2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
سلام عزیزم، شما مرکز ناباروری رفتین؟ اونجا همسرتون آز اسپرم داده؟  آزمایش ذخیره تخمدان، سایر آ ...

سلام عزیزم من نرفتم.توکل به خدا کردم گفتم نمیرم انشالله خدا خودش بهم بده..عزیزم عکس رنگی گرفتم سالم سالم بودم ..ولی سونو فولیکول ۴ و ۷ دید تو روز سیزده پریودم..شوهرم سه بار آزمایش داده تو یک ماه با سه جواب مختلف که دکتر گفت هیچ کدومو قبول ندارم..فقط دیگه امیدم به خود خداست

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
ای خواهر شما اگر امپول گونال بخوای بخری دونه ای۴۰۰ تومن هست حدودا بعد فکر کن من توی دوران قبل پانکچر ...

الان نی نی دار شدی گلم؟ خداسلامتی بده. من حاضر نیستم اینقد برا بچه خرج کنم تا بیاد ترجیح میدم برا خودم خرجش کنم از زندگی لذت ببرم چه میدونم هرکس نظری داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینطوره اگه کل علمای جهان نخوان و نتونن ولی خدا بخواد میشه. واقعا از ته قلبم ارزو میکنم دفعه ...

عزیزم اگه دوست داشتی دعاکن طبیعی بارداربشم.چون دیگه انتقال نمدم.من کارم گیرخداس شایدباورت نشه.هستن کسانی که بااین روشهاجواب میگیرن ولی خدابهم نشون دادکه ازاینهاجواب دریافت نخواهم کرد.شماهم بسپاربه خداخیلی راحت تلاشتوبکن اروم وبدون استرس ان شالله میشه وعزیززهرا روسفیدت میکنه.ذکرافوض امری الی الله ان الله بصیربالعبادرازیادبگو.هفت مغزم بخورید.سردی هم نخور.تخم مرع محلی هم بخورید

عزیزم🙈 ایشالا زودی نی نی دار میشی بدون این همه دنگ و‌فنگ

انشالا شما هم نینیت سلامت باشه گلم من فعلا نمیخوام برای بعدا ک اگ بخام اقدام کنم پرسیدم با اینکه ۳۳ سالمه شرایطشو ندارم

عزیزم اگه دوست داشتی دعاکن طبیعی بارداربشم.چون دیگه انتقال نمدم.من کارم گیرخداس شایدباورت نشه.هستن ک ...

حتما عزیزم ب حق ای روزا و شبا ایشالله طبیعی باردار بشی ب زوووودی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
یک مامای پیر سنتی بمن گفت یک اجر داغ کن یک زرده تخم مرغ سنتی رو بریز روی یک پارچه نخی بگذار روی اجر ...

من شنیدم زرده تخم مرع رابزاری روپارچه بکیری به خودت کلازرده تخم مرع درسته راجذب میکنه بالا.

عنوان
24 بازدید| 4 پست

سلام من ۶ شهریور خونریزی داشتم.۱۰ م قطع شد ولی ۱۳ و ۱۴ صبح همراه شیاف کمی خونابه داشتم.دوباره رفتم سونو بهم گفت هماتوم خیلی ریز داری.از ۶ م اینوکسا و آسپرینم قطع بود.وقت سونو هم ۱۴ م دکتر نگفت خونریزی دارم.بهم کفته بود ۱ هفته بعداز قطع خونریزی دوباره اینوکسا و ایمرین مصرف کنم.دیروز شهر خودم رفتم از یه متخصص پرسیدم گفت اون خونابه کم ۱۳ و ۱۴ چیزی نیست .از دیروز گفت اینوکسا رو بزن.ولی من ترسیدم تازه امروز زدم.الان احساس کردم کمی ترشحم رنگش عوض شده و خیلی خیلی کم خون باشه.از ترس آسپرینم رو نخوردم.چکار کنم؟بخورم و آمپولا رو ادامه بدم یا دوباره قطع کنم تا ۵ شنبه؟قطعش به جنین آسیب نمیزنه؟این چند روز هم مطبها بسته س.نمیدونم‌چکار کنم

دالارام جان منم روز دهم پانکچرمه. تخمکات خوب بودن؟ پوچ نبودن؟ انتقالم دادی؟ 

من کلا پنج تا تخمک بودن که اینطور که میگفتن کیفیت خیلی خوبی داشتن.حتی گفتن تا حالا تخمک به این با کیفیتی نداشتیم.نه عزیزم جنینای ما رشدشون تو دوسلولی متوقف شد کار به انتقال نکشید

اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

دوستان شماها واکسن کزاز زدین تو بارداری! شنیدم تو7ماهگی میزن..من هنوز دکترم چیزی نگفته..تابخام برم.پسشش بپرسم گفتم ی وقت دیرنشه؟

@زین    

@مامان_سبحان7    

@رویا_16‍ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان شماها واکسن کزاز زدین تو بارداری! شنیدم تو7ماهگی میزن..من هنوز دکترم چیزی نگفته..تابخام برم.پ ...

نمیدونم کزاز بود یا سرخچه ک تو بارداری اولم ک سقط شد همون تو ده هفته بارداری زدم دیگه ابمن هستم . ولی دقیق نمیدونم ک سرخچه بودش یا کزاز . ولی فک نکنم آمپول تو هف ماهگی میزنن گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام.عزیزم اره دیروز رفتم پیش دکتر حسینی رفتم ک ان تی و انومالی هم همونجا بودم..ولی اون سونو ک.میگی ...

برا اون ۲۴ هفته وزنش ۶۰۰ گرم بودش ؟ شما شکمتون بزرگ شده ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود