2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام به خانمای گل و عزیز میگم انتقال جنین معمولا رو چندم پریدی هست ؟؟ توماه صفر بیفته عیبی نداره ...

سلام عزیزم بستگی داره، مثلا من روز 21 انتقال دادم، بعضی دوستان روز 14 و... به رحم بستگی داره که به ضخامت خوب و تری لاین منظم برسه

عیب که اصلا نداره، بیشتر دلی هست، همون خون ریزی و صدقه خوبه، ببین حس خودت چی میگه، چون حس آدم خیلی مهمه

سلام بچه ها، يه سوال ايا براي ماها كه همسرامون ضعيفن بعد از نزديكي يكي دو ساعت بعد اون مايع مني كه ...

سلام عزیزم، بعد از دوساعت اشکالی نداره ولی به پوزیشن بستگی داره، من به پهلو می خوابیدم شبها، تقریبا کمترین میزان می‌ریخت بیرون ولی اگر بالش زیر کمرم میذاشتم هیچی اون تو نمی موند🙈🙈🙈🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جون فکر کنم نسبت به اینکه احتمال هایپری هست یا نه فرق میکنه بمن اول سیکل نسخه کرده بودن پریگنی ...

مرسی تاراجون.کی اقدام میکنی دوباره؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
می فهمم چی میگی ما یه نفر تو فامیل هست به همه گیر میده زود بچه دار بشن، به منم گیر میداد، واسه تولد ...

حتما عزیزم. دقیقا زخم زبون بده. انگار ما نمیفهمیم ک دلمون و زندگیمون بچه میخواد بقیه بیشتر میفهمن وظیفه خودشون میدونن بگن، روش شانگهای چیکار میکنن زینبی جان؟

تو میدونی چرا تخمک پوچ‌میشه؟ اخه مگه میشه با تخمک پوچ سر وقت پری شد؟ من دقیقه پریودام

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ببین عزیزم اول از همه با قرص اف اس اچت کم کن بعدش اگه میشه همزمان رو خودت و رو شوهرت کار کن تاپیک س ...

مرسی عزیزم.چ قرصی هست برای پایین اوردن اف اس اچ . این دکترا تهرانن؟؟ 

گلم اسم هاي مختلف داره، ازhcg بگیر، تا دکاپپتیل(دیفرلین) و... چند تا دیگه الان خاطرم نیست 🙈🙈🙈

مرسی از همه و از شما که جواب دادین.یادم اوردین اچ سی جی بود مال من

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما عزیزم. دقیقا زخم زبون بده. انگار ما نمیفهمیم ک دلمون و زندگیمون بچه میخواد بقیه بیشتر میفهمن وظ ...

تو روش شانگهای یه کاری می کنن تعداد تخمک کم در حد یکی دو تا تشکیل میشه ولی با کیفیت و چند بار پانکچر می کنن تا تعداد مناسب جنین تشکیل بشه، بعد که مثلا 6_7 تا جنین تشکیل شد و فریز کردن بعد انتقال میدن 

تو روش شانگهای یه کاری می کنن تعداد تخمک کم در حد یکی دو تا تشکیل میشه ولی با کیفیت و چند بار پانکچر ...

مرسی عزیزم.واقعا؟ پس چرا کلینیک بهم نگفتن، یعنی جاهای خاصی فقط انجام میدن؟ 

حتما عزیزم. دقیقا زخم زبون بده. انگار ما نمیفهمیم ک دلمون و زندگیمون بچه میخواد بقیه بیشتر میفهمن وظ ...

راستی گلم آزهای هورمونی رو جای معتبر دادی؟ 

تو سونو روز دوم و سوم پری فولی آنترال داری؟ 

مرسی عزیزم.واقعا؟ پس چرا کلینیک بهم نگفتن، یعنی جاهای خاصی فقط انجام میدن؟ 

آره گلم، مهارت دکتر باید بالا باشه، ابن سینا و رویان انجام میدن ولی اول باید fsh بیاد پایین

فکر کنم لی لا جون می تونه کمکت کنه در مورد داروی پایین آورنده fsh

منم تو شهر خودم انتقال نمیدم، قراره بخرم با خودم ببرم که سه روز اونجام استفاده کنم 

خوب میکنی بعد انتقالت فقط ۳ روز میمونی 

منم گفتم ۳ الی ۵ روز بمونم

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.