حالا تجربش نکردم 🤣🤣🤣🤣 فقط یه بار که خیلی حرصی بودم از جواب منفیش خودم خط د ...

اره واقعا تو روحش😒ان شاءالله هر چه زودتر تجربه کنی عزیزم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
انشالله،،عزیزم منم این بلا سرم اومد دفعه اول با وجود اینکه جنین همه چیزش خوب بود قلبش میزد ولی تو هش ...

عزیزم ۱۷ ساله منتظری؟؟؟؟ واقعا درکت میکنم خیلی خیلی سخته😔😔منم 13 ساله چشم انتظارم.ان شاءالله خدا خودش نظر رحمت بهمون کنه

عزیزم ۱۷ ساله منتظری؟؟؟؟ واقعا درکت میکنم خیلی خیلی سخته😔😔منم 13 ساله چشم انتظارم.ان شاءالله خدا خ ...

اره عزیزم اخر شهریور میشه ۱۸سال،،،خیلی سخته نمیدونی چقد زخم زبون شنیدم ومیشنوم،،،از خدا میخام هرچه زودتر به انتظارهمه پایان بده ودل همه رو شاد کنه😭😭دلم خیلی گرفته همیشه تو تنهاییم میشنم وگریه میکنم تا سبک بشم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گلم شاید آزمایش های دیگه داری که گفته ناشتا، وگرنه باید واسه سونو کلی آب و چیز شیرین بخوری تا بچه ها ...

زینب جان دکتر طرازی برام نوشته پرولوتون ۵۰۰ ، هر ۱۲ روز 

بدخط نوشته .

نمیدونم کامل باید بزنم یا نصفه؟

اصلا حرفی از نصفه نزد ها.

چون دیدم بعضیا اینجا میگن گفتم بدونم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره عزیزم اخر شهریور میشه ۱۸سال،،،خیلی سخته نمیدونی چقد زخم زبون شنیدم ومیشنوم،،،از خدا میخام هرچه ز ...

الهی عزیزم میدونم واقعا سخته 😔😔 درکت میکنم ان شاءلله خدا به حق شش ماهه علی اصغر در رحمتش واسه ما هم باز شه و دامنمون سبز شه🙏🙏🙏🙏

الهی عزیزم میدونم واقعا سخته 😔😔 درکت میکنم ان شاءلله خدا به حق شش ماهه علی اصغر در رحمتش واسه ما ه ...

مرسی فدات ،انشالله انشالله انشالله

زینب جان دکتر طرازی برام نوشته پرولوتون ۵۰۰ ، هر ۱۲ روز  بدخط نوشته . نمیدونم کامل باید بزنم ...

عزیزم من کامل میزدم. بعدم نصفه باشه داروخونه رو جلد دارو مینوسه نصفه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اره عزیزم اخر شهریور میشه ۱۸سال،،،خیلی سخته نمیدونی چقد زخم زبون شنیدم ومیشنوم،،،از خدا میخام هرچه ز ...

خدایا تویی تکیه گاه من در هر گرفتاری و تویی امید من در هر سختی 

چه بسیار گرفتاری که ناتوان شود از ان دل و کم شود در ان چاره ویاری ندهد در ان خویش و بیگانه و شماتت کند بدان دشمن وخسته ام کند در ان 

و من ان را به درگاه تو اوردم و شکوه اش به تو کردم و به جز تو از دیگران رو گرداندم 

تویی سرپرست هر نعمت و صاحب هر حاجت و سر حد بی نهایت 

یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یاالله یاالله یا الله 

به ندای دوستانم لبیک گو و مادر شدنشان را به تاخیر مینداز خلقت سزاوار توست یا ارحم الراحمین 

به دلت بد راه نده برای الماس شدن تراشیده شدن و ضربه دیدن کوچکترین کار هست افرینش دست من و تو نیست دست خداست کسی که طعنه میزنه خدارو زیرسوال میبره نهمن و تورو 

منم ۱۸ ساله منتظرم خدا بزرگه صبرشم زیاده ان شاءالله که ناامیدمون نمیکنه

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 
عزیزم من کامل میزدم. بعدم نصفه باشه داروخونه رو جلد دارو مینوسه نصفه...

عزیزم شما ۵۰۰ داشتین؟ 

آره من نتونستم بخونم ، حتما اونا میتونن.

اگر گیر نیوردم و ایرانیش ک میگن ۲۵۰ هست بود ، بگیرم؟

مرجان جون راستی گل دخترت خوبه؟ همه چی اوکیه؟

از زایمانت با دکتر طرازی راضی بودی؟

کدوم بیمارستان بود و هزینش رو اگر دوست داری بگو.

ممنون میشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جان دکتر طرازی برام نوشته پرولوتون ۵۰۰ ، هر ۱۲ روز  بدخط نوشته . نمیدونم کامل باید بزنم ...

عزیزم دکتر برام امروز پرولوتون ۵۰۰نوشته ازکجا خریدی؟امپولیه ک راحت گیر نمیاد یا نه اینطور نیست؟داروخونه خود دکترم تموم کرده بود 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انشالله،،عزیزم منم این بلا سرم اومد دفعه اول با وجود اینکه جنین همه چیزش خوب بود قلبش میزد ولی تو هش ...

عزیزم الهی که همین امسال باردار بشی و تموم این سختی هایی که کشیدی تموم بشه

گلم تو این مدت همه چی رو بررسی کردین؟