2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خیلی سخته نگاه ها و زخم زبون ها یک طرف زجر درمان یک طرف انتظار بیهوده همه آزار دهنده هست وقتی د ...

تبليغاتشونه و نميفهمن كه با اين به اصطلاح تبليغات دارن با روح و روان ادم ها بازي ميكنن، شما ميتوني اهدايي بپذيري؟ ميخوام فكرات رو در موردش بدونم

...
مرجان جون اصلا قلبش تشكيل نشد. علت چي ميتونه باشه؟ همون سونوي ساك هم من شك كردم چون 5 هفته و دو روز ...

چون نوشته بودین آسپرین و آنوکسا داشتین چرا اینجوری شره ، فکر کنم چون اصلا قلب نبوده دلیلش غلظت نبوده.

دلیلشو نمیدونم راستش

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا داروها بهت نساخته  مگه روزای ۶ سیکل و ۱۰ سیکل سونو نشدی زودتر معلوم بشه دارو خوب حواب ...

نه فقط ٢ سيكل كه دارو داد و ١١ سيكل رفتم كه اينجوري بود شرايط براي شما خوب شد؟

نه دقیق نمیدونم ولی بعضیا میگن تغذیه و ورزش نکردن باعث میشه اگه مادرزادی باشه که هیچی اخه من تو ف ...

دقيقا منهم فعلا كه فاميل درجه يكي ندارم كه تخمك بيكيفيت داشته باشه و باردار نشه اصلا امكان نداره باور نميكنم مزخرفات دكتر درست باشه ميدوني وقتي گير ميكنن اونجوري ميخوان حل كنن خيلي سخته دارم ميميرم زندگي ندارم نميدونم چ كنم ميخوام يه چن مدت بيخيال شم اگه خدا كمك كنه

...
تبليغاتشونه و نميفهمن كه با اين به اصطلاح تبليغات دارن با روح و روان ادم ها بازي ميكنن، شما ميت ...

راستش من خودم میگم تا اخرین مرحله از خودم استفاده میکنم

تا جایی که توان دارم اگه باردار شدم که خوبه

اگه دیگه فرصتی نداشته باشم اهدایی میگیرم

چاره چیه

شایدم نگیرم هیچ وقت نمیتونم تصمیم بگیرم

نمیدونم

💔
دقيقا منهم فعلا كه فاميل درجه يكي ندارم كه تخمك بيكيفيت داشته باشه و باردار نشه اصلا امكان ...

دکتر شما کی بوده؟

چرا پیش یکی دیگه نمیری تا نظرشو بدونی؟

میخوایم بیخیال باشیم ولی تمام لحظات زندگیمون به یادشیم 

عمرمون و جوونیمون به غصه و دکتر و دوا گذشت

دیشب از خدا خواستم بمیرم و راحت شم 

واقعا روحم خسته شده

💔
سلام گلم خوبی؟؟ شما ضخامتتون با لتروزول تغییر کرد؟؟ به امیدخدا این ماه انتقال داری؟؟ @انتظار_؟ &n ...

سلام عزیزم،دیروز ۲ پریودیم بود دیشب شروع کردم لتروزول،سه شنبه آینده سونو دارم ببینم چی میشه

اینبار قرص کیوتن،فرتیل سی ام،امگا ۳،ویتامین ایی،آ اس آ،نشاسته دارم میخورم شاید  با اینا جواب گرفتم

راستی واسه روز ۶،۷ پریودی واسم سینال اف نوشته اونا هم باید بزنم

ممنون عزیزم مال منم بالاست فکر کنم و اصلا لک ندیدم شما خونه سقط کردی یا بیمارستان؟ داروهام کیوتن ...

من خونه سقط كردم با قرص سايتوتك 

منظورم اينه بيس سيكلت روي پيورگان بود يا چيز ديگه؟ چون واسه ذخيره پايين و سنهاي بالا ميگند پيورگان بهتر جواب ميده.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دكترم خودشم تعجب كرد گفت سه تا بلاست يكيش گرفت اونم اينجوري چون اگه اصلا نگيره بحث ميره رويعدم پذيرش ...

خب اگه میدونی مشکلت چیه که به دکتربگو.جاریم قلب جنین تشکیل نشد ولی فوری باردارشدوسالم الان بارداره تازه اولش نمدونست وقتی رفت توچهارماه فهمید

چون نوشته بودین آسپرین و آنوکسا داشتین چرا اینجوری شره ، فکر کنم چون اصلا قلب نبوده دلیلش غلظت نبوده ...

اره ساك تا 27 ميليمتر هم رشد كرد پس شايد مشكل انعقاد نبوده 

نميدونم والله اكثر دكترا ميگن بد شانسيه و مشكل كروموزومي داشته ديگه تكرار نميشه مثبت فكر كن و جنينهاي باقيمونده رو انتقال بده از دل ما خبر ندارن چه آشوبيه توش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
راستش من خودم میگم تا اخرین مرحله از خودم استفاده میکنم تا جایی که توان دارم اگه باردار شدم که خوبه ...

مسئله اينه كه آدم اون اخرين لحظه رو نميدونه كِي هست من دوبار پانكچر شدم احساس ميكنم تواني براي بار سوم ندارم تازه خيلي هم ميترسم ميگن خطرناك هست نميدونم چن بار ميشه پانكچر كرد خيلي ناراحتم خب و گيج شدم از. طرفي هم ميترسم خيلي ب تعويق بندازم نميدونم چي درسته چي غلط

...
مسئله اينه كه آدم اون اخرين لحظه رو نميدونه كِي هست من دوبار پانكچر شدم احساس ميكنم تواني براي بار س ...

حق داری

خیلی سخته

کاش خدا یک نگاه به ما میکرد و مارو نجات میداد

ان شالله بار اخرته و این سری صحیح و سلامت باردار میشی

💔