2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیگه دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم برم پیشش بینم چی میگه بهم ببینم میگه قرصمو کمش کنم یا نه

حتما برو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره برای منم عجیبه زودتر از من برات قطع کردن  منم 4 تا داشتم  دو تا از دکترهای رویان به ...

قطعش بد زينب جون ؟ 

چكار كنم حالا؟ 

الان ٧هفته و ٤روزم 

فكر كنم تا ٨هفته و يك روز كلا تموم بشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس معلومه خیلی از بررسی ها رو انجام ندادی گلم برای درمان ناباروری در کنار توکل حتما به جای مخصوصش م ...

اره زینب جان درست میگی ذخیره من همینطور ی اومد پایین دکتر بدون توجه ۴ دوره کلومیفن تجویز کرد برام هر دوره ۷  ۸  تا تخمک خوب داشتم ماه های بعدشم تخمدانم فعال شده بود له قدری که درد داشتم همش تخمک آزاد میکرد درحالی که اسپرمی بر ای باروری وجود نداشت ذخیره تخمدانم اومد پایین خیلی 

همیشه از دکتره شاکی ام 😔😔😔😔😔

عزیزم خیلی متاسفم، ان شاء الله حال مامان زودتر خوب بشه امروز بهتره حالشون؟  فقط یه چیزی اگر آ ...

امپول نداشتم عزیزم ولی دار ازمایشگاه گفت داروهاتو قطع نکن برو پیش دکترت ممنونم دوست عزیزم بستری هستن ممنونم از دعای خیرتون

عزیزم روز ۱۳ انتقال بوده چهارم انتقال دادم سه روزه هم بوده

عه چه زود براتون ازمایش نوشته من جنینام ۵ روز بودن هچینگ هم داشتم روز ۱۵ آزمایش نوشته تاکییدم کرد زودتر نرم جنین ۳ روزه رو هم مرکز ما روز ۱۷ آزمایش مینویسه 

عزیزم روز ۱۳ انتقال بوده چهارم انتقال دادم سه روزه هم بوده

عزیزم فردابایدازمایشتوتکرارکنی یاپسفردا؟؟فردافک کنم تعطیله ازمایشگاه،انشاالله ک بتات بالارفته باشه بیای خبرای خوش برامون بیاری💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم فردابایدازمایشتوتکرارکنی یاپسفردا؟؟فردافک کنم تعطیله ازمایشگاه،انشاالله ک بتات بالارفته باشه ب ...

جانان جان برم بگم چه ازمایش بدم که اون عدد رو هم نشون بده ؟؟

رای من هجدهم نوشته بود که امروز بود تعطیل من دیروز دادم 

عه چه زود براتون ازمایش نوشته من جنینام ۵ روز بودن هچینگ هم داشتم روز ۱۵ آزمایش نوشته تاکییدم کرد زو ...

من چهارم شهریور جنین سه روزه انتقال دادم 

نمی‌دونم هرچی خواست خدا باشه پس فردا تکرار میکنم