2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
سلام گلم خوبیی 😍کاکلی خوبه🌸😘  ننه سوال دارم ذهنم مشغوله و ترس دارم ،،،ازمایش ا د ر ا ر دادم ...

سلام عزیزم خوبیم.خداروشکر..شما خوبین😚

عزیزم.عفونت ک با انتی بیوتیک رفع میشه نگران نباش..گلبول سفیدونمدونم🙈بذار زینب جون بیادراهنماییت کنه

درباره حرکت هم.خب فسقل هنوز پایینه توقع داری کجا حسش کنی ننه😁 ..برامن یکماهیه تازه اومده محدوده  ناف وبالاتر

براتو فعلا همون.پایین.حس میشه.دردا هم ک بخاطر بزرگ.شدن رحم.هست. معمولا همه دارن..پس استرس ب خودت نده ونگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتربهمون گفت طبیعی نمشیدولی باای وی اف هم فایده نداشت.

شما بار چندمتون بود مگه؟

هر بار آی وی اف فقط سی درصد شانس گرفتنش هست.خیلی از دوستان بار چهارم پنجم یا حتی دوازدهم براشون گرفته.من حودم دوستی دارم بعد از دوازده بار بالاخره براش گرفت و باردار شد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دکتربهمون گفت طبیعی نمشیدولی باای وی اف هم فایده نداشت.

عزیزم خوب احتمالیه دیگه آی وی اف.

به این فکر کن میشد بدتر از اینم بشه.

من هم بار اول مثبت شد هم بار دوم.

ولی بار اول چه فایده. بتایی ک من داشتم تا این زمان که اومدم توی این تاپیک کسی به این بالایی بتا نداشته ، اما سقط شد. قلبش ایستاد. اندازه پول انتقال پول سقط دادم.

۳تا۶ ماه کارم عقب افتاد.

یعنی اگر مثبت نمیشد، خیلی بهتر بود.

پس نا امید نشو ، میتونست بدتر از این باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هفت ساله ازدواج کردیم،پنج ساله همه جوره باهاش صحبت کردم تا راضی بشه پیگیری جدی تر بکنیم،الان که حدود ...

منم‌دقیقا مثه خودتم تازه من هنوز شکر خدا هیچ مشکلی که مانع بارداری باشه برام تشخیص ندادن ولی با این حال شوهرم مثه شوهر توست شایدم یه جورایی بدتر😔😔😔

وای خداراهزاربارشکرعزیزم چقدرخوشحال شدم برات وامیدوار.شوهرم 98درصدابنرماله.یه بارای وی اف کردم که دو ...

عزيزم همسر منم مورفولوژيش ٩٨درصد ابنرماله

اميدت به خدا باشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

عزیزای دلم سلام به روی ماه تک تکتون..... 

خدایا به حرمت این دو معجزه شیرینم قسمت میدم پشت سر هم تک تک دوستای منتظرمو دلشاد کن!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب احتمالیه دیگه آی وی اف. به این فکر کن میشد بدتر از اینم بشه. من هم بار اول مثبت شد هم با ...

دقیقا بلایی که سر من اومد کاش از اول مثبت نمیشدم اگه منفی شده بودم خرااد انتقال دادم نهایتش مرداد دوبار میتونستم برم انتقال ولی الان تازه بعد ۳.۵ ماه از انتقال قبلیم پریود شدم و احتمالا انتقالم میفته آذر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ما تصمیممونودگرفته بودیم واسه اینکار که بریم جلو ولی وقتی رفتیم پشیمون شدیم رفتیم یه شرکت خدما ...

عزیزم من شنیدم یه پولی میدی مثلا ۴۰ تومان و ماهی ۵۰۰تومان و دیگه چیزی نمیدی🤔🤔🤔حالا یه نفرو میشناسم خواستی تلفنش و میدم رابطه خیلی مطمین و مهربونیه من کلا برا کارام باهاش  در ارتباطم 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من شنیدم یه پولی میدی مثلا ۴۰ تومان و ماهی ۵۰۰تومان و دیگه چیزی نمیدی🤔🤔🤔حالا یه نفرو میشناس ...

ممنون که به فکرمی ولی مشاوره یچیزایی گفت که فعلا پشیمون شدم اصلا نمی دونم چیکار کنم 40 تومنم برامون خیلی زیاده چون این راه خیلی خرج داره حالا باید ببینم خدا چی میخواد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم کجایی مدتیه کم.پیدایی @خاکستری    

خوبم فداتشم.اره کمتر میام.حجم پیاما زیاد شده نرسیدم بخونم اصلا اعصابم‌خورده...دلم میخواد تک تکو بخونم ولی وقت نمیشه...خودت چطوری؟همه چی خوبه؟نی نی‌مون چطوره؟😍

مرسی که به یادمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام.بچه ها یه سوال؟حدودا یکسال پیش همسرم تو یه آزمایشگاه تو شهرستان آزمایش اسپرم داد همه چی عالی بود.بعد از یکسال که من باردار نشدم و فقط دو بار بارداری شیمیایی داشتم دکتر آزمایش dfi داد و فرستاد یه مرکز ژنتیک اهواز انجام بدیم نتایج افتضاح بود یعنی dfi حدود ۴۷ و ابنرمال اسپرم ۹۹درصد و گرید a صفر و گرید bاسپرم فقط پنج درصد. دکتر اورولوژی گفت باید عمل بشه برای واریکوسل ولی چون نتایج دو آزمایش کاملا متفاوت بودن ما  رو فرستاد یه آزمایش اسپرم دیگه تو یه مرکز که مورد تاییدش بود بدیم و نتایج این ازمایش هم مطابق نتایج ازمایش یکسال پیش عالی بود و هیچ مشکلی نداشت و البته dfi رو بررسی نکرده بود. وقتی دکتر اورولوژی ازمایش رو دید گفت اصلا نیاز نیست عمل کنه و آزمایشش خیلی خوبه.خواستم بدونم نظر شما چیه؟شما اطلاع ندارید که ممکنه چه اختلافی تو کار آزمایشگاهها باشه که نتاج اینهمه فرق کنه؟

ما خودمون گفتیم بریم یه مرکز ناباروری دوباره آزمایش بدبم.

ببخشید که خیلی طولانی شد

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
اره گفت هفته ای دو تا بخور بهت کمک میکنه پشت گردنمم نگاه کرد گفت متفورین میدم‌کمک‌کنه به کاهش وزنت

ببین نمی دونم ال آرژنین چه اثری روی رحم داره، ولی کیوتن امتحانش رو پس داده برای تقویت بدن و خیلیا باهاش طبیعی باردار شدن معقول تره کیوتن و ب کمپلکس رو شروع کنی، ولی باز از چوبساز بپرس

سلفری چیه عزیزم. اصلا تو غربالگری سونو چجوریه با سونو های معمولی فرق داره ؟ ازمایشاتش چیه چجوری میف ...

سلفری همون آزمایش DNA جنین هست که از خون مادر به دست میاد 

تو غربالگری هم اول سونو می کنن، ان تی، استخوان بینی، ضربان قلب جنین، حرکاتش، وضعیت کلی جنین، وجود مثانه و یک سری اندام های داخلی بررسی میشه و... 

اگر تو رنج قابل قبول بود، میفرستن برای آزمایش خون غربال همون تست دوتایی

اگر تو رنج قابل قبول نبود میفرستن سلفری یا cvs ، بسته به نوع یا شدت مشکل, یا هفته های یه کم بالاتر برای آمنیوسنتز 

حالا گاهی جواب تست دوتایی ریسک میزنه که باز بسته به شدت ریسک میگن سلفری بده آدم یا آمنیوسنتز