ببین گلم آزمایش ذخیره تخمدان amh هست، اگر پایین باشه خیلی و شما هم لتروزول یا کلومیفن بخوری، اون وقت ممکنه برای آی وی اف هم خدای نکرده شانست رو از دست بدی برای همین میگم، یعنی اگر ذخیره پایین داشته باشه کسی اگر مستقیم آی وی اف کنه شانس داره ولی با آی یو آی و تلقیح تخمدان شاید همون شانس از بین بره
امیدوارم الان با توضیح من دوستانی که ذخیره پایین دارن به خاطر مراجعه به پزشک چند دوره تلقیح تخمدان با لتروزول یه کلومیفن داشتن استرس نگیرن
اما در مورد شیراز چون خودم اونجا نیستم اطلاعی ندارم کجا بهتره، حتما دوستان شیرازی میان و راهنمایی می کنن
اما میدونم یه طرح 85 درصد تخفیف هست که فقط عملا شما پول دارو میدی، کاش پیگیری کنی تو اینترنت، همین جا، مراکز دولتی و بپرسی کجا میشه انجام داد تو شیراز
من خودم تهرانم و در مورد اینجا می تونم کمکت کنم، مثلا بیمارستان مهدیه، طالقانی، آرش با نرخ خیلی پایین آی وی اف انجام میدن فقط باید دفترچه داشته باشب
یا رویان که نیمه خصوصی هست تعرفه ها بد نیست و معقوله امکاناتش هم خوبه
ولی خوب راهش دوره، البته بماند همیشه کلی مراجعه کننده از کرمانشاه، بندرعباس، زاهدان و... کل ایران می بینم که اومدن
میدونم هزینه ها بالاست و خیلی سخته ولی دلم نمیاد یهو خدای نکرده آسیبی ببینی که جبران نشه، اون موقع با هزار جور خرج کردن سلامت آدم برنمیگرده
هر سوالی باز هم داری حتما بپرس اینجا همه به هم کمک می کنیم
خیلی خیلی هم التماس دعا