2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم دکترم گفت وقتی از ۱۱ تا فولیکول ۱ جنین تشکیل شد یعنی بی کیفیت بودن من وزنم ۵۳ قدم ۱۶۳ ...

ذخيرت كم نيست شايد نسبت به سنت كم باشه ولي در كل ذخيره كمي محسوب نميشه

نميدونم چرا بهت اينجوري گفته اخه تشكيل نشدن جنين كه فقط بخاطر كيفيت تخمك نيست ممكنه مشكل از اسپرم بوده 

آزمايش اسپرم خوب بود؟ 

از دست اين دكترا من 7 تا تخمك دادم بعد چون هر 7 تاش جنين شد گفتن اسپرما خوب بوده! اسپرما به پروسس خيلي عالي جواب داده!! از دست اين دكترا چه كنيم؟

من پاكروش رو براي ميكرو نميپسندم ولي بعضيا با دارو درماني ازش جواب گرفتن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ذخيرت كم نيست شايد نسبت به سنت كم باشه ولي در كل ذخيره كمي محسوب نميشه نميدونم چرا بهت اينجوري گفته ...

نه عزیزم همسرمم ضعیفه

و اول فکر میکردیم مشکل فقط اینه

ولی بعد از پانکچر دکتر گفت که تخمکات بی کیفیت بودن با توجه به امپولایی که زدی باید بهترین تخمک هارو داشتی

بخدا دیشب تا صبح نخوابیدم تپش قلب داشتم

این فکرها یک طرف زجر و فکر خیال سقطی که باید بکنم یک طرف انتخاب مرکز یا دکتری که از این به بعد کارامو ادامه بدم نمیذاشتن بخوابم

چرا خدا مارو نمیبینه

خیلی خستم

ببین من تحقیق کردم به این چندتا دکتر رسیدم

پاکروش و عارفی

مرکز صارم

میردامادی

نصر ( میگن موفقیتش بالا ولی پیشنهاد اهدایی میده) برای همین پشیمون شدم

💔
خوب بوده که.نمیدونم پس.چون یه باری دکترگفت نطفه ضعیف .اهن تیروییدراهم گفت.باعث قلب تشکیل.نشه.بازم نم ...

دكترم خودشم تعجب كرد گفت سه تا بلاست يكيش گرفت اونم اينجوري چون اگه اصلا نگيره بحث ميره رويعدم پذيرش رحم و  لوله هيدرو .. ولي خب يكيش گرفته بود

بعدم گفتن بدشانسي بوده و تكرار نميشه و دنبال علت نباش اگه دوباره تكرار شد برو دنبال علت!! من گفتم وقت ندارم يبار ديگه تكررا بشه تازه بيفتم دنبال علت
خودم رفتم دكتر غدد و آزمايش و سونوگرافي تيروئيد 

آزمايشام همش اوكي بود ولي يك ندول تو سونو كشف شد كه نمونه برداري كردن ازش هفته بعد جواب ميدن 

دكتر غدد گفت دفعه بعد سرم بگير چون خود ايمني رو داري البته سقط سه ماهه اول رو گفت علت خود ايمني نداره يا مشكلات كرموزوميه يا تيروئيد البته كه من خودم فر ميكنم مشكل از انعقاد خون شديدمه چون نمونه كه ميگيرن تا ميزنن روي لام سريع خشك ميشه  

نه عزیزم همسرمم ضعیفه و اول فکر میکردیم مشکل فقط اینه ولی بعد از پانکچر دکتر گفت که تخمکات بی ...

عزيزم ميدونم چه حالي داري همه اين روزها و دردها رو گذروندم خيليا با قطع داروها خوبخود سقط كردن همه مثل هم نيستن اگه جفت خيلي بالا نباشه و از قبلش در حال جدا شدن باشه خودش دفع ميشه نگران ايناش نباش. مال من خيلي سخت دفع شد چون يك لكه هم نديدم تو بارداري و جفت بالاترين جاي ممكنه بود.

توكل كن بخدا انشالله دفعه بعد برات ميمونه
داروهاي پانكچرت چيا بودن؟ دكترت كيه؟ 

نه عزیزم همسرمم ضعیفه و اول فکر میکردیم مشکل فقط اینه ولی بعد از پانکچر دکتر گفت که تخمکات بی ...

راستش منم با همين حرفايي كه به شما گفتن درگيرم يعني همين ب من هم گفته شد تازه من جنين برام تشكيل ميشه ولي ميگن ضعيفه فكر كن دوازده جنين تشكيل شد ولي گفتن همه ضعيف واقعا بريدم ديگه طاقت ندارم ميخوام بيخيال بشم و زندگي كنم عمرم فنا شد ولي گويا ماهيت موضوع طوريه كه نميشه بيخيال شد، از طرفي توان روحي ادامه دادنشو ندارم اهداي يعني چي واقعا قابل باور نيس نميفهمم خدايا اخرش اينو بايد ميشنيدم تازه دكتره گفت برو دعا كن با اهدا بشه خوشحال باش وگرنه از اس پ ... باشه كه اونم برات نميشه الان من يك ديوانه هستم يك مرده متحرك يك بال و پر شكسته 

...
والا منم دستشویی ایرانی فقط می تونم برم از دکتر پرسیدم گفت سعی کن فقط بیشتر فرنگی بری، تا ایرانی&nb ...

انشاءالله خیره،ببخشید زیاد سوال میکنم الان تو این هفته ها با استراحت طولش بیشتر میشه یا نه؟اصلا امکان داره زیاد شه با استراحت؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزيزم ميدونم چه حالي داري همه اين روزها و دردها رو گذروندم خيليا با قطع داروها خوبخود سقط كردن همه م ...

ممنون عزیزم

مال منم بالاست فکر کنم و اصلا لک ندیدم

شما خونه سقط کردی یا بیمارستان؟

داروهام کیوتن ویتامین دی و ای فولیک اسید پودر اینوفولیک امپولام هاچ ام جی بود و یک سری امپول دیگه اسمش یادم نمیاد

مرکز حضرت مریم ساری میرفتم

💔
راستش منم با همين حرفايي كه به شما گفتن درگيرم يعني همين ب من هم گفته شد تازه من جنين برام تشكيل ميش ...

خیلی سخته

نگاه ها و زخم زبون ها یک طرف

زجر درمان یک طرف

انتظار بیهوده

همه آزار دهنده هست

وقتی دکترم خیلی راحت بهم گفت اهدایی من ماتم برد

دهنم خشک شد حتی نتونستم کلمه ای دیگه بگم

چقد راحت حرف میزنن

بیخودی میگن نازایی وجود نداره

زمانی از تخمک و اسپرم خود زوج استفاده نشه و از یکی دیگه بگیرن بنظرم بازم نازاییه

💔
نه عزیزم همسرمم ضعیفه و اول فکر میکردیم مشکل فقط اینه ولی بعد از پانکچر دکتر گفت که تخمکات بی ...

شما ميدوني چ چيزب ممكنه باعث تخمك بيكيفيت بشه؟؟دكتر ميگه مادرزاديه😳

...
شما ميدوني چ چيزب ممكنه باعث تخمك بيكيفيت بشه؟؟دكتر ميگه مادرزاديه😳

نه دقیق نمیدونم

ولی بعضیا میگن تغذیه و ورزش نکردن باعث میشه

اگه مادرزادی باشه که هیچی

اخه من تو فامیلای خودم هیچ کس و ندارم که بچه نداشته باشه یا سخت بچه دار شده باشه جز من

💔