2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم منم همش زیر دلم درد دارم.دکترت علت رو چی گفته؟

والا دکتر خودم که ای وی اف کردم که میگفت چون جثه ات کوجیکه و رحم داره جا باز میکنه طبیعی هست البته تا هفته ۱۲ 

بعد ، الان تو شهر خودم دکتر اومدم میگن باید استراحت کنی و دارو رو مرتب استفاده کنی چون همه اش شکمم سفت میشد شاید انقباض باشه 

برای جلوگیری از زایمان زودترس این داروها رو داده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم  دکتر گفت چون دوقلو هست باید سرکلاژ کنی  سرویکسم تو سونو ان تی ۳۰ بود

ب سلامتی.خدا حفظشون کنه.جنسیتشون مشخص شده؟

من تا قبل از این درد امید داشتم به سرکلاژ نرسم.اما الان حس میکنم واجبه.

کجا سرکلاژ کردین؟ دکترتون کی بود ؟

بعد از سرکلاژ خیلی باید استراحت کرد و ملاحظه داره؟ سفر میشه رفت؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
والا دکتر خودم که ای وی اف کردم که میگفت چون جثه ات کوجیکه و رحم داره جا باز میکنه طبیعی هست البته ت ...

چه دارویی استفاده میکنی؟منم جثه ام کوچیکه و از اولش درد داشتم و دادم.طول دهانه رحم تو آنومالی ۳۸ بود و عفونتم ندارم

عزیزم‌منم الگاترون میزدم توی بازو البته با زاویه۴۵

ولی به من گفت داخل ناف بزن گلم،پارسال هم همینطور زدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ممنونم از توضیحاتت میشه پزشک ماهری رو تو این زمینه معرفی کنی بهم عزیزم من توی شهرستانم اینجا م ...

ببین گلم آزمایش ذخیره تخمدان amh هست، اگر پایین باشه خیلی و شما هم لتروزول یا کلومیفن بخوری، اون وقت ممکنه برای آی وی اف هم خدای نکرده شانست رو از دست بدی برای همین میگم، یعنی اگر ذخیره پایین داشته باشه کسی اگر مستقیم آی وی اف کنه شانس داره ولی با آی یو آی و تلقیح تخمدان شاید همون شانس از بین بره

امیدوارم الان با توضیح من دوستانی که ذخیره پایین دارن به خاطر مراجعه به پزشک چند دوره تلقیح تخمدان با لتروزول یه کلومیفن داشتن استرس نگیرن

اما در مورد شیراز چون خودم اونجا نیستم اطلاعی ندارم کجا بهتره، حتما دوستان شیرازی میان و راهنمایی می کنن

اما میدونم یه طرح 85 درصد تخفیف هست که فقط عملا شما پول دارو میدی، کاش پیگیری کنی تو اینترنت، همین جا، مراکز دولتی و بپرسی کجا میشه انجام داد تو شیراز

من خودم تهرانم و در مورد اینجا می تونم کمکت کنم، مثلا بیمارستان مهدیه، طالقانی، آرش با نرخ خیلی پایین آی وی اف انجام میدن فقط باید دفترچه داشته باشب

یا رویان که نیمه خصوصی هست تعرفه ها بد نیست و معقوله امکاناتش هم خوبه

ولی خوب راهش دوره، البته بماند همیشه کلی مراجعه کننده از کرمانشاه، بندرعباس، زاهدان و... کل ایران می بینم که اومدن

میدونم هزینه ها بالاست و خیلی سخته ولی دلم نمیاد یهو خدای نکرده آسیبی ببینی که جبران نشه، اون موقع با هزار جور خرج کردن سلامت آدم برنمیگرده

هر سوالی باز هم داری حتما بپرس اینجا همه به هم کمک می کنیم

خیلی خیلی هم التماس دعا

قطعش بد زينب جون ؟  چكار كنم حالا؟  الان ٧هفته و ٤روزم  فكر كنم تا ٨هفته و يك روز ...

الان روزی چند تا مصرف می کنی؟ 

بیین اگر لک نداشتی خیلی نگرانت نبودم ولی چون خون ریزی داشتی به خاطر هماتوم حتما چهارشنبه دوباره بپرس، یه همسرت رو بفرست از دکتر بپرسه و تاکید کنه خون ریزی و هماتوم داشتی تا خیالت راحت بشه

دوستان من دکتر برام ال دی نوشته بود که چون خارجی یا نوع دیگه شو پیدا نکردم مجبور شدم همون ال دی بخرم ...

نه گلم هیچ مشکلی نداره، 

من یاسمین 3 روز خوردم بعد دیدم تاریخش گذشته، رفتم ال دی عادی خریدم، خیالت راحت

ب سلامتی.خدا حفظشون کنه.جنسیتشون مشخص شده؟ من تا قبل از این درد امید داشتم به سرکلاژ نرسم.اما الان ...

ممنون عزیزم 

اره تو سونو انومالی گفتن دختر 

من شهرستانم عزیزم 

والا از وقتی سرکلاژ کردم هنوز خونه خودم نرفتم خونم طبقه ی اول هست 

دکتر گفت استراحت مطلق باش 

الان همه اش دراز کشیدم و برای دسشویی فقط بلند میشم 

ولی بعضی از دوستام سرکلاژ شدن سرکار هم میرفتن 

البته یه قلو 

چه دارویی استفاده میکنی؟منم جثه ام کوچیکه و از اولش درد داشتم و دادم.طول دهانه رحم تو آنومالی ۳۸ بود ...

ایزوپرین برای درد هست عزیزم میتونی به دکتر بگی اگه صلاح میبینه بهت بده چون خیلی تاثیر داره 

امپول پرژسترون ۲۵۰ پرولوتون یا فمولایف هر کدوم باشه 

روز ی دوتا شیاف