2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
هربار چک کردم تیروئیدم 3 بود نه بیشتر نه کمتر. خوب اگر سقط سه ماهه اول ربطی به ایمنی نداره و جنین ه ...

ثمین جان اگه وزنت بالاس کم کن 

دکترم بمن نگفت وزن کم کن ولی متخصص تیرویید گفت وزنتو کم کن بهت کمک میکنه من یک هفتس شروع کردم و تا قبل انتقال میخام ده کیلو کم کنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

انشاالله عمل بعدي واسه زايمانته كه ني ني رو ببيني 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته پیش رفتم سونو برای قلب تقریبا ۴۱ روز بعد انتقالم ولی متاسفانه ساک بارداریم خالی بود

خيلي ناراحت شدم عزيزم انشاالله خدا يه دوقلو بزاره تو دلت 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

انشالله که خیره برات خواهری.اینجوری حداقل ادم خیالش راحت تره .دردجسم خوب میشه ولی درد روح خوب نمیشه خداروشکر تا اینجا خوب پیش رفته برات.تهوع هم تحمل کن چاره ای نیست قراره دردونتو بغل کنیا کم چیزی نیست ی کم سختی لازمه خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم یه سوال داشتم  یکی از دوستان من میخواد لاپرا بشه میخواد بدونه رویان هم لاپرا م ...

گلم اونجا لاپرا در حد وسیع انجام نمیشه ولی برای کارهای محدود انجام میدن

نوبت دهی تلفنی هست و اینترنتی

حضوری اذیت میشه و لزومی نداره

دوستانی که تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین یک هفته میگذره از انتقالم، آی وی اف کردم 3 تا جن ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارک باشه 

احتمالا لانه گزینی هست ولی زنگ بزن مرکز پروژسترون‌ت رو زیاد کنن و اگر آسپرين داری قطع کنن

انشالله که خیره برات خواهری.اینجوری حداقل ادم خیالش راحت تره .دردجسم خوب میشه ولی درد روح خوب نمیشه ...

خیلی دعا کن ثمین جان واقعا از لحاظ روحی کم آوردم

اگر بچه م سالم باشه و بیاد بغلم ارزش داره ولی تا حالا دلم خون شد از استرس چیزای جدید و عجیب غریب

واقعا دعا نیاز دارم😭😭😭😭

ان شاالله خدا از دلت بشنوه 

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سرحال باشین.به مامانای جدید تبریک میگم و به مامانای چشم انتظار آینده خداقوت .امیدوارم همگی هر چه زودتر به صلاحمون بشه یه نی نی خوشکل و نانازی😍

زینب جان عزیزم ان شاءالله شمام بقیه بارداری تو به خوبی و خوشی سپری کنی گلم و نی نی خوشکل رو تو  بغلت بگیری و واسه ماها هم دعاکنی😍

دوستان من ک زورم ب میکرو نرسید دوباره طبیعی دارم اقدام میکنم😂خیلی الکی خوشما😄 ی سوال دارم

روز سیزدهم قاعدگی رفتم سونو فولی ۱۹ سمت چپ و ۱۴ سمت راست داشتم ـ ضخامت اندومترمم ۸ بود . بنظرتون اینا مناسب هستن واسه بارداری؟ امپولhcg امروز ک روز ۱۴ بود دو تا زدم . دیشب و امشب و فردا هم اقدام . 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
گلم قرصش دوزش بالاست، خصوصا که مشکل انعقادی داری خوب نیست همون آناناس طبیعی بخر و بعد از انتقال طی ...

من همون اناناس رو خوردم موقع انتقال یکی بهم گفت خوبه ولی خوندم دهاته رحم رو نرم میکنه! اگه اینطور راشه واسه روز انتقال فقط خوبه

خیلی دعا کن ثمین جان واقعا از لحاظ روحی کم آوردم اگر بچه م سالم باشه و بیاد بغلم ارزش داره ولی تا ح ...

قوی باش زینب جان سختیهاشو رد کردی دیگه عزیزم