2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
منم شکمی ولی همون جا دکتر سونو گفت چون دوقلو هست  باید سرکلاژ بشی  فرداش رفتم پیش دکتر ز ...

عزيزم دوقلوهات تو يه كيسه ان يا دو تا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه 80میلیون توتال بود فکر کنم 20میلیون در هر میلی لیتره.مثلا چه بررسی زینب جان؟

آها پس لب مرزه الیگو اسپرمی هست 

اگر توتال بود یعنی الیگواسپرمی محسوب می‌شد رسما و باید آزمایش azf میداد،یا آزمایش بررسی استروژن مایع منی ولی الان بعیده لازم باشه 

دوتا 

به سلامتي 

جنسيت شون مشخص شده ؟تو چند هفتگي مشخص شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یک دنیا ممنون عزیزم، حالا منم این چند وقت رو پشت سر بذارم ببینم چی میشه، اگه از حاملگی پر خطر در اوم ...

۱یشالا زودتر زودتر خوب بشی عزیز دلم ی بارداری خوبو راحت  داشته باشی😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام عزیزم والا منم نمی دونم دیگه چی خطرناک هست چی نیست چون هیچ درد و علائم عجیبی نداشتم ولی طول سر ...

ای وای حالا باید سرکلاژ بشی؟؟

فردا میرم توکل به خدا

سونو طول سرویکس و ده روز پیش انجام دادم خدا رو شکر نرمال بود دیروز دیگه طاقت نیاوردم رفتم ی سونوگرافی شبانه روزی پیدا کردم رفتم پیشش گفت من هماتومی نمیبینم برام عجیبه چطور هماتوم به اون بزرگی رو میتونه نبینه اگه هم بر طرف ‌شده پی چرا این لکه بینی لعنتی تموم نمیشه

خدا جونم شکرت...
منم شکمی ولی همون جا دکتر سونو گفت چون دوقلو هست  باید سرکلاژ بشی  فرداش رفتم پیش دکتر ز ...

سلام

میتونم بپرسم هزینه سرکلاژتون چقدرشد وتوکدوم بیمارستان انجام دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای وای حالا باید سرکلاژ بشی؟؟ فردا میرم توکل به خدا سونو طول سرویکس و ده روز پیش انجام دادم خدا رو ...

آهان گلی پس اگر 10 روز پیش انجام دادی همون شنبه برو

من فکر می کردم کلا تا حالا برات انجام ندادن

هماتوم رو احتمالا نتونسته ببینه

دختر  تو سونو انومالی ۱۸ هفتگی

خدا حفظشون كنه سالم بيان بغلت ❤️

سلام میتونم بپرسم هزینه سرکلاژتون چقدرشد وتوکدوم بیمارستان انجام دادین؟

سلام گلم من شهرستانم 

۱۸۰۰ تو مرکز خصوصی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم